Αναζήτηση
Καλλυντικά Avon
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καλλυντικά Avon
H ???? ??? ????????? (hlios) ??? ??? ???? ????? ????? ???????????? ??? Avon Cosmetics. ????? ???? ???????????? ?? ??? ?? ???????? ?????? ?? ?????????? ??? ?????????? ??? Avon ??? ?/??? www.avoncosmetics.gr
??? ???????????? ??????????? ? ??????????? ?????????????? ?? ??? ????????? ??? smilesungr@yahoo.gr
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Καλλυντικά Avon
εγω ενδιαφερομαι γιατι τα προιοντα ειναι τελεια και χαθηκα με μια φιλη που επαιρνα παλια απο κει,,,
summer- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Registration date : 18/05/2010
avon
εγω που ειμαι αλλεργικη στα καλλυντικα τα εμπιστευομαι.το καλυτερο μου ειναι το αφροντουζ AVON SENSES -MYSTIQUE-με αρωμα ρομαντικο και υπεροχο.φτηνα καλλυντικα ανταξια των ακριβων
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
εγω εχω παρει ενα δυο αρωματα ειδικα το ενα μυριζε αχλαδι τελειο,πολλα δειγματακια,ουκ ολιγα δωρακια για τον αρραβωνιαστικο μου!μασκαρα και κατι αλλα ψιλα,πραγματικα ειναι ισαξια των ακριβων μην πω καλυτερα γιατι τουλαχιστον το 25 ευρω κραγιον δεν σημαινει οτι εχει και καλυτερη ποιοτητα...
μονο μακε απ προσεχω πολυ και καμια φορα μασκαρα κατα τα αλλα τα αβον εναι μια χαρα..χαζευω καμια φορα και απο νετ και περναει η ωρα
μονο μακε απ προσεχω πολυ και καμια φορα μασκαρα κατα τα αλλα τα αβον εναι μια χαρα..χαζευω καμια φορα και απο νετ και περναει η ωρα
summer- New Member
-
σας ευχαριστω κοριτσακια για τα καλα σας λογια! ετσι ειναι ..τα προιοντα της Αvon ειναι καταπληκτικα και σε πολυ προσιτες τιμες! εγω τα χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη! αν θελετε κατι οτιδηποτε επικοινωνηστε στο smilesungr@yahoo.gr και παλι σας ευχαριστω!!!!
hlios- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 13/07/2009
Οκ!συντομα θα σου πω απλα εγω τυχανει την μια να παιρνω πολλα την αλλη πιο λιγα λογω οικονομικων πια..ελπιζω να μη σε πειραζει να πρεπει δηλ να παιρνω πολλα την μια φορα..
summer- New Member
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης