Πιο αναγνωσμένα θέματα
Αναζήτηση
Κροκέτες Μπακαλιάρου
Σελίδα 1 από 1
Κροκέτες Μπακαλιάρου

Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο, αφού τον κόψουμε σε κομμάτια, και του αλλάζουμε το νερό 5-6 φορές. Μετά από 12 ώρες παίρνουμε κάθε κομμάτι και το ψιλοκόβουμε βγάζοντας τα κόκαλα και τις πέτσες. Κάνουμε κουρκούτι ως εξής:

Μέσα στον καθαρισμένο μπακαλιάρο ρίχνουμε 10-12 κουταλιές αλεύρι, λίγο νερό, 2 αυγά πιπέρι και λίγο σόδα. Τα ανακατεύουμε να γίνει ένα μίγμα όχι πολύ αραιό ούτε πολύ σφιχτό.

Μετά σε καυτό λάδι ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα και το τηγανίζουμε.

Συνοδεύουμε με σκορδαλιά.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rena στις Τετ Μαρ 25, 2009 11:06 am, 8 φορές συνολικά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Κροκέτες Μπακαλιάρου
Για ευκολία μπορούμε να αγοράσουμε και φιλέτα μπακαλιάρου και να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία. Βέβαια άλλη χάρη ο κλασσικός μπακαλιάρος... 

????????- Επισκέπτης
Απ: Κροκέτες Μπακαλιάρου
Σωστά Σοφία. Κι εγώ με φιλέτα τα έφτιαξα.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

» ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΊΑ
» Κροκέτες σοκολάτας
» Κροκέτες σοκολάτας
» Κροκέτες τυριών με πατάτα
» Κροκέτες σοκολάτας
» Κροκέτες σοκολάτας
» Κροκέτες τυριών με πατάτα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης