Αναζήτηση
DECOUPAGE
+17
nantinoula
tsalleri
OLYMPIA
Espirito
liana
anastazie
Oh_Captain
simerouda
VIVIAN
ΝΤΑΙΖΗ
helen
ntina
Sevasti
sofia
Λίλα
EfiK
Rena
21 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: DECOUPAGE
φανταστικά.Τα χρώματα υπέροχα.Μου αρεσε πολύ το ντεκορ με την perlen pen,ιδιαίτερα το διαφανες πανω στα τριαντάφυλλα ,γιατι μοιαζει σαν δροσοσταλιά.μπραβο ρενάκι μου
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.....ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 100 ΜΛ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ...ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ...
ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.ΓΙΑ 1 ΚΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΚΑΙ 16,00 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ...
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΩΤΕΧ.100%ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΛΔ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ?ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ....
ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.....ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 100 ΜΛ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ...ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ...
ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.ΓΙΑ 1 ΚΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΚΑΙ 16,00 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ...
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΩΤΕΧ.100%ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΛΔ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ?ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ....
tsalleri- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 20/02/2013
ρενα σήμερα ειδα τα φύλλα .Εχε γεια!!!!!!!!!!! φανταστικά!!!!τι ωραίες οι σταλίτσες.
ntina- Supreme Member
-
δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!οι λαμπάδες τέλειες.Ποια νύφη δεν θα ήθελε την ημέρα του γάμου της αυτό το ποτήρι και το μπουκάλι κρασιού;η σκεφθείτε σε μια γωνιά διάφορα τέτοια ποτηράκια με ρεσώ αναμμένα;Μου βγήκε ξαφνικά ο ρομαντισμός
ntina- Supreme Member
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....
ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
tsalleri- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 20/02/2013
Καλησπέρα. Ακρυλικά νερού θα ζητήσεις, έχει η kraft αρκετά καλά, μόνο που από όσο ξέρω βγαίνουν σε συσκευασία του κιλού που κοστίζει όσο περίπου είπες. Για αρχή ίσως να είναι καλύτερα να αγοράσεις κάποια βασικά χρώματα και να κάνεις μίξεις. Ρίξε όμως και μια ματιά εδώ http://www.helidonis.gr/main/node/1256 ..έχει ακρυλικά σε συσκευασία των 250ml με 2.80 συμφέρει καλύτερα να πάρεις δύο τέτοια για να έχεις ένα μισόκιλο παρά το κιλό που θα σου βγει πανάκριβο.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΙ ΒΕΡΝΙΚΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ?
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 6 ΧΕΡΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ?
ΤΟΥ ΝΕΦΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΝΕΡΟΥ?
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 6 ΧΕΡΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ?
ΤΟΥ ΝΕΦΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΝΕΡΟΥ?
OLYMPIA- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 19/10/2012
Ολυμπία μου το βερνίκι νεφτιού είναι κατάλληλο για αντικείμενα εξωτερικού χώρου, αλλά τα 6 χέρια που έχεις περάσει με το πολυουρεθάνης νερού είναι υπέρ αρκετά για να είναι ασφαλή τα αντικείμενά σου.
Rena- Admin
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕΝΑ ΜΟΥ
OLYMPIA- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 19/10/2012
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ...!!ΑΣΧΟΛΟΥΜAΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ DECOUPAZ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΡΥΛΙΚΑ; Η ΚΟΟΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
bruno2010- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 09/11/2013
Καλησπέρα Bruno. Τα παστέλ όχι δεν είναι ακρυλικά, είναι παστέλ, έτσι λέγονται. Η κόλλα όχι δεν κολλάει στη ζελατίνα. Γιατί να κολλήσει? Στο μοτίβο βάζεις κόλλα τη ζελατίνα τη χρησιμοποιείς βοηθητικά για να σε διευκολύνει στο στρώσιμο του μοτίβου.
Rena- Admin
-
Πολύ ωραίες οι απαντήσεις που δόθηκαν και όλες οι κατασκευες ήταν πολύ ωραίες !!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς !!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς !!!!!!!!
Καρμεν- New Member
-
Registration date : 18/04/2014
Καληαπέρα.. είναι όλα υπέροχα.. εδώ και λίγο καιρό ασχολούμαι κι εγώ με το ντεκουπαζ αλλά σκέφτομαι πως έχω να"πάρω" πολλά απο εσάς..
binikso- New Member
-
Registration date : 26/01/2015
Ρένα γειά σου πρώτη φορά έρχομαι στο σπιτάκι σου και ήθελα να σε συγχαρώ για τις υπέροχες δημιουργίες σου αλλά και για την υπομονή που απαντάς μπράβο!!!
sav 2013- New Member
-
Registration date : 17/02/2015
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης