Αναζήτηση
καραμέλες μαρσμαλοου
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
Απ: καραμέλες μαρσμαλοου
Με γεια το μίξερ Νταιζούλα. Καλοδούλευτο Υπέροχο χρώμα και είμαι σίγουρη και για τη γεύση. Αναμένω φωτο και συνταγή.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Μακάρι να είναι όπως τις θες! Τα μικρά σου θα ξετρελαθούν Mε γεια το μίξερ, καλορίζικο!!! Το χρώμα απίθανο και αυτή η ρίγα η κόκκινη κάνει ωραίο contrast Αλήθεια να ρωτήσω τι μίξερ αγόρασες? Ψάχνομαι για καινούριο αλλά έχω μπλεχτεί αρκετά.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Είναι αυτές οι μικρές χρωματιστές που μοιάζουν σαν αφρός? Υπέροχο χρώμα. Καλή επιτυχία.
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
Τέλειο το χρώμα στις καραμελίτσες!
Μη μου πεις το .....πανάκριβο της Kenwood ...που έπαθα εγκεφαλικό μόλις άκουσα τιμή.....μη μου πεις αυτό μόνο....
Μη μου πεις το .....πανάκριβο της Kenwood ...που έπαθα εγκεφαλικό μόλις άκουσα τιμή.....μη μου πεις αυτό μόνο....
Οχι δε πήρα το πανάκριβο της kenwood. Μετά απο τόσα χρόνια που μαγειρεύω μπορώ να ξεχωρίσω τιι ακριβως΄χρειάζομαι και δε κάνω πια χρηματικές παλαβομάρες. Είναι μια μεσαία κατηγορία με πολλά watt και μεγαααλο κάδο ,ανοξειδωτο για να πλένεται εύκολα. Σήμερα έφτιαξα κέικ και πορτοκαλοπιτάκια και είδα τη διαφορά απ το παλίο μου μίξερ που το είχα 20 χρόνια. ΟΙ καραμέλες γίναν τέλειες. Μες το Σαββατοκύριακό θα σας γράψω τη συνταγή
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
Αχ ωραία Καλοφάγωτες κι εμείς θα περιμένουμε να τις απολαύσουμε αρχικά με τα μάτια
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλορίζικο και καλές λιχουδιές να βγάζεις συνέχεια! Κι εγώ το λέω για το μίξερ από πέρσυ και όλο το αναβάλλω....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης