Αναζήτηση
Να γνωριστούμε?
Σελίδα 1 από 1
Να γνωριστούμε?
Πρόσεξα ότι τα μέλη μας τελευταία έχουν αυξηθεί. Θα ήθελα λοιπόν να καλωσορίσω όλα τα καινούρια παιδιά, και να προτείνω να μας γράψουν δυο λόγια για τον εαυτό τους, για να γνωριστούμε καλύτερα και να μεγαλώσει η παρεούλα μας. Τι λέτε
Επίσης να πω ότι κάτι που δεν είχα προσέξει ήταν το chat μας, στο κάτω μέρος του φόρουμ (ας είναι καλά η Αννέτα που το είδε και μου το είπε). Τι θα λέγατε να τα λέμε κι από εκεί? Νομίζω είναι καλή ιδέα να μιλάμε κι εκεί και να ανταλλάσουμε απευθείας γνώμες και ιδέες.
Επίσης να πω ότι κάτι που δεν είχα προσέξει ήταν το chat μας, στο κάτω μέρος του φόρουμ (ας είναι καλά η Αννέτα που το είδε και μου το είπε). Τι θα λέγατε να τα λέμε κι από εκεί? Νομίζω είναι καλή ιδέα να μιλάμε κι εκεί και να ανταλλάσουμε απευθείας γνώμες και ιδέες.
????????- Επισκέπτης
Απ: Να γνωριστούμε?
Η αλήθεια είναι ότι το τσατ ούτε εγώ το είχα δει στην αρχή Θα μου άρεσε κι εμένα να τα λέμε κι απο εκεί.
Όσο για τα νέα μέλη θα ήθελα να μας έγραφαν δυο λόγια για να γνωριστούμε, να ξέρουμε ποιος είναι ποιος και να τα καλοσορίσουμε
Όσο για τα νέα μέλη θα ήθελα να μας έγραφαν δυο λόγια για να γνωριστούμε, να ξέρουμε ποιος είναι ποιος και να τα καλοσορίσουμε
????????- Επισκέπτης
Αχ! τώρα κατάλαβα γιατί μπαίνω στο τσατ και μιλάω μόνη μου...
Χεχε!!! Μακάρι λοιπόν να τα πούμε από "κοντα"....
Χεχε!!! Μακάρι λοιπόν να τα πούμε από "κοντα"....
????????- Επισκέπτης
Εγώ πάντως παιδιά, ή θα μπαίνω πολύ βράδυ όταν κοιμούνται τα μικρούλια, ή πουρνό πουρνό πριν χαράξει η μέρα κι η αυγή, ή ντάλα μεσημέρι αν δε με έχει πάρει ο ύπνος κοιμίζοντας τη μικρή... :lol:
Πάντως κι εγώ θέλω να γνωριστούμε περισσότερο και να λέμε τα νέα μας, πέρα από συνταγές και άλλα νέα της επικαιρότητας...
Πάντως κι εγώ θέλω να γνωριστούμε περισσότερο και να λέμε τα νέα μας, πέρα από συνταγές και άλλα νέα της επικαιρότητας...
????????- Επισκέπτης
Το ματασκέφτηκα και επανέρχομαι με πρόταση: να ανοίξουμε ένα τόπικ που θα γράφουμε τα καθημερινά νέα μας και θα είναι ορατό μόνο στα μέλη. Αυτό έχει λειτουργήσει για μένα πολύ ωραία σε άλλο φόρουμ που παρακολουθούσα και κάθε φορά που έμπαινα διάβαζα τα νέα των υπολοίπων, απαντούσα σε σχόλια για αυτά που έγραφα εγώ και γενικά υπήρχε μια καθημερινή επαφή χωρίς να είσαι στο τσατ.
Αυτό
Αυτό
????????- Επισκέπτης
Συμφωνώ με όλα. Και το τσατ να υπάρχει για όσους έχουμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε αλλά και η πρόταση σου Βάνα μου αρέσει πολύ. Για να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Και ναι να είναι ορατή μόνο από τα μέλη μας και όχι και στους επισκέπτες. Βάνα πως προτείνεις να λέγεται αυτή η στήλη?
????????- Επισκέπτης
Μου αρέσει η ιδέα σου Βανούλα. Συμφωνώ με την Έφη..ονόμασε την σε παρακαλώ Αν είναι οκ και από τα άλλα μέλη μας, μαζί σου/σας
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Και εγώ συμφωνώ και με την Βάνα και με την Έφη. Πολύ χαίρομαι που θα έχουμε την δυνατότητα να τα λέμε "από κοντά"!
????????- Επισκέπτης
Τι, εγώ θα πω όνομα?
Λοιπόν, μερικές ονομασίες που μου έρχονται τώρα πρόχειρα, είναι
-- "Καφέ Delicieuses"
-- "Λοιπόν, τι νέα?"
-- "Βγάλτο από μέσα σου!"
-- "Σήμερα..."
-- "Για λέγε, για λέγε..."
-- "Τα νέα μας"
Μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο μάλλον...
Για πείτε κι εσείς...
Λοιπόν, μερικές ονομασίες που μου έρχονται τώρα πρόχειρα, είναι
-- "Καφέ Delicieuses"
-- "Λοιπόν, τι νέα?"
-- "Βγάλτο από μέσα σου!"
-- "Σήμερα..."
-- "Για λέγε, για λέγε..."
-- "Τα νέα μας"
Μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο μάλλον...
Για πείτε κι εσείς...
????????- Επισκέπτης
Χαχαχαχαχ Βανα ολα πολύ καλα!
Ειδικά "βγαλτο απο μέσα σου" χαχαχαχ
Κι εγω πάντως ψηφίζω το 1
Ειδικά "βγαλτο απο μέσα σου" χαχαχαχ
Κι εγω πάντως ψηφίζω το 1
????????- Επισκέπτης
Πολύ καλή ιδέα. Κι εγώ το πρώτο ψηφίζω. Αν και αυτο το κουτσομπολιστικο, συνωμοτικό "για λέγε, για λέγε" μου άρεσε
????????- Επισκέπτης
Συντάσσομαι με την Αντιγόνη. Και το πρώτο καλό είναι (και elegant) αλλά και το "για λέγε, για λέγε" ζουμερό (και κουτσομπολίστικο)!
????????- Επισκέπτης
Προστέθηκε λοιπόν το topic, με την ονομασία Καφέ Delicieuses μια και αυτό πρότειναν οι περισσότεροι. Να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο topic είναι ορατό μόνο για μέλη και δεν έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες. Με γεια μας!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης