Αναζήτηση
Hazel-halloween-trouble
2 απαντήσεις
delicieuses :: Διασκέδαση :: Games
Σελίδα 1 από 1
Απ: Hazel-halloween-trouble
Ρένα, μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά όταν έφτασα στο τέταρτο επίπεδο μου κόλλησε λίγο. Αύριο θα το ξαναπαίξω.
despoina_67- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1327
Registration date : 03/11/2009
Δέσποινα κι εγώ με αυτό κόλλησα και δεν ακούγομαι
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
χα ρενα απο εμένα δεν το πήρες!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ουπσ διορθώνω δεν το πήρες από εμενα ειναι από αλλο σαιτ
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Νίκο μου, αυτά τα παιχνίδια είναι free και διατίθενται δωρεάν σε όλο το νετ. Άρα δε χωράει δικό μου και δικό σου. Και αυτά που πρόσθεσα στο φόρουμ σου ναι μεν τα έχω και εδώ αλλά δεν είναι δικά μου.
Και ναι το συγκεκριμένο είναι από άλλο site, που παρέχει αποκλειστικά και μόνο παιχνίδια-καμία σχέση με φόρουμς κλπ.
Και ναι το συγκεκριμένο είναι από άλλο site, που παρέχει αποκλειστικά και μόνο παιχνίδια-καμία σχέση με φόρουμς κλπ.
Rena- Admin
-
Rena έγραψε:Νίκο μου, αυτά τα παιχνίδια είναι free και διατίθενται δωρεάν σε όλο το νετ. Άρα δε χωράει δικό μου και δικό σου. Και ναι είναι από άλλο site, που παρέχει αποκλειστικά και μόνο παιχνίδια-καμία σχέση με φόρουμς κλπ.
................................ ........
Απλα μπορει να το βρήκες σε εμενα και να σου αρεσε και να το εβαλες εδω εγω πως εβαλα κατι δικα σου παιχνδια σε εμενα?
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ναι, μάτια μου, απλά εννοώ ότι εμείς τα χρησιμοποιούμε στο φορουμ μας, σαν παιχνίδι, δεν δίνουμε τους embed codes για να τα περνάνε άλλοι. Γι αυτό αναφέρθηκα στα sites που παρέχουν τους κώδικες δωρεάν.
Rena- Admin
-
delicieuses :: Διασκέδαση :: Games
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης