Κροκέτες Μπακαλιάρου

Πήγαινε κάτω

Κροκέτες Μπακαλιάρου Empty Κροκέτες Μπακαλιάρου

Δημοσίευση από Rena Την / Το Δευ Μαρ 23, 2009 11:32 am

Κροκέτες Μπακαλιάρου DSC00032

Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο, αφού τον κόψουμε σε κομμάτια, και του αλλάζουμε το νερό 5-6 φορές. Μετά από 12 ώρες παίρνουμε κάθε κομμάτι και το ψιλοκόβουμε βγάζοντας τα κόκαλα και τις πέτσες. Κάνουμε κουρκούτι ως εξής:

Κροκέτες Μπακαλιάρου DSC00010

Μέσα στον καθαρισμένο μπακαλιάρο ρίχνουμε 10-12 κουταλιές αλεύρι, λίγο νερό, 2 αυγά πιπέρι και λίγο σόδα. Τα ανακατεύουμε να γίνει ένα μίγμα όχι πολύ αραιό ούτε πολύ σφιχτό.

Κροκέτες Μπακαλιάρου DSC00021

Μετά σε καυτό λάδι ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα και το τηγανίζουμε.

Κροκέτες Μπακαλιάρου DSC00037

Συνοδεύουμε με σκορδαλιά.

Κροκέτες Μπακαλιάρου DSC00008


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rena στις Τετ Μαρ 25, 2009 11:06 am, 8 φορές συνολικά
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κροκέτες Μπακαλιάρου Empty Απ: Κροκέτες Μπακαλιάρου

Δημοσίευση από ???????? Την / Το Δευ Μαρ 23, 2009 11:52 am

Για ευκολία μπορούμε να αγοράσουμε και φιλέτα μπακαλιάρου και να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία. Βέβαια άλλη χάρη ο κλασσικός μπακαλιάρος... Rolling Eyes

????????
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κροκέτες Μπακαλιάρου Empty Απ: Κροκέτες Μπακαλιάρου

Δημοσίευση από Rena Την / Το Τετ Μαρ 25, 2009 11:07 am

Σωστά Σοφία. Κι εγώ με φιλέτα τα έφτιαξα.
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κροκέτες Μπακαλιάρου Empty Απ: Κροκέτες Μπακαλιάρου

Δημοσίευση από ???????? Την / Το Τετ Μαρ 25, 2009 11:46 pm

Και του χρόνου Ρένα!!!

????????
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης