Αναζήτηση
Μ. Παρασκευή 17/4/2009
Σελίδα 1 από 1
Μ. Παρασκευή 17/4/2009
Καλημέρα. Έμεινε κανείς πίσω ή φύγατε όλοι για να σουβλίσετε στην εξοχή?
Σήμερα το μενού έχει φακή νερόβραστη με ξύδι και μαρουλοσαλάτα.
Σήμερα το μενού έχει φακή νερόβραστη με ξύδι και μαρουλοσαλάτα.
????????- Επισκέπτης
Απ: Μ. Παρασκευή 17/4/2009
Εμείς ξεμείναμε πάντως Καλημέρα!
Καλαμαράκια τηγανιτά και πατατούλες για σήμερα.
Καλαμαράκια τηγανιτά και πατατούλες για σήμερα.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δε μαγειρεύω σήμερα. Έχω κανονίσει βολτούλα με φίλους και φαγάκι έξω. Φιλάκια
????????- Επισκέπτης
Καλημέρα!
Αφού ήπιαμε μια κουταλίτσα ξύδι πρωί πρωί σε ανάμνηση του όξους που έδωσαν στο Χριστό να πιει στο σταυρό, θα βράσουμε φασολάδα χωρίς λάδι, με ριγανούλα για να φάμε.
Αφού ήπιαμε μια κουταλίτσα ξύδι πρωί πρωί σε ανάμνηση του όξους που έδωσαν στο Χριστό να πιει στο σταυρό, θα βράσουμε φασολάδα χωρίς λάδι, με ριγανούλα για να φάμε.
????????- Επισκέπτης
Χρόνια πολλά και καλά. Διάφορα θαλασσινά τρώμε σήμερα. Καλή σας μέρα Βάνα πολύ ωραίο αυτό το εθιμοτυπικό. Στο πατρικό μου το έκανε και η μητέρα μου και θυμάμαι τα μούτρα μας όταν έπρεπε να πιούμε το ξύδι. Κάνεις άριστα που κρατάς την παράδοση! Μπράβο σου.
????????- Επισκέπτης
Κι εγώ εδώ... Σήμερα η μέρα πρόσταζε αποχή από όλα. Δεν έκανα τίποτα ούτε καν μαγείρεψα. Μαρουλοσαλάτα με μπόλικο ξύδι έφαγα και φακή νερόβραστη που είχα φτιάξει αποβραδίς. Γύρισα από την περιφορά του Επιταφιου λίγο πριν και τώρα θα φάω σαλάτα αγγουροντομάτα με ξύδι, ελιές και λίγο χαλβά, αυτόν του εμπορίου. Καλό βράδυ.
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης