Αναζήτηση
Sevasti
Σελίδα 1 από 1
Sevasti
Καλησπέρα είμαι η Σέβη και μένω στην Σαλαμίνα. Έχω μία κοράκλα 17 μηνών και αν ήμουν άντρας θα δήλωνα ερωτευμένη μαζί της. Το ίδιο δηλώνω και τώρα δηλαδή, αλλά μεταξύ μας :bounce: Ασχολούμαι με τα λογιστικά και στον ελεύθερο χρόνο, όσος απομένει από την Ελπίδα μου, είτε μαγειρεύω είτε ράβω. Μου αρέσει να σχεδιάζω μόνη μου ρούχα για τη μικρή και γενικά να ασχολούμαι με όλη τη διαδικασία αυτή. Ελπίζω να με καλωσορίσετε
????????- Επισκέπτης
Απ: Sevasti
Αχ το ξαναγράφω...Την ώρα που απαντούσα μου είπε βγήκε άλλο σχόλιο και δεν κατάλαβα..έτσι χάθηκε Δεν πειράζει θα μάθω με τον καιρό.
Έλεγα λοιπόν ότι τη δική μου μας την καπάρωσαν ήδη από τη ΝΑΣΑ, αν κι είχαμε προτάσεις κι από αλλού. Ναι το παραδέχομαι είμαι μια κουκουβάγια κι εγώ
Ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα. Καλώς σας βρήκα! Όσο για τη ραπτική, μη νομίζεις κι εγώ τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι κι αυτό από πείσμα. Ούτε βελόνι για κουμπί δεν έπιανε το χεράκι μου.
Εσύ κοριτσάκια έχεις?
Έλεγα λοιπόν ότι τη δική μου μας την καπάρωσαν ήδη από τη ΝΑΣΑ, αν κι είχαμε προτάσεις κι από αλλού. Ναι το παραδέχομαι είμαι μια κουκουβάγια κι εγώ
Ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα. Καλώς σας βρήκα! Όσο για τη ραπτική, μη νομίζεις κι εγώ τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι κι αυτό από πείσμα. Ούτε βελόνι για κουμπί δεν έπιανε το χεράκι μου.
Εσύ κοριτσάκια έχεις?
????????- Επισκέπτης
Καλώς την Σέβη με την κοράκλα της. Πολυτεχνίτισσα ε? Μπράβο ρε κορίτσαρε. Λίγες μείνατε να ασχολείστε με τα παραδοσιακά και δε το λέω κακόβουλα, απλά με ξενίζει η εικόνα. Μαζί σου κούκλα!
????????- Επισκέπτης
Καλώς μας ήρθες. Έχεις δίκιο να νοιώθεις έτσι. Σε καταλαβαίνω δύο κόρες έχω και ξέρω Να τη χαίρεσαι.
????????- Επισκέπτης
Σέβη να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου.
Πωπω ασχολείσαι με την ραπτική ε? Εγώ μέχρι κουμπί φτάνω από κει και περα τίποτα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας !
Πωπω ασχολείσαι με την ραπτική ε? Εγώ μέχρι κουμπί φτάνω από κει και περα τίποτα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας !
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλώς ήρθες Σεβαστή. Να χαίρεσαι την κορούλα σου και ελπίζω να σου αρέσει η παρέα μας.
????????- Επισκέπτης
Σεβαστή σε καλοσωρίζω κι εγώ!
Να σου ζήσει η κορούλα σου, να την χαίρεσαι, να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!!
Να σου ζήσει η κορούλα σου, να την χαίρεσαι, να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!!
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης