Πιο αναγνωσμένα θέματα
Αναζήτηση
Καλαμπόκια βραστά
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καλαμπόκια βραστά
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΒΡΑΣΤΑ
Καθαριζω τα καλαμποκια απο τα εξωτερικα φυλλα,τα πλενω και τα βαζω σε αλατισμενο νερο που βραζει να βρασουν για 10 λεπτα και οχι παραπανω γιατι σκληραινουν.μπορούν να βράσουν και χωρίς αλάτι και να αλατισθούν οταν τα σερβιρομε.στην κρητη λεγονται ξενικοσταρα και τα βαζομε επισης μαζι με τα φασολακια να ψηστουν μαζι και γινονται πολύ νόστιμα

Καθαριζω τα καλαμποκια απο τα εξωτερικα φυλλα,τα πλενω και τα βαζω σε αλατισμενο νερο που βραζει να βρασουν για 10 λεπτα και οχι παραπανω γιατι σκληραινουν.μπορούν να βράσουν και χωρίς αλάτι και να αλατισθούν οταν τα σερβιρομε.στην κρητη λεγονται ξενικοσταρα και τα βαζομε επισης μαζι με τα φασολακια να ψηστουν μαζι και γινονται πολύ νόστιμα
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: Καλαμπόκια βραστά
Αν σου πω ότι μόνο ψητό το έχω φάει το καλαμπόκι? Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή κι έτσι.
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
Τι ωραία, μας τα έφτιαχνε η μανούλα μου αυτά. Καιρό έχω να φτιάξω.
seranaki- SuperiorMember
-
Αριθμός μηνυμάτων : 372
Registration date : 27/08/2009
βρασε τα αλλα να βρεις καλαμποκια απο λα'ι'κη και να ειναι δροσερα.στην κρητη τα πουλανε στις παραλιες,ζεστα-ζεστα και μπολικο αλατακι ειναι ονειρο.anneta43 έγραψε:Αν σου πω ότι μόνο ψητό το έχω φάει το καλαμπόκι? Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή κι έτσι.
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης