Αναζήτηση
Σκορδόλαδο
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σκορδόλαδο
Υπέροχο ,αρωματικό και γευστικό ιδίως για αυτούς που αγαπούν το σκόρδο αλλα δεν τους αρέσει η μυρωδιά του.Δίνει υπέροχο άρωμα στο φαγητό ,νοστιμίζει τα ψητά λαχανικά,δίνει άλλη γεύση στις μακαρονάδες. Πέρισυ που είχα επισκεφθεί τη Λίλα στο υπέροχο κτήμα της μου έδειξε το σκορδόλαδο.Για να πώ την αλήθεια στην αρχή δεν μου άρεσε ,ιδίως η έντονη μυρωδιά του.
Πριν λίγες ημέρες το έφτιαξα και σήμερα το χρησιμοποίησα σε μακαρονάδα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γεύση και άρωμα έδωσε.Τσιγάρισα φρέσκα μανιτάρια με λίγο βούτυρο γάλακτος και ελαιόλαδο,πρόσθεσα πιπεριά φλωρίνης,1 κ.σ σκορδόλαδο και κρέμα γάλακτος λάιτ.Εβρασα χυλοπίτες ,τις σούρωσα και τις έριξα στο τηγάνι να τραβήξουν την σάλτσα.Πρ'οσθεσα τριμμένο βασιλικό και φρέσκο μα'ι'ντανό,μπόλικο πιπέρι και παρμεζάνα,
ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ
10 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΛΙΩΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/4 Κ.Γ ΑΛΑΤΙ
ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΜΕ 1-2 Κ.Σ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
Πριν λίγες ημέρες το έφτιαξα και σήμερα το χρησιμοποίησα σε μακαρονάδα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γεύση και άρωμα έδωσε.Τσιγάρισα φρέσκα μανιτάρια με λίγο βούτυρο γάλακτος και ελαιόλαδο,πρόσθεσα πιπεριά φλωρίνης,1 κ.σ σκορδόλαδο και κρέμα γάλακτος λάιτ.Εβρασα χυλοπίτες ,τις σούρωσα και τις έριξα στο τηγάνι να τραβήξουν την σάλτσα.Πρ'οσθεσα τριμμένο βασιλικό και φρέσκο μα'ι'ντανό,μπόλικο πιπέρι και παρμεζάνα,
ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ
10 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΛΙΩΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/4 Κ.Γ ΑΛΑΤΙ
ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΜΕ 1-2 Κ.Σ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: Σκορδόλαδο
Ενδιαφέρον κυρίες μου!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Και με λίγο δεντρολίβανο μέσα γίνεται ακόμη πιο αρωματικό. Εμείς το βάζουμε και στα σκορδόψωμα.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Registration date : 12/07/2009
Ωραία ιδέα και θα του πηγαίνει και ο βασιλικός πολύ.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης