Αναζήτηση
Μαρινάρισμα
Σελίδα 1 από 1
Μαρινάρισμα
Χοιρινό ή Βοδινό κρέας - 3-24 ώρες
Στήθος κοτόπουλου χωρίς το δέρμα και τα κόκκαλα - 3 ώρες
Άλλα μέρη του κοτόπουλου - 3-24 ώρες
Μεγάλα ψάρια - 30 λεπτά
Μικρά ψάρια - 15 λεπτά
Λαχανικά - 15-60 λεπτά
Στήθος κοτόπουλου χωρίς το δέρμα και τα κόκκαλα - 3 ώρες
Άλλα μέρη του κοτόπουλου - 3-24 ώρες
Μεγάλα ψάρια - 30 λεπτά
Μικρά ψάρια - 15 λεπτά
Λαχανικά - 15-60 λεπτά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης