Αναζήτηση
Kαλημερα
Σελίδα 1 από 1
Kαλημερα
Καλημέρα με λένε Τετα έχω ενα γιο 15 μηνών και κάθε μέρα ψάχνω να βρω τι θα του μαγειρέψω :cooker:
γιατι τρώει μόνο οτι μπορεί να πιάσει και να φάει μόνος του!
γιατι τρώει μόνο οτι μπορεί να πιάσει και να φάει μόνος του!
????????- Επισκέπτης
Απ: Kαλημερα
Καλώς μας ήρθες Τέτα. Να χαίρεσαι τον κούκλο σου Σίγουρα τα κορίτσια θα έχουν να προτείνουν πολλά. Καλά μαγειρέματα :cooker:
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλημέρα Τέτα και καλώς μας ήρθες. Σίγουρα υπάρχουν πολλές ιδέες για συνταγές για μωράκια. Στην ηλικία που είναι το δικό σου κι αφού του αρέσει να τρώει μόνο του με τα χεράκια φρόντιζε να του φτιάχνεις διάφορα τέτοια π.χ κεφτεδάκια όχι απαραίτητα μόνο με κιμά αλλά και με λαχανικά και όσπρια. όπως πατατοκεφτέδες, ρεβυθοκεφτέδες κλπ. Έτσι και τη χαρά θα του δώσεις αλλά δε θα του στερήσεις και τα θρεπτικά συστατικών και την ποικιλία των τροφών.
Θα πρότεινα να φτιάξει η Ρένα αν μπορεί μια τέτοια κατηγορία για συνταγές για μωρά ώστε να βάζουμε ανάλογες συνταγές και τρυκς για μωράκια δύσκολα.
Να τον χαίρεσαι καλή μου.
Θα πρότεινα να φτιάξει η Ρένα αν μπορεί μια τέτοια κατηγορία για συνταγές για μωρά ώστε να βάζουμε ανάλογες συνταγές και τρυκς για μωράκια δύσκολα.
Να τον χαίρεσαι καλή μου.
????????- Επισκέπτης
Γεια σου Τέτα. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου. Έχω και εγώ δύο μικρούς γιους (δίδυμα είναι) και ξέρω ότι είναι δύσκολο. Θα έλεγα πέρα από το να προσπαθείς να φτιάχνεις φαγητά που να μπορεί να τα πιάνει με το χέρι να του δίνεις κανονικό μαγειρευτό φαγητό και να τον ξεγελάς διαφορετικά. Ας πούμε ενώ τον ταίζεις να του δίνεις να κρατά μια φετούλα ψωμί στο χέρι κλπ
Συμφωνώ με την Ανέτα αν γίνεται να ξεκινήσουμε να γράφουμε συνταγές για μωρά.
Καλώς όρισες!!!
Συμφωνώ με την Ανέτα αν γίνεται να ξεκινήσουμε να γράφουμε συνταγές για μωρά.
Καλώς όρισες!!!
????????- Επισκέπτης
Καλώς την!! Να σου ζήσει και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Αν και δεν έχω παιδιά, να σου πω οτι στα ανήψια μου αρέσουν πολύ διάφορα κριτσινάκια με τυράκι, κεφτεδάκια, κοτομπουκιές που πανάρει μόνη της η αδελφή μου και τις ψήνει για πιο ελαφριά αντί να τηγανίζει. Επίσης τρώνε ευχάριστα και μόνα τους τον πουρέ και γενικά μερικά φαγητά τα οποία τους τα ψιλοκόβει π.χ κρέας , πατάτες και μπορούν ακόμη και με το χέρι να τα πιάσουν. Και πάλι καλώς μας ήρθες και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πολλά φαγητούλια εδώ για το μικρό σου.
????????- Επισκέπτης
Kαλώς ήρθες Τέτα. Να χαίρεσαι τον κανακάρη σου. Τι μας θύμισες...οι δικές μας κόρες μεγάλωσαν πια, αλλά όπως καταλαβαίνεις οι μνήμες δε σβήνουν.
????????- Επισκέπτης
Χιχιχιχι Τέτα κι εμένα ο μικρός μου το ίδιο!Teta έγραψε:έχω ενα γιο 15 μηνών και κάθε μέρα ψάχνω να βρω τι θα του μαγειρέψω γιατι τρώει μόνο οτι μπορεί να πιάσει και να φάει μόνος του!
Του φτιάχνω συχνά κεκάκια (μάφινς) αλμυρά που μέσα "κρύβω" τα πάντα! Από τυράκια μέχρι μπρόκολο. Θα βάλω συνταγές σύντομα.
Καλώς ήλθες!
????????- Επισκέπτης
Έτοιμη και η κατηγορία "Συνταγές για μωράκια". Μετά την υποβολή της συνταγής σας θα καταχωρείται εκεί. Βάνα αναμένουμε τα μάφινς.. είναι και για μικρά και για μεγάλα μωρά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλωσόρισες Τέτα.
Εδώ να είσαι σίγουρη όλοι θα σε βοηθήσουν πολύ.
Όσοι μεγαλώσαμε παιδιά έχουμε περάσει από διάφορες φάσεις "ιδιοτροπιών" τους.
Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου.
Εδώ να είσαι σίγουρη όλοι θα σε βοηθήσουν πολύ.
Όσοι μεγαλώσαμε παιδιά έχουμε περάσει από διάφορες φάσεις "ιδιοτροπιών" τους.
Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου.
????????- Επισκέπτης
καλως ήρθες Τετάκι, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τον λεβέντη σου !!
Οπως είδες ή γλυκυυυυυυυυυυυυυυυυύτατη Ρένα μας έβαλε ειδικαι για εσας τις
μικρομανουλες ολόκληρη κατηγορία !!!!
Οπως είδες ή γλυκυυυυυυυυυυυυυυυυύτατη Ρένα μας έβαλε ειδικαι για εσας τις
μικρομανουλες ολόκληρη κατηγορία !!!!
????????- Επισκέπτης
Τέτα ξεκίνησαν οι συνταγές για μωρά, από ότι βλέπω και σε μας τους μεγαλύτερους σημασία δε δίνουν Αστειεύομαι βέβαια Η Βάνα μας κάνει θραύση, πήρε φόρα και περιμένουμε συνταγές πολλές ακόμη
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης