Αναζήτηση
Χύτρα ταχύτητος
+2
ntina
helen
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χύτρα ταχύτητος
Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω μια χύτρα ταχύτητος γιατί λόγω εργασίας ο χρόνος είναι περιορισμένος αλλά έχω ακούσει ότι τα φαγητά δεν έχουν το ίδιο αποτελεσμα και μάλιστα μερικές φορές γίνονται σα νερομπούλια. Χρησιμοποιείτε εσείς, έχετε να μου προτείνετε κάτι και πόσο ευχαριστημένες είστε?
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Απ: Χύτρα ταχύτητος
helen καθε εργαζόμενη πρέπει να έχει χύτρα ταχύτητας γιατί σε βγάζει απο τη δύσκολη θέση σε σχέση με την ώρα ψησίματος του φαγητού.Οσον αφορά τη γεύση μπορώ να σου πω ότι ειναι ακόμα καλλύτερη αρκεί να υιοθετήσεις κάποιους κανόνες όπως-να τσιγαρίζεται το φαγητό και αφου προσθέσομε όλα τα υλικά και αφού πάρει μια βράση κλείνομε τη χύτρα .το νερό που βάζομε στη χύτρα ειναι σαφώς λιγότερο γιατί το φαγητό ψήνεται με τον ατμό και δεν προσθέτομε νερό κατα το ψήσιμο-και να ακολουθήσεις τους κανόνες ασφαλείας οσο αφορά το άνοιγμα.
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Συμφωνώ με την Ντίνα, λίγη προσοχή στο νερό και δεν βγαίνει άσχημο το φαγάκι, όσο δούλευα την χρησιμοποιούσα κατά κόρον, τώρα που κάθομαι τα σιγομαγειρεύω όλα στην κανονική!
Είναι όμως πιο εύκολη για κρεατικά σίγουρα!
Είναι όμως πιο εύκολη για κρεατικά σίγουρα!
Ευχαριστώ κορίτσια. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή και δοκιμασμένη μάρκα?
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Εγώ είχα χρόνια την SEB που έγινε πρόσφατα TEFAL και ήταν σκυλί!
Την είχε η μάνα μου και μετά την πήρα εγώ και αγόρασε μικρότερη εκείνη. Εγώ ήθελα τη μεγάλη....περίπου 30 χρόνια...αν με καταλαβαίνεις!
Δεν ξέρω οι νέες πως είναι αλλά αυτή για εμένα ήταν άψογη!
Οταν θέλησα να την αφήσω στο χωριό πήρα μία Lagostina και κάνω μια χαρά δουλειά εδώ και 4 χρόνια.
Κάνε μία βόλτα στην αγορά και δες πόσο απλή λειτουργία έχουν και το κόστος!
Την είχε η μάνα μου και μετά την πήρα εγώ και αγόρασε μικρότερη εκείνη. Εγώ ήθελα τη μεγάλη....περίπου 30 χρόνια...αν με καταλαβαίνεις!
Δεν ξέρω οι νέες πως είναι αλλά αυτή για εμένα ήταν άψογη!
Οταν θέλησα να την αφήσω στο χωριό πήρα μία Lagostina και κάνω μια χαρά δουλειά εδώ και 4 χρόνια.
Κάνε μία βόλτα στην αγορά και δες πόσο απλή λειτουργία έχουν και το κόστος!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΥΤΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
VIVIAN- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 242
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 19/10/2010
Σίγουρα δεν μαγειρεύουν όπως η κατσαρόλα, αλλά αν προσέξεις την θερμοκρασία στη διάρκεια του μαγειρέματος ίσως να είναι καλύτερα!
Αναγκαίο κακό Βίβιαν, αν δεν υπάρχει χρόνος!
Αναγκαίο κακό Βίβιαν, αν δεν υπάρχει χρόνος!
Η χύτρα ταχύτητας είναι το δεξί μου χέρι 30 χρόνια τώρα. Ιδανική βοήθεια ιδίως για κρεατικά και όσπρια. Μαγειρεύει νοστιμότατα και όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω με πολύ λιγότερο νερό θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.
Εγώ χρησιμοποιώ την αθάνατη SEB (που λέει και η Έφη) αλλά τώρα πια υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά και γενικά δεν έχω ακούσει παράπονα για καμία μάρκα.
Εγώ χρησιμοποιώ την αθάνατη SEB (που λέει και η Έφη) αλλά τώρα πια υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά και γενικά δεν έχω ακούσει παράπονα για καμία μάρκα.
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
Η SEB κόρες υπάρχει ακόμα? Νομίζω κάποια εταιρεία την έχει αγοράσει και λέγεται αλλιώς πια, αλλά δε θυμάμαι.
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης