Αναζήτηση
Finger food
+2
Ειρήνη
anastazie
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Finger food
Σκέφτομαι να κάνω μία μικρή μάζωξη σπίτι για φίλους, χωρίς παιδάκια, και θα ήθελα να προσφέρω κάποια συνοδευτικά για κρασί στυλ finger food. Exετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο?
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
Απ: Finger food
μπουκίτσες φιλέτο κοτόπουλου πανέ, ρολάκια με τυρί και μπέκον (υπάρχει εδώ συνταγή της Ρένας), spring rolls, μικρά κις λορέν, σαντουιτσάκια με φιλαδέλφεια και σολομό, σουβλάκια με μοτσαρελάκια και τοματίνια, σουβλάκια κοτόπουλο ψημενα με μέλι και μουστάρδα.
Αυτά είναι τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό. Σίγουρα και τα άλλα κορίτσια θα σου προτείνουν ακόμα περισσότερα.
Καλή διασκέδαση!!!
Αυτά είναι τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό. Σίγουρα και τα άλλα κορίτσια θα σου προτείνουν ακόμα περισσότερα.
Καλή διασκέδαση!!!
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Μπορείς να φτιάξεις μια πίτα της τεμπέλας σε ορθογώνιο ταψί, να την κόψεις σε μικρά κομματάκια και να καρφιτσώσεις πάνω τους από μια φετούλα σαλάμι ουγγαρίας διπλωμένο στη μέση. Βγαίνουν μπόλικα κομμάτια.
Αν δενγνωρίζεις τη συνταγή ήδη, μπορείς να τη δεις εδώ:
http://e-sofia.gr/ΣΥΝΤΑΓΕΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ/43-ΠΙΤΕΣ/115-Η-ΠΙΤΑ-ΤΗΣ-ΤΕΜΠΕΛΑΣ
Αν δενγνωρίζεις τη συνταγή ήδη, μπορείς να τη δεις εδώ:
http://e-sofia.gr/ΣΥΝΤΑΓΕΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ/43-ΠΙΤΕΣ/115-Η-ΠΙΤΑ-ΤΗΣ-ΤΕΜΠΕΛΑΣ
Να παρεις σφολιατα και να κοψεις με κουπ πατ αστερια δεντρακια και να τα ψησεις στο φουρνο. Σε μπολακι ανακατευεις τονο με μαγιονεζα και αγγουρακι τουρσι ψιλομομενο, σε αλλο μπολ ανακατευεις ροκφορ με κρεμα τυριου, η ρωσικη σαλατα βαζεις μια κουταλιτσα σε καθε αστερακι η δεντρακι και ενωνεις ανα δυο! Τα εφτιαξα στη γιορτη μου και δεν εμεινε ψιχουλο!
Πολύ ωραία ιδέα Λιλού!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
λιλού μου μπορείς να κάνεις ρολάκια με φύλλο κρούστας ,λουκάνικο,πιπεριά και τυρί.να βράσεις κολοκύθα κόκκινη και να την ενώσεις με κρεμμυδάκι ,δυόσμο ,ανθότυρο ,φέτα ,και δυοσμο και να κάνεις καλτσουνάκια.κρέπες με μανιτάρια η κιμά η σπανάκι.Να πάρεις σνίτσελ ,να τα γεμίσεις μα φέτα και πιπερια ,να τα μαρινάρεις στην μπύρα και να τα τηγανίσεις πανάροντας τα πρώτα στο αλεύρι, μετα στο ασπράδι και μετά στη φρυγανιά
ΛΙΛΟ Υ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
ΛΙΛΟ Υ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Σας ευχαριστώ πολύ. Ωραίες οι ιδέες σας. Θα σας ενημερώσω για το τι θα φτιάξω, όταν καταλήξω
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης