delicieuses
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μαρινάρισμα

Πήγαινε κάτω

Μαρινάρισμα Empty Μαρινάρισμα

Δημοσίευση από Rena Τετ Απρ 01, 2009 12:49 am

Χοιρινό ή Βοδινό κρέας - 3-24 ώρες

Στήθος κοτόπουλου χωρίς το δέρμα και τα κόκκαλα - 3 ώρες

Άλλα μέρη του κοτόπουλου - 3-24 ώρες

Μεγάλα ψάρια - 30 λεπτά

Μικρά ψάρια - 15 λεπτά

Λαχανικά - 15-60 λεπτά
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης