Αναζήτηση
τηγάνισμα
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
τηγάνισμα
[img]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]
Οταν τηγανίσετε καλτσούνια η τυροπιτάκια τα τοποθετείτε όρθια σε ενα ταψάκι με χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν τελείως και ετσι δεν μένει λάδι το λάδι στο εσωτερικό τους
Αν στο αλεύρι για το ζυμάρι βάλετε λίγη μαγια το φύλλο ανοίγει στο λεπτό
Για να γίνουν τα τηγανητά καλαμαράκια μαλακά ,πριν τα τηγανίσετε τα τρίβετε για 10 λεπτά με σόδα και αλάτι μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν.Τα ξεπλένετε καλά και τα στραγγιζετε και τα βάζετε λίγα-λίγα σε ενα σακουλάκι με αλεύρι τα ανακινείτε καλά και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι
Αν τα τηγανητά σας τα αλευρώσετε με νισεστέ δεν λασπώνει το τηγάνι ,όπως γίνεται με το αλεύρι
Για να μην διαλυθεί το ψάρι και ιδαίτερα ο μπακαλιάρος στο τηγάνι πριν το τηγανίσομε το ραντίζομε με χυμό λεμονιού ,το αφήνομε 15 λεπτά και μετα το αλευρώνομε και το τηγανίζομε
Οταν ψήνετε κρέας με κολοκυθάκια στο φούρνο ,τηγανίζετε τα κολοκυθάκια ολόκληρα και μετά τα βάζετε στο φούρνο.Ετσι δεν νερουλιάζουν
Οταν τηγανίσετε καλτσούνια η τυροπιτάκια τα τοποθετείτε όρθια σε ενα ταψάκι με χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν τελείως και ετσι δεν μένει λάδι το λάδι στο εσωτερικό τους
Αν στο αλεύρι για το ζυμάρι βάλετε λίγη μαγια το φύλλο ανοίγει στο λεπτό
Για να γίνουν τα τηγανητά καλαμαράκια μαλακά ,πριν τα τηγανίσετε τα τρίβετε για 10 λεπτά με σόδα και αλάτι μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν.Τα ξεπλένετε καλά και τα στραγγιζετε και τα βάζετε λίγα-λίγα σε ενα σακουλάκι με αλεύρι τα ανακινείτε καλά και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι
Αν τα τηγανητά σας τα αλευρώσετε με νισεστέ δεν λασπώνει το τηγάνι ,όπως γίνεται με το αλεύρι
Για να μην διαλυθεί το ψάρι και ιδαίτερα ο μπακαλιάρος στο τηγάνι πριν το τηγανίσομε το ραντίζομε με χυμό λεμονιού ,το αφήνομε 15 λεπτά και μετα το αλευρώνομε και το τηγανίζομε
Οταν ψήνετε κρέας με κολοκυθάκια στο φούρνο ,τηγανίζετε τα κολοκυθάκια ολόκληρα και μετά τα βάζετε στο φούρνο.Ετσι δεν νερουλιάζουν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ntina57 στις Τετ Δεκ 07, 2011 5:19 am, 1 φορά
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: τηγάνισμα
Ντίνα αυτό με το νισεστέ δε το ήξερα. Πολύ χρήσιμο γιατί μονίμως το λάδι μου μαυρίζει και γεμίζει καμμένα αλεύρια.
simerouda- SuperiorMember
-
Αριθμός μηνυμάτων : 358
Registration date : 12/07/2009
Απ: τηγάνισμα
Ντίνα αυτό το τιπάκι με τα όρθια τυροπιτάκια-καλιτσουνάκια είναι σούπερ για μένα. Έψαχνα κάτι ανάλογο γιατί μας αρέσουν πολύ τα τηγανιτά και σε αυτό είχα θεματάκι, μια και δε στραγγίζουν απόλυτα στο απορροφητικό χαρτί. Ευχαριστώ
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης