Αναζήτηση
Γειααααα σας!!!:):)
+2
Rena
magda4
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γειααααα σας!!!:):)
Τι κάνετε? Πώς είστε??
Με λένε Μάγδα και παρόλο που είμαι ΛΙΓΟ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ μικρή ( 16 χρονών) μαρέσει τοοοόσο πολύ η μαγειρική(και πιο πολύ η ζαχαροπλαστική!! ) και το site αυτό!! Και έτσι αποφάσισα μαζί με το blog-ακι που έφτιαξα, να γίνω μέλος και εδώ! Εκτός από τη μαγειρική, ρτελένομαι επίσης και για οτιδήποτε έχει να κάνει με εικαστικά και χειροτεχνίες!α!! Ξέχασα να πω ότι είμαι από την Κρήτη καλέ!!
Ουφ κουράστικα, προτιμώ τα greeklish τελικά!!
Καλό Πάσχα!!!!
Μάγδα
Με λένε Μάγδα και παρόλο που είμαι ΛΙΓΟ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ μικρή ( 16 χρονών) μαρέσει τοοοόσο πολύ η μαγειρική(και πιο πολύ η ζαχαροπλαστική!! ) και το site αυτό!! Και έτσι αποφάσισα μαζί με το blog-ακι που έφτιαξα, να γίνω μέλος και εδώ! Εκτός από τη μαγειρική, ρτελένομαι επίσης και για οτιδήποτε έχει να κάνει με εικαστικά και χειροτεχνίες!α!! Ξέχασα να πω ότι είμαι από την Κρήτη καλέ!!
Ουφ κουράστικα, προτιμώ τα greeklish τελικά!!
Καλό Πάσχα!!!!
Μάγδα
Απ: Γειααααα σας!!!:):)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μάγδα! Εϊναι πραγματικά ευχάριστο να ασχολείται ένα κορίτσι της ηλικίας σου με τη μαγειρική! Μπράβο σου! Θα χαρώ να σε βλέπουμε και να τα λέμε
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλωσόρισες Μάγδα. Καλά μαγειρέματα και καλό Πάσχα
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Registration date : 12/07/2009
Καλό Πάσχα μικρούλα Μάγδα!!! Καλώς μας ήρθες
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Kαλώς σας βρήκα!! Σας ευχαριστώ όλες (γιατί από ότι βλέπω τα μέλη του site είναι βασικά γυναίκες!)
Να ρωτήσω κάτι? Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το blog μου και επιδή πολλοί από εδώ έχουν ένα,μήπως θα μπορούσα να ρωτήσω κάποιον?
Ευχαριστώωωωω
Να ρωτήσω κάτι? Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το blog μου και επιδή πολλοί από εδώ έχουν ένα,μήπως θα μπορούσα να ρωτήσω κάποιον?
Ευχαριστώωωωω
Καλημέρα Μάγδα
Αν χρειάζεσαι κάτι στείλε μου pm ή mail.
Αν χρειάζεσαι κάτι στείλε μου pm ή mail.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλώς μας ήρθες Μάγδα!
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Καλώς την! Καλά μαγειρέματα, θα σου αρέσει η παρεουλα μας Μάγδα
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Eυχαριστώ πάρα πολύ για τα καλωσορίσματα σας,με κάνετε να νιώθω ευπρόσδεκτη! κ.Σεβαστή είμαι σίγουρη ότι είστε μια σούπερ παρέα εδώ!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης