Αναζήτηση
Kυριακή του Πάσχα-19/4/2009
Σελίδα 1 από 1
Kυριακή του Πάσχα-19/4/2009
Χριστός Ανέστη!
Σήμερα ψήνουμε παϊδάκια και μπριζολίτσες και τα συνοδεύουμε με τζατζίκι, κοκορέτσι και γαρδουμπάκια. Οπωσδήποτε πρασινάδες και καμιά πατατούλα. Καλά να περάσετε. Χρόνια πολλά
Σήμερα ψήνουμε παϊδάκια και μπριζολίτσες και τα συνοδεύουμε με τζατζίκι, κοκορέτσι και γαρδουμπάκια. Οπωσδήποτε πρασινάδες και καμιά πατατούλα. Καλά να περάσετε. Χρόνια πολλά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Kυριακή του Πάσχα-19/4/2009
Καλημέρα.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Το αρνάκι ήδη έχει πάρει τη θέση του στη σούβλα και για να μην νοιώθει μόνο του, του κάνει παρέα ένα κοκορέτσι. Κι επειδή είμαστε μεγάλη παρέα θα φάμε επιπλέον μαγειρίτσα που περίσσεψε απο χθες, αυγουλάκια, τζατζίκι πατατούλες φουρνιστές και μπιφτέκια για τα παιδάκια. Φιλιά σε όλους
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Το αρνάκι ήδη έχει πάρει τη θέση του στη σούβλα και για να μην νοιώθει μόνο του, του κάνει παρέα ένα κοκορέτσι. Κι επειδή είμαστε μεγάλη παρέα θα φάμε επιπλέον μαγειρίτσα που περίσσεψε απο χθες, αυγουλάκια, τζατζίκι πατατούλες φουρνιστές και μπιφτέκια για τα παιδάκια. Φιλιά σε όλους
????????- Επισκέπτης
Xριστός Ανέστη!!! Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες για μας και διάφορα αλλά μεζεδάκια λουκάνικα, αυγουλάκια και ασφαλώς τη Λαμπροκουλούρα μας. Καλά να περάσετε & χρόνια πολλά
Βάνα αν φτιάξεις την κουλούρα περιμένω εντυπώσεις.
Βάνα αν φτιάξεις την κουλούρα περιμένω εντυπώσεις.
????????- Επισκέπτης
Χριστός Ανέστη.
Αρνάκι στο φούρνο γεμιστό με ρύζι και μυρωδικά φτιάχνουμε και επειδή είναι λίγο βαρύ θα αποφύγουμε τα πολλά πιάτα και θα το ταιριάξουμε με σαλάτα και διάφορα τυριά. Και του χρόνου με υγεία όλοι σας!
Αρνάκι στο φούρνο γεμιστό με ρύζι και μυρωδικά φτιάχνουμε και επειδή είναι λίγο βαρύ θα αποφύγουμε τα πολλά πιάτα και θα το ταιριάξουμε με σαλάτα και διάφορα τυριά. Και του χρόνου με υγεία όλοι σας!
????????- Επισκέπτης
Αληθώς Ανέστη!!!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Εμείς ψήσαμε αρνάκι και κοκορέτσι στον κήπο σήμερα.
Το μεσημέρι φάγαμε το αρνάκι φυσικά, σουφλέ με τυριά, σαλάτα πράσινη, σαλάτα με ζυμαρικά, τζατζίκι και τη Λαμπροκουλούρα της Αννέτας!
Μετά φάγαμε τσιζκεικ φράουλας.
Φιλιά σε όλους!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Εμείς ψήσαμε αρνάκι και κοκορέτσι στον κήπο σήμερα.
Το μεσημέρι φάγαμε το αρνάκι φυσικά, σουφλέ με τυριά, σαλάτα πράσινη, σαλάτα με ζυμαρικά, τζατζίκι και τη Λαμπροκουλούρα της Αννέτας!
Μετά φάγαμε τσιζκεικ φράουλας.
Φιλιά σε όλους!
????????- Επισκέπτης
Και του χρόνου να είστε όλοι καλά.
Εμείς στην πορεία είχαμε αλλαγή προγράμματος και τελικά έφτασε η χάρη μας στην Κόρινθο, όπου γιορτάσαμε το Πάσχα στο εξοχικό του κουνιάδου μου. Κατάφερε να μας ξεκουνήσει χαχαχχα :bball: Φάγαμε διάφορα καλούδια αρνάκι στη σούβλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, σαλάτες διάφορα πιτάκια και γενικά ένα σκασμό φαγητό. Όπως καταλαβαίνετε έμειναν τα δικά μας, οπότε αυριο προβλέπεται πάλι αχαλινωτη κρεπάλη.
Βάνα τελικά καλή η Λαμπροκουλούρα της Αννέτας μας? Εγώ δεν την έφτιαξα τελικά.
Anastazie γιορτάζεις καλή μου σήμερα? Εύχομαι πολύχρονη και κάθε καλό στο σπιτικό σου!
Εμείς στην πορεία είχαμε αλλαγή προγράμματος και τελικά έφτασε η χάρη μας στην Κόρινθο, όπου γιορτάσαμε το Πάσχα στο εξοχικό του κουνιάδου μου. Κατάφερε να μας ξεκουνήσει χαχαχχα :bball: Φάγαμε διάφορα καλούδια αρνάκι στη σούβλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, σαλάτες διάφορα πιτάκια και γενικά ένα σκασμό φαγητό. Όπως καταλαβαίνετε έμειναν τα δικά μας, οπότε αυριο προβλέπεται πάλι αχαλινωτη κρεπάλη.
Βάνα τελικά καλή η Λαμπροκουλούρα της Αννέτας μας? Εγώ δεν την έφτιαξα τελικά.
Anastazie γιορτάζεις καλή μου σήμερα? Εύχομαι πολύχρονη και κάθε καλό στο σπιτικό σου!
Rena- Admin
-
Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά και πάνω από όλα καλά.
Κουραστική μέρα σήμερα και να σκεφτείτε δεν έκανα τίποτα. Καλεσμένος ήμουν στους κουμπάρους μου. Σουβλίσαμε κατσικάκι και κοκκορέτσι, φάγαμε χανιώτικη κρεατότουρτα από τα χεράκια της συντέκνισσας, τζατζίκι, πατάτες, μπόλικη χλόη γιατί πρέπει να δοκιμάσουμε και κάτι ελαφρύ και για τη χώνεψη είχαμε μπόλικες σόδες και μια σούπερ τούρτα παγωτό. Τώρα συνεχίζουμε τις σόδες, εγώ δηλαδή, κι αν μου ανοίξει πάλι η όρεξη θα χτυπήσω και ένα παγωτό πάνω σε τσουρέκι με μπόλικο σιρόπι σοκολάτας
Κουραστική μέρα σήμερα και να σκεφτείτε δεν έκανα τίποτα. Καλεσμένος ήμουν στους κουμπάρους μου. Σουβλίσαμε κατσικάκι και κοκκορέτσι, φάγαμε χανιώτικη κρεατότουρτα από τα χεράκια της συντέκνισσας, τζατζίκι, πατάτες, μπόλικη χλόη γιατί πρέπει να δοκιμάσουμε και κάτι ελαφρύ και για τη χώνεψη είχαμε μπόλικες σόδες και μια σούπερ τούρτα παγωτό. Τώρα συνεχίζουμε τις σόδες, εγώ δηλαδή, κι αν μου ανοίξει πάλι η όρεξη θα χτυπήσω και ένα παγωτό πάνω σε τσουρέκι με μπόλικο σιρόπι σοκολάτας
????????- Επισκέπτης
Αααααα και του χρόνου Βάνα να είστε καλά. Τι τέλεια πετσούλα
????????- Επισκέπτης
Και του χρόνου Βάνα!!! Όχι μόνο το αρνάκι είναι σούπερ, αλλά και το κοκορέτσι σας. Αλλά η λεμονιά στη φωτογραφία είναι το κάτι άλλο. Μου θυμίζει το πατρικό μου. (Λεμονιά δεν είναι ή έκανα λάθος?)
Rena- Admin
-
Ναι λεμονιά είναι Ρενάκι, η μία από τις 2 που έχουμε στον κήπο.
????????- Επισκέπτης
Χριστός Ανέστη. Ελπίζω να περάσατε όμορφα όλοι σας. Ρένα ευχαριστώ για τις ευχές σου. Δε γιόρταζα όμως εχθές. Αλλά οι ευχές πάντα καλοδεχούμενες.
Βάνα τρέχουν τα σάλια μου. Και του χρόνου!
Βάνα τρέχουν τα σάλια μου. Και του χρόνου!
????????- Επισκέπτης
Εμείς φτιάξαμε κατσίκι στο φούρνο με πατάτες και κατσίκι με λαχανικά σε πουγκί από λαδόκολλα. Και του χρόνου!
????????- Επισκέπτης
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!! Πως τα περάσατε?Εμείς ψήσαμε κατσικάκι στον ξυλόφουρνο και ήταν τέλειο!Βέβαια το δικό σου Βάνα δεν παίζεται αλλά...τι να κάνουμε?Και του χρόνου παιδιά να είμαστε καλά.
????????- Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
» Kυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 - Σήμερα τρώμε.....
» Kυριακή 20 Σεπτεμβρίου-Σήμερα τρώμε...
» Kυριακή 10/1/2010-Σήμερα τρώμε...
» ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
» Προετοιμαστείτε για το Πάσχα
» Kυριακή 20 Σεπτεμβρίου-Σήμερα τρώμε...
» Kυριακή 10/1/2010-Σήμερα τρώμε...
» ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
» Προετοιμαστείτε για το Πάσχα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης