Αναζήτηση
Παλιά βιβλία ...
Σελίδα 1 από 1
Απ: Παλιά βιβλία ...
Αχ πολυ συγκινητικο!
Στο Αλφαβηταριο εμαθα φετος την κορη μου να διαβαζει... γιατι οι παλιες αγάπες δεν πρέπει να ξεχνιονται.
Στο Αλφαβηταριο εμαθα φετος την κορη μου να διαβαζει... γιατι οι παλιες αγάπες δεν πρέπει να ξεχνιονται.
????????- Επισκέπτης
Ρενάκι από ότι βλέπω από την 4η φωτό που έχεις βάλει, οι μπαμπαδες old time classic... Περνάνε τα χρόνια αλλά οι μπαμπάδες τα ίδια... Τίποτα δεν έχει αλλάξει... Χαχαχαχαχα
Γύρω όλοι κάνουν τα διάφορα αλλά ο μπαμπάς τη ενημέρωσή του!!!
Χαχαχαχαχ...
Γύρω όλοι κάνουν τα διάφορα αλλά ο μπαμπάς τη ενημέρωσή του!!!
Χαχαχαχαχ...
????????- Επισκέπτης
Με αυτά τα βιβλία έμαθα γράμματα στο δημοτικό! Ειδικά το αναγνωστικό της πρώτης δημοτικού έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου. Με το που το βλέπω αμέσως θυμάμαι την δασκάλα μου την κ. Άντα, τη τάξη, τους συμμαθητές, την προσπάθειά μου να μάθω να γράφω καλλιγραφικά και τα κλάματά μου όταν ζοριζόμουν.
Όσον αφορά την εικόνα με τον μπαμπά και την εφημερίδα του, δεν διαφέρει και πολύ από τις διαφημίσεις που μας σερβίρουν σήμερα με την χαρωπή οικογένεια σε ακριβείς προκαθορισμένους ρόλους. Τελικά πολύ λίγα πράγματα έχουν συνειδητά αλλάξει τα τελευταία 40 χρόνια!
Όσον αφορά την εικόνα με τον μπαμπά και την εφημερίδα του, δεν διαφέρει και πολύ από τις διαφημίσεις που μας σερβίρουν σήμερα με την χαρωπή οικογένεια σε ακριβείς προκαθορισμένους ρόλους. Τελικά πολύ λίγα πράγματα έχουν συνειδητά αλλάξει τα τελευταία 40 χρόνια!
????????- Επισκέπτης
Ωωωω αυτά εγώ δε τα πρόλαβα. Αλλά τα έχω ξαναδεί από τον αδελφό μου που έχει μια μανία και συλλέγει βιβλία γενικότερα. Πάντως σας καταλαβαίνω. Οι αναμνησεις μας μας συνοδεύουν μια ζωή. Όσο για το θέμα που θίξατε...πάντα έτσι δεν ήταν? Δυστυχώς...
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης