Αναζήτηση
γαυρος μαρινατος
+2
Rena
ntina
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
γαυρος μαρινατος
μισο κιλο γαυρο πολυ φρέσκο
αλατι,ξύδι
1 σκελιδα σκόρδο
μιση πρασινη πιπερια
1 δαφνόφυλλο,ριγανη,λαδι
βγάζομε τα κεφάλια και τα κόκκαλα του γαύρου και τον πλενουμε πολύ καλα.αφήνομε να σουρώσει και τοποθετούμε σε μπωλακι σε σειρες πασπαλίζοντας με λίγο αλάτι την κάθε σειρά.Αφήνομε στο ψυγείο 3-4 ώρες τον ξεπλένομε και τον σκεπαζομε με ξύδι και προσθέτομε τα μυρωδικά.Αφήνομε στο ψυγείο 24 ώρες ,αφαιρούμε το ξύδι και σκεπάζομε με ελαιολαδο και αν θέλομε βάζομε και μια καυτερή πιπερίτσα την οποία όμως αργότερα αφαιρούμε
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: γαυρος μαρινατος
Ντίνα ο καλύτερος ουζομεζές. Γεια στα χέρια σου.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: γαυρος μαρινατος
ευχαριστω,πάρτε ενα κομμάτι,βουτήξτε ψωμί στο λαδάκι και πιείτε και στην υγειά μου ενα παγωμένο ουζάκι η και μια μπυρίτσα αν το προτιμάτε
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: γαυρος μαρινατος
Αμάν ξελιγώθηκα. Μπράβο Ντίνα για το μεζέ και την παρασκευή του.
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
Απ: γαυρος μαρινατος
Εξαιρετική η συνταγή σου. Πόσο καιρό διατηρούνται στο λάδι?
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
Απ: γαυρος μαρινατος
ευχαριστω ,γύρω στην εβδομαδα και φυσικά στο ψυγείο
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: γαυρος μαρινατος
Ντινάκι έγραψες!
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: γαυρος μαρινατος
ευχαριστω το καλοκαίρι θέλει ουζομεζεδάκια και καλή παρέα
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης