Αναζήτηση
εκτυπωτης
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
εκτυπωτης
θελω τη βοήθεια σας για το προβλημα του εκτυπωτη που δεν τυπώνει αλλα μου βγάζει λευκό το χαρτί.Ο εκτυπωτης ειναι hp deskjet f4100 series.έχει καινούριο μελάνι,σκανάρει και βγάζει φωτοτυπια αλλα δεν τυπωνει μέσω του pc τι να κάνω;
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: εκτυπωτης
Ntina το πιο πιθανό είναι να έχει ξερυθμιστεί είτε λόγω διακοπής είτε για κάποιο άλλο λόγο.
Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις το usb μήπως έχει φ'υγει από τη θέση του και αν δεν δεις γιατρειά ξανακάνε εγκατάσταση με το cd που συνοδεύει τον εκτυπωτή!
Αυτό με το usb το είχα πάθει μια μέρα που τράβηξα κατά λάθος το καλώδιο την ώρα που σκούπιζα!!!
Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις το usb μήπως έχει φ'υγει από τη θέση του και αν δεν δεις γιατρειά ξανακάνε εγκατάσταση με το cd που συνοδεύει τον εκτυπωτή!
Αυτό με το usb το είχα πάθει μια μέρα που τράβηξα κατά λάθος το καλώδιο την ώρα που σκούπιζα!!!
Απ: εκτυπωτης
οκ ευχαριστω.πιθανον να έχει ξερυθμιστει επειδη τον έβαλα στο δικο μου υπολογιστή ενω ηταν συνδεδεμμένος στον υπολογιστή του γιου μου οπότε καποια στιγμη με το cd θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες επενεργοποιησης
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης