Αναζήτηση
Συσκευή παρασκευής ζυμαρικών LiDL
+4
Nena
Maria B.
ΜΕΤΗ
Rena
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Συσκευή παρασκευής ζυμαρικών LiDL
Για όσους ενδιαφέρονται από Πέμπτη 4/2 θα έχει σε προσφορά το LiDL συσκευή παρασκευής ζυμαρικών με 3 διαφορετικές πλάκες για σπαγγέτι, φετουτσίνι και λαζάνια
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Συσκευή παρασκευής ζυμαρικών LiDL
Ανοιγει και το καλυτερο φυλλο για διπλες, γιατι εχει βαθμιδες για το ποσο λεπτο η χοντρο φυλλο θες και το φυλλο ειναι ακριβως στη διασταση που πρεπει.
ΜΕΤΗ- Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Registration date : 07/01/2010
Να σου πω, το σκεφτόμουν κυρίως για φύλλα π.χ κρούστας, ανοίγει τόσο λεπτά?
Rena- Admin
-
Ναι ανοιγουν πολυ λεπτο φυλλο συνηθως αυτες οι μηχανες ,γιατι εχουν ενα κουμπι που αρχιζεις απο το πιο χοντρο και φτανεις σταδιακα στο λεπτο, ελπιζω και αυτη η μηχανη να το εχει αυτο, πιστευω πως ολες το εχουν.
ΜΕΤΗ- Member
-
Ευχαριστώωω
Rena- Admin
-
παντα στην διαθεση σου
ΜΕΤΗ- Member
-
εαν το πάρεις Ρενάκι, πες μου να σου πω ένα κολπάκι σχετικά με το άνοιγμα που μου το έδιξε ο Αλέξανδος Παπανδρέου !!!!!!!!!!!!!!
χχιχιχιχιχιιχιχιχ ναι ναι ναι έχω και τέτοιες γνωριμίες
χχιχιχιχιχιιχιχιχ ναι ναι ναι έχω και τέτοιες γνωριμίες
Kαι μια και μιλάμε για το LIDL επίσης στις 04/02 έχει διαφορα βοηθήματα κουζίνας με Ε 1,99. Σας προτείνω να πάρετε αυτό που καθαρίζουμε τις πατάτες (με την ορθια λάμα) αυτό που είναι δεξιά πάνω στο ξύλο.
Είναι το μακράν το καλύτερο απο όλα τα χιλιάδες που έχω δοκιμάσει.
Ρενάκι please βάλε φωτογραφία γιατί εγω δεν τα καταφέρνω.
Βιβάκι καλό είναι να πας πρωϊ - πρωϊ για να βρείς, έτσι ????????
Είναι το μακράν το καλύτερο απο όλα τα χιλιάδες που έχω δοκιμάσει.
Ρενάκι please βάλε φωτογραφία γιατί εγω δεν τα καταφέρνω.
Βιβάκι καλό είναι να πας πρωϊ - πρωϊ για να βρείς, έτσι ????????
Βοηθήματα κουζίνας
Rena- Admin
-
Κοριτσαρες καντε καμια υπενθυμιση στις 3/2 γιατι σερνεται και αλτσχαιμερ και δεν θα βρουμε τιποτα.
ΜΕΤΗ- Member
-
Ρενακι η δικια σου μερεντουλα πως ειναι ?????????
Μαρακι το μπολακι τι σου εφταιγε??????
Τα μπολακια αυτα της μερεντουλας ειναι αυτα που ειδα στο φυλλαδιο του Lidl ? τα δικα σου ειχαν πολυ ωραιο μεγεθος.
Μαρακι το μπολακι τι σου εφταιγε??????
Τα μπολακια αυτα της μερεντουλας ειναι αυτα που ειδα στο φυλλαδιο του Lidl ? τα δικα σου ειχαν πολυ ωραιο μεγεθος.
ΜΕΤΗ- Member
-
Μετάκι τα μπωλάκια που σας έδωα τα έχω παραγγελει απο το τελεμαρκετινγ και είναι αυτά που έχουν μια περιστρεφόμενη βάση για να βρίσκεις αυτό που θέλεις, εγω βέβαια καποια φορά βαρέθηκα να μου πιάνει η βάση ένα ντουλάπι και την πέταξα, μου έμεινα όμως τα διαφορα μεγέθη απο τα μπωλάκια, η τιμή τους πριν 2-3 χρόνια ήταν Ε 30 μου φαίνεται ότι είχε 6 απο το κάθε μέγεθος . Τα μεγέθη είναι τρία. Το καλό είναι ότι εξωτερικά δείχνουν την χωρητικότητά τους σε ml και σε γραμμάρια.
Η μερεντούλα περιμένει υπομονετικά στο ψυγείο...όλο και κάποιον θα φιλέψει χαχαχαχχαχα ποιος θα είναι ο τυχερός δεν ξέρω
Rena- Admin
-
Ειδα οτι εχει και το Lidl στο φυλλαδιο του μικρα μπολακια σαν το δικο σου θα δουμε στις 4/2.
Ρενακι εγω σου ειπα οτι δεν την τρωω την μερεντα....................................?
Κοριτσαρες φιλακια , καλο μεσημερι , παω να προλαβω το σχολικο να μαζεψω την κορη μου.
Ρενακι εγω σου ειπα οτι δεν την τρωω την μερεντα....................................?
Κοριτσαρες φιλακια , καλο μεσημερι , παω να προλαβω το σχολικο να μαζεψω την κορη μου.
ΜΕΤΗ- Member
-
Φιλάκιααααααα Καλό απόγευμα!
Rena- Admin
-
Μαράκι Β. μια που ήδη έχω μηχανή κι ανοίγω φύλλο και δίπλες έκανα δε μου λες το μυστικό να δω τι χάνω; Γιατί μπορεί η Rena μας να μην αγοράσει, να μην το μάθουμε;
Nena- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 09/01/2010
καλέ Νενάκι μου δεν είναι κανένα μεγάλο μυστικό, ένα κολπάκι είναι, εσύ που έχεις το μηχανημα μπορεί ήδη να το ξέρεις, μην κοιτάς που το παρουσίασα σαν την ανακάλυψη της Αμερικής.!!!!!!!!!
Οταν αρχίζει το φύλλο και πλαταίνει εσύ δεν αρχίζεις μαζί με την άκρη του φύλλου να προχωράς - να προχωράς - να προχωράς, για να ξαναγυρίσεις πάλι στην αρχή ??? ε λοιπον γυρίζεις την αρχή του φύλλου και την κολλάς στο τέλος και το κάνεις σαν ιμάντα και έτσι λιγοστεύεις την απόσταση στο ήμισυ.
θα ψάξω να βρω μια φωτογραφία που είχα τραβήξει του παπανδρέου που το είχε κάνει μήπως και καταλαβεις καλύτερα αυτό που λέω, γιατί μάλλον δεν θα το καταλαβεις έτσι όπως το περιγράφω.
φιλια πολλά πολλά
Οταν αρχίζει το φύλλο και πλαταίνει εσύ δεν αρχίζεις μαζί με την άκρη του φύλλου να προχωράς - να προχωράς - να προχωράς, για να ξαναγυρίσεις πάλι στην αρχή ??? ε λοιπον γυρίζεις την αρχή του φύλλου και την κολλάς στο τέλος και το κάνεις σαν ιμάντα και έτσι λιγοστεύεις την απόσταση στο ήμισυ.
θα ψάξω να βρω μια φωτογραφία που είχα τραβήξει του παπανδρέου που το είχε κάνει μήπως και καταλαβεις καλύτερα αυτό που λέω, γιατί μάλλον δεν θα το καταλαβεις έτσι όπως το περιγράφω.
φιλια πολλά πολλά
βρήκα μια φωτογραφία αλλά είναι λίγο πριν γυρίσει το φύλλο, μίλάμε πάντα για φύλλο μακρύ έτσι??
θα στείλω την φωτο στην Ρενα όταν βρεί λίγο χρόνο να την βάλει εδώ για να το καταλάβεις.
οπως κρατάει την άκρη του φύλλου την ξαναβάζει πίσω στην μηχανή και δημιουργεί κάτι που οπτικά μοιάζει με ιμάντα.
στέλνω και μια φωτο για το φύλλο που ακούμπησε στο τραπέζι για να φτιάξει ραβιόλα με τρούφα.
αντε βρε επειδή με βρήκατε στα καλά μου σας στέλνω και την τρούφα, είπαν ότι ήταν μαζεμένη απο τα βουνά εκείνο το πρωί.
εμενα δεν μου αρέσει αλλά περί ορέξεως ....
φιλια Νενάκι μου.
θα στείλω την φωτο στην Ρενα όταν βρεί λίγο χρόνο να την βάλει εδώ για να το καταλάβεις.
οπως κρατάει την άκρη του φύλλου την ξαναβάζει πίσω στην μηχανή και δημιουργεί κάτι που οπτικά μοιάζει με ιμάντα.
στέλνω και μια φωτο για το φύλλο που ακούμπησε στο τραπέζι για να φτιάξει ραβιόλα με τρούφα.
αντε βρε επειδή με βρήκατε στα καλά μου σας στέλνω και την τρούφα, είπαν ότι ήταν μαζεμένη απο τα βουνά εκείνο το πρωί.
εμενα δεν μου αρέσει αλλά περί ορέξεως ....
φιλια Νενάκι μου.
καλό είναι...αλλα το λιντλ είναι μακριά από μένα...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Βιβή αν τη θες, να στην πάρω. Έχω κοντά μου Λιντλ.
Rena- Admin
-
Rena έγραψε:Βιβή αν τη θες, να στην πάρω. Έχω κοντά μου Λιντλ.
...η απάντηση περιττεύει βέβαια....
(...έτσι για να σκάσει κι αυτή η Μαρία που θέλει να με κάνει να ξημερωθώ έξω από το Λίντλ....)
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Axaxaxxaxa ήσουν σαφέστατη
Rena- Admin
-