Αναζήτηση
Βάπτιση
+5
nikolas
anastazie
EfiK
ntina
Rena
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Βάπτιση
Γερή και δυνατή η νεοφώτιστη Ντίνα! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. Πολύ ωραία θα ήταν όλα, να είσαι καλά!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
ρενα μου σε ευχαριστω.σου ευχομαι να αξιωθεις και εσυ να πιασεις εγγονακι και να δεις τι γλυκο πραγμα ειναι.καμμια σχεση με τα παιδια μας
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
ευχαριστω και οποια θελει ιδεες για βαπτιση η γαμο η ιδεες για μπουμπουνιερες
ευχαριστως να δωσω
ευχαριστως να δωσω
ntina- Supreme Member
-
Ντίνα καλοδέχουμενες οι ιδέες Moυ άρεσε που στόλισες τα κηροπήγια και γενικά το concept των τραπεζιών.
Rena- Admin
-
Ντίνα, θα περιμένουμε ανυπόμονα τις ιδέες σου. Εμένα θα με ενδιέφερε για βάφτιση γιατί τον Οκτώβρη πρώτα ο Θεός θα βαφτίσουμε την ανιψιά μου.
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
ρενα μου σε ευχαριστω.επειδη μου αρεσει πολυ να δημιουργω και εχω και γουστο γιαυτο τα εφτιαξα ολα αυτα.μου αρεσε που πηρα συγχαρητηρια απο
ανθρωπους που κανουν αυτη τη δουλεια
ανθρωπους που κανουν αυτη τη δουλεια
ntina- Supreme Member
-
ΒΑΠΤΙΣΗ
θα παρετε απο το τζαμπο γυαλες 2.50 ευρω η μια .θα παρετε διαφανη ζελε 0.50 λεπτα το ενα-καθε 2 γυαλες 1 ζελε-ροζ χανδρες που θα ανακατεψετε με το ζελε και στη μεση της γυαλας θα βαλετε ενα κερακι λουλουδι.γυρω απο τη απο τη γυαλα θα κολησετε με πιστολι σιλικονης{7ε} μια φαρδια κορδελα σε λαχανι χρωμα και θα κολησετε γυρω- γυρω ροζ πεταλουδες 0.20 ε η μια θα παρει 4-5 πεταλουδες.το τουλι των μπομπονιερων θα ειναι ροζ με λαχανι φιογκο απο σατεν κορδελα και στη μεση ροζ τριανταφυλλακι.το τζαμπο εχει ωραιες και φθηνες μπομπονιερες.η δικια μας ηταν συρματινη μπιζουτιερα σε σχημα καρδιας με τουλι απο ροζ οργαντζα,ροζ ανοικτο φιογκο που ειχε στη μεση μια κοριτσιστικη φατσουλα.στα τραπεζια θα βαλετε ροζ ρανερ και χαρτοπετσετες στο ροζ και λαχανι χρωμα.απο το τζαμπο θα παρετε μπαλονια να φτιαξετε πεταλουδες να τις κρεμασετε στο κεντρο που θα γινει η βαπτιση.στην εισοδο θα βαλετε ενα καλαθι μπαμπου που θα κρεμασετε γυρω -γυρω γλειφιτζουρια μπαστουνακια και μεσα θα βαλετε καραμελιτσες ζελεδακια.κουτακια με σμαρτις,σοκολατακια.αυτα σε γενικες γραμμεςκαι .τα κηροπογια να τα Φτιαξετε 3 ημερες πριν ενω τις μπομπονιερεσ 10 ημερες πριν .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ntina- Supreme Member
-
Ντίνα να χαίρεσαι την εγγονούλα σου. Πολύ ωραίες προτάσεις αλλά καλό θα είναι να τις βάλει η Ρένα σε ξεχωριστή ενότητα μην χαθούν κάτω απο τη συνταγή. Και πάλι να σας ζήσει η μικρούλα.
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
ευχαριστω και εγω προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα
ntina- Supreme Member
-
Το θέμα μεταφέρθηκε.
Πολύ ωραίες ιδέες Ντίνα!!! Μπράβο σου
Πολύ ωραίες ιδέες Ντίνα!!! Μπράβο σου
Rena- Admin
-
Αχ ναι αν υπάρχουν βάλε μας φωτος Ντινάκι.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
οκ καποια στιγμη θα σας δειξω τα κηροπηγια και τις μπομπονιερες
ntina- Supreme Member
-
να σου ζησει! και μπραβο σου...και γω θελω φωτο!!!!!!! μ αρεσει να φτιαχνω πραγματα.και τα βαφτισια των μικρων εγω τα ειχα αναλαβει:γυαλες,χαρτοπετσετες,στολισμος τραπεζιων....γι αυτο ανυπομονω να τα δω . φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
katerina- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Registration date : 28/04/2010
να σας ζήσει το μωρό . Απ΄οτι κατάλαβα εγγονακι.Θα ήθελα να σας πω ότι εκτός απο το τζαμπο. υπάρχουν σε διάφορες γειτονιές μαγαζιά με υλικά για συσκευασίες. Εκέι μπορείται να βρίτε υλικά για θαύματα. Επισης στην Αθηνα στους δρόμους Περικλέους , Πολυκλείτου, Ευριπίδου , Σοφοκλέους και τα περίγειρα βιοτεχνίες απο χάρτί μέχρι ότι μπορείτε να φανταστητε.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας αν και για μενα ειναι τριπλη γιορτη γιατι γιορταζει η κορη μου ελενη και η νεοφωτιστη ντινουλα μου,το φως των ματιων μου,η μεγαλη μου αγαπη
ntina- Supreme Member
-
ΝΤΑΙΖΗ έγραψε:να σας ζήσει το μωρό . Απ΄οτι κατάλαβα εγγονακι.Θα ήθελα να σας πω ότι εκτός απο το τζαμπο. υπάρχουν σε διάφορες γειτονιές μαγαζιά με υλικά για συσκευασίες. Εκέι μπορείται να βρίτε υλικά για θαύματα. Επισης στην Αθηνα στους δρόμους Περικλέους , Πολυκλείτου, Ευριπίδου , Σοφοκλέους και τα περίγειρα βιοτεχνίες απο χάρτί μέχρι ότι μπορείτε να φανταστητε.
Οποιος θέλει κάτι από το κέντρο (συγκεκριμένα πάνω στην Πολυκλείτου) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του πω λεπτομέρειες, έχω δικό μου άνθρωπο) σε χαρτί, συσκευασίες, κορδέλες και τα σχετικά.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης