Πιο αναγνωσμένα θέματα
Αναζήτηση
ΛΟΝΔΙΝΟ
5 απαντήσεις
delicieuses :: Διασκέδαση :: Tαξίδια
Σελίδα 1 από 1
ΛΟΝΔΙΝΟ
Μερικές εικόνες από το Λονδίνο όπου πέρασα μερικές πολύ όμορφες μέρες την περασμένη εβδομάδα με την κόρη μου και την αδελφή μου. Βοήθησε και ο τέλειος καιρός και όλα ήταν υπέροχα.
Το Λονδινάκι μου πάντα αρχοντικό, με πανέμορφα διατηρημένα κτίρια (όχι σαν μερικούς-μερικούς, ονομάτα δεν λέμε, όχι….), με πολλά πάρκα και ατέλειωτες καταπράσινες πλατείες, φαρδιά πεζοδρόμια, ευγένεια και άψογο επαγγελματισμό από άλους, μοδάτα εστιατόρια, καταπληκτικά καταστήματα (με φοβερές και τρομερές εκπτώσεις που έφταναν το 90%!!!) και φυσικά ατέλειωτα αξιοθέατα. Η πόλη αυτή δεν χορταίνεται. Η καρδιά της Ευρώπης χτυπάει στο Λονδίνο.

(συνεχίζεται)
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
Απ: ΛΟΝΔΙΝΟ
Το πόσο σε ζηλεύω δε λέγεται. Να είστε καλά Ειρήνη μου να ξαναπάτε, μια και το λατρεύεις. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι τα πάρκα τους. Αυτές οι τεράστιες καταπράσινες εκτάσεις που εμείς ούτε στον ύπνο μας. Η αρχιτεκτονική δε, είναι το κάτι άλλο.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
ειρηνη μου αλλο πραγμα .Ειδες ποσο πολυ προσεχουν την πολιτιστικη τους κληρονομιά;εχεις δικιο να αναφερεσαι σε αυτη την χωρα με την τοσο αριστοκρατική φυσιογνωμία και φυσική ομορφιά.Καποια στιγμή θα προσπαθήσω να πάω και εγώ,τώρα δεν κρατιέμαι.
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Το Λονδίνο είναι και δικός μου αγαπημένος προορισμός, έχω πάει 3 φορές αλλά και τις 3 χειμώνα, θα ήθελα να πάω και καλοκαίρι......σας ζήλεψα!
Ξέχασα να σου πω να μου έφερνες λίγα fudges!!!!!!!!
και αν θέλετε να πάρετε γεύση απο λονδίνο στους αμπελοκηπους επι της ΚηφΙσιας υπάρχει (ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ) μια εγγλεζικη καφετερια που προσφέρει ζεστή καρυδόπιτα με σοκολάτα και παγωτό.ΚΑΛΑ, ......................
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Λίλα έγραψε:Το Λονδίνο είναι και δικός μου αγαπημένος προορισμός, έχω πάει 3 φορές αλλά και τις 3 χειμώνα, θα ήθελα να πάω και καλοκαίρι......σας ζήλεψα!
Εγώ έχω πάει 8 και θέλω να ξαναπάω... Πάντως και εμένα ήταν η πρώτη μου φορά καλοκαίρι. Και είχε ένα καιρό όνειρο. 28 βαθμούς.
Κρίμα για τα fudges... Στην 9η επίσκεψή μου θα στα φέρω.
Ειρήνη- Supreme Member
-
Έχω καλύτερη ιδέα.....την επόμενη να πάμε μαζί και να φάω επιτόπου όσα fudges αντέξω!!!!!!!!!! 

Εσύ fadges και εγώ scones. Φύγαμε!

Ειρήνη- Supreme Member
-
Κα-τα-πλη-κτι-κές φωτογραφίες. Ποιος τη χάρη σου και για να έχεις πάει τοσες φορές φαντάζομαι το λατρεύεις.
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
delicieuses :: Διασκέδαση :: Tαξίδια
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης