Αναζήτηση
Εσκαλόπ
Σελίδα 1 από 1
Εσκαλόπ
ΥΛΙΚΑ:
Σνίτσελ μοσχαρίσια
Ντοματα
Κασερι
Για πανάρισμα:
Αυγά
Αλεύρι
Γαλέτα
Για τη σάλτσα:
Pumaro
Αλάτι
Πιπέρι
Συγνώμη που δεν γραφω αναλογίες αλλα στην ουσία η σάλτσα είναι με το μάτι και τα σνίτσελ ανάλογα με το πόσα στοματα θα ταϊσετε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πανάρουμε τα σνίτσελ με τον κλασικό τρόπο: αλεύρι-αυγό-γαλέτα.
Τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στο γκριλ (εγω τα κανω στο γκριλ με λιγο λαδάκι απο πάνω για να μην γίνονται πολύ βαριά).
Εν τω μεταξύ βράζουμε τη σάλτσα.
Αφου ψηθούν τα σνίτσελ, τα αλοίφουμε με τη σάλτσα και απο πάνω βάζουμε μια φέτα κασέρι και απο πάνω μια ροδέλα ντομάτα, αλατάκι πιπεράκι. Και τα ξαναβάζουμε στο γκριλ ισα ισα μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθει η ντομάτα.
Ιδανικός συνδυασμός με πατατούλα τηγανιτή.
Irene.- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης