Αναζήτηση
Χρόνια πολλά-Καλή Χρονιά
+7
sofia
Ειρήνη
EfiK
VIVIAN
nikolas
Λίλα
Rena
11 απαντήσεις
delicieuses :: Επικαιρότητα :: Ευχές
Σελίδα 1 από 1
Χρόνια πολλά-Καλή Χρονιά
Φίλοι μου καλοί, σας εύχομαι ολόψυχα η νέα χρόνια να πραγματοποιήσει όλα όσα επιθυμείτε και να είναι γεμάτη υγεία, χαρά και αισιοδοξία. Με το καλό να γιορτάσουμε το νέο χρόνο
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Χρόνια πολλά-Καλή Χρονιά
Χρονια πολλα σε ολους μας, υγεια, χαρα κι ευτυχια στα σπιτικα μας! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
VIVIAN- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 242
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 19/10/2010
Ειρήνη- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1859
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/07/2009
Καλή χρονιά με ότι επιθυμεί ο καθένας. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει μόνο χαρά σε όλους!
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Καλή μας χρονιά με υγεία και χαρά στα σπιτικά μας.
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Αγιος Βασίλης θα ντυθώ
να βάλω μες το σάκο
γλυκά μελομακάρονα
και ενα κρασί μοσχάτο
να πάω στο ντέλι που αγαπώ
να δώσω ευχή μεγάλη
νάναι η νέα η χρονιά
καλλιά(ΚΑΛΎΤΕΡΗ) απο κάθε άλλη
να βάλω μες το σάκο
γλυκά μελομακάρονα
και ενα κρασί μοσχάτο
να πάω στο ντέλι που αγαπώ
να δώσω ευχή μεγάλη
νάναι η νέα η χρονιά
καλλιά(ΚΑΛΎΤΕΡΗ) απο κάθε άλλη
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Ντινάκι μου με τις μαντινάδες σου!!!!!!!! Καλή μας χρονιά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Kαλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μένα . Ευχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει στο καθένα αυτό που πραγματικά επιθυμει . Υγεία νάχουμε και δουλειές για να μπορούμε να πορευτούμε. Να χαιρόμαστε την οικογένεια μας και τα παιδάκια μας (κόρες και γιούς).
Αργησα να στείλω τις ευχές γιατί έφυγα ταξίδι απρογραμματιστο και γύρισα σήμερα. Ξεκουράστηκα και γέμισα τις μπαταρίες μου μαζί με τα παιδάκια μου και τον άντρα μου. Πήγαμε προς τη Βόρεια Ελλάδα κρύο πολύ και χιόνια αλλά και πολύ ομορφιά.
.
Στο Μέτσοβο φάγαμε μια πολύ ωραία ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ που στη γέμιση έιχε κάτι σα χυλοπίτες (άλλη τα λένε μακαρόνια πλατιά ). Μήπως ξαίρει κανένας παρόμοια συνταγή?. Εγώ θα τη φτιάξω όπως νομίζω.
Εχω να φτιάξω και βασιλόπιτα. Πρώτη φορά στα 20 χρόνια που είμαι παντρεμένη που δεν έφτιαξα . Συνήθως φτιάχνω 4-5 , φέτος όμως τους παράτησα όλους και κοίταξα τον ευατό μου.
Εφη μου φανταστική η βασιλόπιτά σου.
Ρένα τώρα είδα και τις δικές σου ,καταπληκτικές, με βάλατε στη σκέψη τώρα που έχω χρόνο να ασχοληθώ λίγο με τη ζαχαρόπαστα.
Να είσαστε καλά ολοι και του χρόνου με υγεία.
Αργησα να στείλω τις ευχές γιατί έφυγα ταξίδι απρογραμματιστο και γύρισα σήμερα. Ξεκουράστηκα και γέμισα τις μπαταρίες μου μαζί με τα παιδάκια μου και τον άντρα μου. Πήγαμε προς τη Βόρεια Ελλάδα κρύο πολύ και χιόνια αλλά και πολύ ομορφιά.
.
Στο Μέτσοβο φάγαμε μια πολύ ωραία ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ που στη γέμιση έιχε κάτι σα χυλοπίτες (άλλη τα λένε μακαρόνια πλατιά ). Μήπως ξαίρει κανένας παρόμοια συνταγή?. Εγώ θα τη φτιάξω όπως νομίζω.
Εχω να φτιάξω και βασιλόπιτα. Πρώτη φορά στα 20 χρόνια που είμαι παντρεμένη που δεν έφτιαξα . Συνήθως φτιάχνω 4-5 , φέτος όμως τους παράτησα όλους και κοίταξα τον ευατό μου.
Εφη μου φανταστική η βασιλόπιτά σου.
Ρένα τώρα είδα και τις δικές σου ,καταπληκτικές, με βάλατε στη σκέψη τώρα που έχω χρόνο να ασχοληθώ λίγο με τη ζαχαρόπαστα.
Να είσαστε καλά ολοι και του χρόνου με υγεία.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Registration date : 16/04/2010
Πάντα τέτοια Νταίζη
Για τη συνταγή που λες δεν ξέρω. Αν όμως τη βρεις ή τη φτιάξεις με ενδιαφέρει να μάθω.
Για τη συνταγή που λες δεν ξέρω. Αν όμως τη βρεις ή τη φτιάξεις με ενδιαφέρει να μάθω.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Νταίζη καλημέρα και χρονια πολλά. Νομίζω η πίτα που ψάχνεις είναι η κρεατόπιτα Μετσόβου που έχει μέσα στη γέμιση ψημμένα φύλλα και σπασμένα σε κομματάκια. Τα βάζουν για να τραβούν τα υγρά και η αλήθεια είναι μοιαζουν με ζυμαρικό. Αν θες σου γράφω τη συνταγή.
-
θέλω σα τρελή .Μέτα απο φοβερό ψαξιμο που έκανα χτες δε βρήκα καμμιά συνταγή με χυλοπίτες στη γέμιση εκτός απο τη μακαρονόπιτα. Οποτε και εγω είχα καταλειξει στο συμπέρασμα ότι είναι φύλλο. Οποτε μπορείς γραψε τη συνταγή δε τη βιάζομαι. Εναλακτικά επειδή δεν ανοίγω φύλλο τι μπορώ να χρησιμοποιήσω. Θέλω να τη φτιάξω στις 23 Ιανουαρίου που έχει γενέθλια ο άντρας μου
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Νταίζη σου έγραψα δύο συνταγές. Δες και μια παραλλαγή με κότα ή ζυγούρι στην οποία μερικές φορές βάζουν πέρα από τα φύλλα και χυλοπίτες. Νομίζω θα βοηθήσουν και οι δύο, ίσως σε συνδιασμό, αν και η δεύτερη είναι μάλλον πιο κοντά σε ότι ζητάς. Εσύ ξέρεις καλύτερα που τη δοκίμασες κιόλας.
Καλή επιτυχία
Καλή επιτυχία
-
Τις πήρα και τις αποθήκευσα. Αγόρασα απο το Μέτσοβο πέτουλες και λέω να ξεκινήσω με αυτή τη συνταγή . Σε ευχαριστώ. Εισαι απο κείνα τα μέρη? Ειναι η αδυναμία μου . Μαρεσουν τα πάντα, φαγητό, φορεσιές , σπίτια πράσινο τα πάντα.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Παρόμοια θέματα
» Καλή Πρωτοχρονιά
» Καλή Χρονιά!
» Xρόνια πολλά Ρένα μας, χρόνια πολλά delicieuses!!!!
» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
» Χρόνια πολλά
» Καλή Χρονιά!
» Xρόνια πολλά Ρένα μας, χρόνια πολλά delicieuses!!!!
» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
» Χρόνια πολλά
delicieuses :: Επικαιρότητα :: Ευχές
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης