Αναζήτηση
Αποκριάτικο Party Βιβής-Γιάννη
+4
anastazie
SpIrToKoYto
AnaCook
Rena
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αποκριάτικο Party Βιβής-Γιάννη
Μία πρώτη γεύση από το πάρτυ. Προς το παρόν μερικά από τα εδέσματα που μας πρόσφερε η Βιβ και έπεται συνέχεια.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Αποκριάτικο Party Βιβής-Γιάννη
Τα μπουκαλάκια στο τέλος είναι Gluwhein. Της Μαρίας, Μέτης & Έλενας τα έχω πάρει εγώ γιατί από παράλειψη δε τα πήραν φεύγοντας.
Για τα υπόλοιπα, και γισ όσα θα ακολουθήσουν,θα σας ενημερώσει η οικοδέσποινα
** Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από Τρίτη που θα μου τις στείλει η Ιωάννα!
Για τα υπόλοιπα, και γισ όσα θα ακολουθήσουν,θα σας ενημερώσει η οικοδέσποινα
** Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από Τρίτη που θα μου τις στείλει η Ιωάννα!
Rena- Admin
-
καλέ!!!είδα καλά!!!σουπερ νοστιμιες...και το το gluwhein...ουαου!!το λατρευω!!
Μπράβο κοριτσάκια μου για τις φωτό...εγώ δεν πρόλαβα όχι να τα τραβήξω..ούτε να τα δω καλά καλά...αφού σκέφτομαι να κάνω έναρξη επαγγέλματος για catering...
SpIrToKoYto- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009
Εμ τι νόμιζες έτσι θα τα αφήναμε? Είχα την παπαράτσι εγώ σε ετοιμότητα και τράβαγε ασταμάτητα. Μόλις πάρω το cdακι στα χέρια μου θα βάλω και τα υπόλοιπα, γιατί είναι πάααααραα πολλές.
Rena- Admin
-
Το δείγμα συσιτίου πάντως, μιλάει και λέει ότι καλοπεράσατε. Βιβή μπράβο σου, όλα φανταστικά. Όσο για τα εκτός φαγητού δεν αμφιβάλλω καθόλου, είμαι σίγουρη ότι σάρωσε το πάρτυ
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
Ζηλεύω πολύ που δεν μπορούσα να είμαι. Να είστε καλά όλοι σας και του χρόνου και νωρίτερα και πάντα τέτοια ξεφαντώματα!
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Υπέροχα όλα. Θα ήθελα όμως και μια επεξήγηση στις φωτογραφίες γιατί μερικά δεν κατάλαβα τι είναι. Αυτό σαν ομπρελίτσα π.χ. Και βέβαια αν είναι δυνατόν και συνταγούλες. Πόσες μέρες προετοιμαζόσουν Βιβάκι?
boxeraki- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 176
Registration date : 26/08/2009
ενα θα σας πω μόνο ! η Βιβή είχε και κεντήσει και ζωγραφίσει όλα τα φαγητά που είχε μαγειρέψει!!! χαρα στο κουράγιο της !!!!!! ειναι μεγάλη σεφ !!!!!!!!!!!!!!
Rena έγραψε:
Ούτε κι εγώ πήρα μπουκαλάκι...................και η μόνη λύση για να μην κλαίω είναι να έρθετε να μου το φέρετε!!!!
Ας πούμε την Καθαρή Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι βρε Λίλα, ξεχάστηκαν. Ούτε η Ειρήνη πρέπει να πήρε. Εγώ πήρα των κοριτσιών που είναι κοντά μου για να τα δώσω και από όσο ξέρω σας κράτησε η Βιβ τα υπόλοιπα.
Rena- Admin
-
Ωραία θα ήταν αλλά προσωπικά δε θα μπορώ παιδάκια.
Rena- Admin
-
Λουλούκα μου κόντεψα να σκάσω με τα μπουκαλάκια....με τον πανικό που γινόταν τα ξέχασα ...αλλά σας τα έχω κρατήσει τα δικά σας...
Για Καθαρά Δευτέρα έχουμε κανονίσει να κατέβουμε να φάμε με το βλαστάρι μου,αλλά για την μεθεπόμενη εβδομάδα,μην εφησυχάζεις με μας...
Θα σου χουν μεγαλώσει και τα σπανάκια περισσότερο...
Υ.Γ. ο Γιάννης από το Σάββατο διατρέφεται και επιβιώνει τρώγωντας αποκλειστικά από τις υπέροχες καρυδόπιτές σου(..δύο κομμάτια έχουν μείνει από την κάθε μία..) και το τέλειο γαλακτομπούρεκο της Ρένας μας...
Για Καθαρά Δευτέρα έχουμε κανονίσει να κατέβουμε να φάμε με το βλαστάρι μου,αλλά για την μεθεπόμενη εβδομάδα,μην εφησυχάζεις με μας...
Θα σου χουν μεγαλώσει και τα σπανάκια περισσότερο...
Υ.Γ. ο Γιάννης από το Σάββατο διατρέφεται και επιβιώνει τρώγωντας αποκλειστικά από τις υπέροχες καρυδόπιτές σου(..δύο κομμάτια έχουν μείνει από την κάθε μία..) και το τέλειο γαλακτομπούρεκο της Ρένας μας...
-
Bιβίκα μου γλυκιά, πάω αύριο να ρίξω ενισχυτικό στα σπανάκια!!!
Όταν ηρεμήσεις ανέβασε εκείνη την καταπληκτική τούρτα τυριών! Την σκέφτομαι κι έχω σιελόρροια!!!!!
Όταν ηρεμήσεις ανέβασε εκείνη την καταπληκτική τούρτα τυριών! Την σκέφτομαι κι έχω σιελόρροια!!!!!
Αναστασία μου,περάσαμε πράγματικά τέλεια...
Σοφάκι ,σέυχαριστούμε πολύ...ελπίζουμε κι εμείς την επόμενη φορά να είμαστε όλοι μαζί...
Boxeraki μου θα ανεβάσω τις συνταγές μόλις μου έρθουν οι φωτό που τράβηξαν οι παπαράτσι...όσο για την προετοιμασία,είχα κάνει το project 15 μέρες πριν και τα μαγειρέματα Πέμπτη και Παρασκευή και μερικά τα Σάββατο
(..αν ετοιμάζεσαι να κάνεις πάρτυ,πάρε με τηλ...άνοιξα catering...
Μαράκι...
Σοφάκι ,σέυχαριστούμε πολύ...ελπίζουμε κι εμείς την επόμενη φορά να είμαστε όλοι μαζί...
Boxeraki μου θα ανεβάσω τις συνταγές μόλις μου έρθουν οι φωτό που τράβηξαν οι παπαράτσι...όσο για την προετοιμασία,είχα κάνει το project 15 μέρες πριν και τα μαγειρέματα Πέμπτη και Παρασκευή και μερικά τα Σάββατο
(..αν ετοιμάζεσαι να κάνεις πάρτυ,πάρε με τηλ...άνοιξα catering...
Μαράκι...
-
Λουλού μου..έγινε..η πρώτη συνταγή είναι η τυροτούρτα...
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης