Αναζήτηση
Sticks κολοκυθιού
+4
sofia
Λίλα
nikolas
Rena
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Sticks κολοκυθιού
Γίνονται γρήγορα και είναι πεντανόστιμα
Υλικά
Κολοκυθάκια
αλεύρι
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτά sticks όπως κόβουμε και τις πατάτες για τηγανιτές. Όσο πιο λεπτά τα κόψουμε τόσο πιο τραγανά θα γίνουν. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίξουν. Τα περνάμε στο αλεύρι και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τα τρώμε σκέτα ή τα συνοδεύουμε με τυροκαυτερή ή τυροσαλάτα.
Εναλλακτικά μπορούμε να τα πανάρουμε σε αλεύρι, αυγό και γαλέτα ή να τα βουτήξουμε σε χυλό.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Sticks κολοκυθιού
Τέλειο και ασφαλώς εγώ θα τα προτιμήσω με την τυροκαυτερή
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Μου αρέσουν πολύ και τα φτιάχνω συχνά το καλοκαίρι που τα κολοκύθια είναι στην εποχή τους!(μπηχτή είναι αυτή)
Πολύ ωραία Ρένα. Και με τζατζικάκι σούπερ είναι.
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Λίλαααα Τι να κάνω? είδα ωραιότατα βιολογικά, έτσι έλεγε, και τα πήρα κι επειδή ο μικρός δεν τα τρώει είπα να τον ξεγελάσω με στικς
Rena- Admin
-
Δεν πειράζει Ρένα μου...άστη να λέει....κολοκυθάκια έχει εκείνο το κτήμα με τα χόρτα...???? Ξέρεις εσύ.....Αν έχει κανονίζουμε πρώτα ο Θεός, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ....να πάμε μια βόλτα κατά κει....και να κάνουμε επιδρομή....(κάτι σαν τις ακρίδες ένα πράμα....) Να δούμε τότε θα ξαναπετάξει μπηχτή....????χαχαχαχα!!! Λιλού...τ' άκουσες????
Τέλεια τα κριτσανιστά στικς. Είτε σκέτα, είτε συνοδευόμενα είναι απολαυστικά.
Ρένα ο γιος σου τα έφαγε τελικά?
Ρένα ο γιος σου τα έφαγε τελικά?
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
οταν ηταν τα παιδια μου μικρα τους εφτιαχνα σουβλακια με πιτα και τους εβαζα στικ κολοκυθιου και πατατας ανακατεμμενα με γιαουρτι και δεν επαιρναν χαμπαρι το κολοκυθι και μαλιστα τρελαινοντουσαν
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
EfiK έγραψε:Δεν πειράζει Ρένα μου...άστη να λέει....κολοκυθάκια έχει εκείνο το κτήμα με τα χόρτα...???? Ξέρεις εσύ.....Αν έχει κανονίζουμε πρώτα ο Θεός, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ....να πάμε μια βόλτα κατά κει....και να κάνουμε επιδρομή....(κάτι σαν τις ακρίδες ένα πράμα....) Να δούμε τότε θα ξαναπετάξει μπηχτή....????χαχαχαχα!!! Λιλού...τ' άκουσες????
Και βέβαια έχει κολοκυθάκια το κτήμα όταν φοράμε σαγιονάρα και κοντομάνικα και καπέλο ψάθινο για να πάμε να τα μαζέψουμε! Τώρα που φοράμε γαλότσα και νιτσεράδα έχει σπανάκι, ζωχούς, ραδίκια και παντζάρια!!!
Άσε που είμαι και από αυτές που φοβούνται τις επιδρομές.......έτσι Ρενάκι?????
Κατ' εξοχήν! Έφη, αυτό που λέμε φοβούνται μην τους ζητήσεις...ε η Λιλα καμία σχέση... Όταν πήγαμε κάτω, πέρα από όσα λεηλατήσαμε μόνοι μας, σουλατσάροντας στο κτήμα, πήραμε κι έξτρα πεσκέσια που μας τα είχε ετοιμάσει η ίδια, μην τυχόν και δεν πάρουμε μόνοι μας.
Γι αυτό σου λέω, ετοίμασε τη νιτσεράδα σου και πάμε για ζωχούς και σπανάκια και το καλοκαίρι βάζουμε και τις καπελαδούρες μας και πάμε για κανα μπανάκι και κανα cosmopolitan δίπλα στο κύμα
Γι αυτό σου λέω, ετοίμασε τη νιτσεράδα σου και πάμε για ζωχούς και σπανάκια και το καλοκαίρι βάζουμε και τις καπελαδούρες μας και πάμε για κανα μπανάκι και κανα cosmopolitan δίπλα στο κύμα
Rena- Admin
-
Cosmo, ε????? Ψήνομαι....Πάω για τη γαλότσα αύριο πρωί πρωί....
Οσο για τη Λιλού όλα τα έμαθα τότε....και λίγα λες!
Πλάκα της έκανα....για να δω αν θα τσιμπήσει..χιχιχιιχ!!!!
Ρε κόρες, τι είναι η νιτσεράδα???
Οσο για τη Λιλού όλα τα έμαθα τότε....και λίγα λες!
Πλάκα της έκανα....για να δω αν θα τσιμπήσει..χιχιχιιχ!!!!
Ρε κόρες, τι είναι η νιτσεράδα???
Χαχα Έφη Τέλειες είσαστε.
Νιτσεράδα είναι το αδιάβροχο αυτό που είναι σαν πλαστικο.
Νιτσεράδα είναι το αδιάβροχο αυτό που είναι σαν πλαστικο.
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης