Αναζήτηση
Πέρκα αλά Σπετσιώτα
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πέρκα αλά Σπετσιώτα
Υλικά
2 φιλέτα πέρκας
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες
6-7 ελιές
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε τα φιλέτα πέρκας, τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και τα αλατοπιπερώνετε
Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το ψιλοκόβετε
.
Ρίχνετε σε ταψί τη μισή ποσότητα από το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό
Βάζετε από πάνω τα φιλέτα της πέρκας
Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο μείγμα
Ρίχνετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, το λάδι και το φύλλο δάφνης
Τέλος, βάζετε 1 φέτα ντομάτας πάνω από κάθε φιλέτο ψαριού.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα φιλέτα
Σερβίρετε αμέσως μόλις βγάλετε το φαγητό από το φούρνο και γαρνίρετε με ελιές.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Πέρκα αλά Σπετσιώτα
Ρένα μου τέλεια η συνταγούλα!
Αν θέλετε δοκιμάστε τη και με σφυρίδα φέτα, είναι το κάτι άλλο!
Υπάρχει και κατεψυγμένη σφυρίδα το ίδιο νόστιμη!
Αν θέλετε δοκιμάστε τη και με σφυρίδα φέτα, είναι το κάτι άλλο!
Υπάρχει και κατεψυγμένη σφυρίδα το ίδιο νόστιμη!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης