Αναζήτηση
ΚΕΦΙΡ
+4
anneta43
Rena
ntina
LILIANK
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΚΕΦΙΡ
ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η ΕΧΕΙ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟΝ ΜΥΚΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΡ. ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ....... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΑΙΛ(lkoutsi@yahoo.gr)
LILIANK- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 07/02/2011
Απ: ΚΕΦΙΡ
ρωτησε σε ρωσικα καταστήματα γενικα σε αλλοδαπων επειδη το κεφίρ κατα το πλείστον παράγεται στη Ρωσία αλλα και Ρωσους η ποντίους αν ρωτήσεις θα σου πούν
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Liliank, το είχαμε συζητήσει εδώ κάποια στιγμή το θέμα https://delicieuses.forumgreek.com/t1854-topic#30798 και μάλλον είναι δύσκολο να βρεις μόνο από χέρι σε χέρι ή ίσως σε κανένα μαγαζί με βιολογικά.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Ρίξε μια ματιά εδώ, http://www.kefir.gr/ μπορείς να παραγγείλεις. Αυτό βέβαια είναι ρόφημα αλλά μπορεί να δίνουν και το μήκυτα
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Άμα βρεις στη δ/νση παραπάνω, ενημέρωσε μας Λίλιαν, κι εγώ θέλω να αγοράσω.
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Registration date : 12/07/2009
ΔΥΣΤΥΧΩΣ....
anneta43 έγραψε:Άμα βρεις στη δ/νση παραπάνω, ενημέρωσε μας Λίλιαν, κι εγώ θέλω να αγοράσω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΠΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ KEFIR.GR ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΤΕ.
LILIANK- New Member
-
Εγώ μόνο από χέρι σε χέρι ξέρω ότι βρίσκεις το κανονικό (τους σπόρους) όχι τις μαϊμουδιές του εμπορίου!
Κάποια στιγμή είχαν δώσει στο Μ. σε ένα μπωλάκι και μου το έφερε αλλά μέχρι να καταλάβω ότι ήταν κεφίρ, το είχαν καταναλώσει και είχαν πετάξει και τα υπολοιπα...προφανώς ήταν οι σπόροι!!! γκρρρρ!!!!
Του έχω πει να την βρει την κυρία και να της ζητήσει λίγο αλλά όλο το ξεχνάει....άντρες παιδί μου...Αν γίνει κάτι θα ενημερώσω!
Κάποια στιγμή είχαν δώσει στο Μ. σε ένα μπωλάκι και μου το έφερε αλλά μέχρι να καταλάβω ότι ήταν κεφίρ, το είχαν καταναλώσει και είχαν πετάξει και τα υπολοιπα...προφανώς ήταν οι σπόροι!!! γκρρρρ!!!!
Του έχω πει να την βρει την κυρία και να της ζητήσει λίγο αλλά όλο το ξεχνάει....άντρες παιδί μου...Αν γίνει κάτι θα ενημερώσω!
Πρεπει να οργανωθούμε να το βρούμε. Διαβαζα προσφατα τι κανει αυτο το πραγμα και τρελάθηκα. Δεν μπορεί να ειναι τοσο δύσκολο να το εντοπίσουμε. Προσωπικά θα επισκεφτώ και το ρώσικο παντοπωλείο στη Δεριγνύ στην Αθήνα.Σας ενημερώνω
LILIANK- New Member
-
Προχθές στο σούπερ μάρκετ είχε κεφίρ στο ψυγείο δίπλα στα γάλατα από τη ΜΕΒΓΑΛ!
Δες εδώ http://www.mevgal.gr/frontend/article_image.php?aid=251&cid=108&header_cat=89
Δες εδώ http://www.mevgal.gr/frontend/article_image.php?aid=251&cid=108&header_cat=89
ευχαριστω πολυ που θυμηθηκες τη συζητηση μας στο σουπερ μαρκετ. Αυτό το κεφιρ το παιρνω και το πινω. Ψάχνω για τον μήκυτα.
Καλημέρα να περνας πάντα καλά
Καλημέρα να περνας πάντα καλά
LILIANK- New Member
-
Λιλού δεν εννοεί αυτό, τους σπόρους ψάχνει, κάτι σαν κοράλι που διατηρείται στο ψυγείο και αναπτύσεται συνεχώς.
about kefir
Χαίρομαι που ενδιαφέρεται τόσος κόσμος για το κεφιρ και φαίνεται οτι οι συνείδητοποιημένοι πληθαίνουμε... Εγώ πίνω εδώ και ένα χρόνο. Όποιος θέλει ας προσπαθήσει να με βρει απογεύματα 17:00-19:00 Τρι-Πε-Πα στο 6947801199
ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 11/02/2011
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΟΚΚΟΥΣ ΚΕΦΙΡ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΩ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΟΚΚΟΥΣ ΚΕΦΙΡ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΩ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
LILIANK- New Member
-
KEFIR
EXW KEFIR TON MYKHTA KAI TON POULAW GIA OPOION ENDIAFERETAI AS STEILEI EDW.APOSTOLH SE OLH THN ELLADA. Avgoustinos26@yahoo.grLILIANK έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η ΕΧΕΙ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟΝ ΜΥΚΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΡ. ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ....... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΑΙΛ(lkoutsi@yahoo.gr)
Alximistis- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 27/08/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης