Αναζήτηση
Ζαμπονοψωμάκια
+2
sofia
madamsophie
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ζαμπονοψωμάκια
Φτιάχνω ζύμη ψωμιού, αφήνω για πρώτο φούσκωμα. Στο μεταξύ τρίβω στο χοντρό μέρος του ρεντέ ζαμπόν ή πάριζα ή απλό παριζάκι, ό,τι έχω....
Μόλις ετοιμαστεί η ζύμη, προσθέτω το ζαμπόν και το βάζω σε λαδωμένη φόρμα για δεύτερο φούσκωμα.
Μέχρι να προθερμάνω το φούρνο στους 160 βαθμούς θα έχει ξαναφουσκώσει. Ψήνω στη κάτω θέση με φωτιά μόνο από κάτω για 45-50 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο πάντα.
Ζύμη για ψωμί μπορείτε να βρείτε εδώ
ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
Ψωμάκια για χαμπουργκερ
ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Ψωμί ζυμωτό
Ψωμί μπύρας σε 5 λεπτά
περισσότερα.....
Απ: Ζαμπονοψωμάκια
Ωραία φαίνονται. Μπαίνουν και κατάψυξη?
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Απ: Ζαμπονοψωμάκια
Βεβαίως, αφού πρώτα τα τυλίξουμε ένα-ένα σε διάφανη μεμβράνη. Όταν τα χρειαστούμε, θα τα ξεπαγώσουμε σε θερμοκρασία δωματίου αφού αφαιρέσουμε τη μεμβράνη, για να μην κρατήσουν υγρασία.
Απ: Ζαμπονοψωμάκια
Ψημένα μπαίνουν στην κατάψυξη ή μπορούμε αφού τα ετοιμάσουμε να τα καταψύξουμε και να ψήσουμε μετά?
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Απ: Ζαμπονοψωμάκια
Πάντα ψημένα τα βάζω γιατί δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στη συμπεριφορά της μαγιάς.
Απ: Ζαμπονοψωμάκια
Αυτά πάνε για φτιάξιμο ...με διαφορετική γέμιση γιατί η κοντεσίνα μας δεν συμβαδίζει με τον υπόλοιπο..όχλο! Θα της τα κάνω μόνο με τυράκι!
Απ: Ζαμπονοψωμάκια
Ζεστά-ζεστά από το φούρνο θα είναι μούρλια!
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης