Αναζήτηση
Αστακός Au gratin
Σελίδα 1 από 1
Αστακός Au gratin
Υλικά
2 αστακοί των 800 γρ.
6 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τοστ
1 κουταλιά πάπρικα
Μισή σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
Λάδι
Αλατι-πιπέρι
Σαλάτα εποχής
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τους αστακούς.
Αφαιρούμε από το ψωμί την κόρα και τρίβουμε την ψίχα σε θρύμματα. Βάζουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε την πάπρικα, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι, το μαϊντανό, 2 κουταλάκια λάδι και το αλατοπίπερο.
Κόβουμε τους αστακούς κατά μήκος στη μέση και τους βάζουμε σε ένα ταψί αλειμμένο με λάδι. Τους γεμίζουμε με το μίγμα μας πιέζοντας καλά. Ρίχνουμε λίγο επιπλέον λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 12 περιπου λεπτά.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα εποχής.
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης