Αναζήτηση
μπουφες
+3
Rena
EfiK
ntina
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: μπουφες
Χρόνια του πολλά Ντίνα μου!Να τον χαίρεσαι όπως και όλη την οικογένεια! Υπέροχος ο μπουφές σου!
Να τον χαίρεσαι Ντίνα μου, πολύχρονος, γερός και δυνατός να είναι. Υπέροχος ο μπουφές θα συμφωνήσω με την Έφη. Και του χρόνου!
Εφάκι κι εσύ να χαίρεσαι το καμάρι σου! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Εφάκι κι εσύ να χαίρεσαι το καμάρι σου! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Να τον χαίρεστε Ντίνα μου το σύζυγο. Ο μπουφές άψογος και ευχαριστούμε για το κέρασμα. Τι καλά είχες φτιάξει? Αυτά τα ροζ μου τράβηξαν την προσοχή.
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Εφη μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να είναι καλότυχο στη ζωή του .Αυτα που σας εδειξα ηταν μια μικρή γεύση απο αυτα που έφτιαξα.
Αναστασία τα ρόζ ηταν καραμελοχαρτα που ειχα βαλει τους κουραμπιεδες.Αυτά που έφτιαξα ηταν τα εξής= κοτομανιταρόπιτα,σπανακόπιτα,κρητικη κρεατόπιτα,καλτσούνια ανάμικτα με σπανακι και μυζήθρα ,κοτόπουλο στη σακουλα με δαμάσκηνα ,κουκουνάρια και κάστανα,σουβλάκια ξυλάκια ,κουνέλι κρασάτο στο φούρνο,ντακάκια με ντομάτα και φέτα ,σοκολατακια με καρύδια και κορνφλέικς , φοντανάκια και προφιτερολ,.Ειχα 16 ατομα και περιμένω και αλλα ακόμα αν και πιστευω να προλάβω να επαναφερω το σπίτι στην κανονικη του μορφη .Μπορει να κουράστηκα αλλα το ευχαριστήθηκα γιατί οπως λεμε στην Κρήτη οταν <ΑΝΟΊΓΕΙ> το σπίτι μπαίνει η χαρα ενω οταν το κλείνεις στον κόσμο μπαίνει η μιζέρια
Αναστασία τα ρόζ ηταν καραμελοχαρτα που ειχα βαλει τους κουραμπιεδες.Αυτά που έφτιαξα ηταν τα εξής= κοτομανιταρόπιτα,σπανακόπιτα,κρητικη κρεατόπιτα,καλτσούνια ανάμικτα με σπανακι και μυζήθρα ,κοτόπουλο στη σακουλα με δαμάσκηνα ,κουκουνάρια και κάστανα,σουβλάκια ξυλάκια ,κουνέλι κρασάτο στο φούρνο,ντακάκια με ντομάτα και φέτα ,σοκολατακια με καρύδια και κορνφλέικς , φοντανάκια και προφιτερολ,.Ειχα 16 ατομα και περιμένω και αλλα ακόμα αν και πιστευω να προλάβω να επαναφερω το σπίτι στην κανονικη του μορφη .Μπορει να κουράστηκα αλλα το ευχαριστήθηκα γιατί οπως λεμε στην Κρήτη οταν <ΑΝΟΊΓΕΙ> το σπίτι μπαίνει η χαρα ενω οταν το κλείνεις στον κόσμο μπαίνει η μιζέρια
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Ντίνα ξεκίνα και βάζε συνταγές. Μας ξελιγωσες
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
[img]%3Cscript%20src=%27http://img192.imageshack.us/shareable/?i=001uch.jpg&p=tl%27%20type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E%3Cnoscript%3E%3C/noscript%3E[/img]Να σας πω και τη λαχτάρα που έπαθα.Εφτιαξα την πορτοκαλόπιτα και ενω φαινόταν τέλεια ,κόβοντας την διαλυόταν .Ισως κατα λάθος να έβαλα περισσότερο σιρόπι.Αυτο τώρα 3 ώρες πριν έλθουν οι καλεσμένοι.Τι σε καραμελλόχαρτα την έβαλα ,τι την έκοβα μικρότερα κομμάτια ,τίποτα .Η εμφάνιση ήταν χάλια .Και ηλθε η θεία φώτιση πριν την πετάξω μαζί με το ταψί απο τα νεύρα μου.Την πολτοποίησα με τα χέρια μου,της πρόσθεσα καρύδια,φρυγανιά,καρύδα και έφτιαξα φοντάν τα οποια τυλιξα σε καρύδα και τριμμένη σοκολάτα.Το αποτέλεσμα τέλειο και τα νευρα μου ξανακόλλησαν
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Αυτό λέγεται ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ . Κάτι που εμένα προσωπικά μου λείπει .Εχω άφθονο απο τον ΠΑΝΙΚΟ. ΝΑ τον χαίρεσαι τον σύζυγό σου και όλη σου την οικογένεια.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
Και του χρόνου Ντίνα μου να γιορτάσετε με την ίδια χαρά!
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Ευρηματικό μυαλό. Μπράβο Ντίνα. Και ο μπουφές πλούσιος. Να τον χαιρόσαστε.
simerouda- SuperiorMember
-
Αριθμός μηνυμάτων : 358
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης