Αναζήτηση
Παρακολούθηση δημοσιεύσεων-Πρόσφατα Θέματα
Σελίδα 1 από 1
Παρακολούθηση δημοσιεύσεων-Πρόσφατα Θέματα
Για να δείτε ποια θέματα έχουν δημοσιευτεί μετά την τελευταία σας επίσκεψη στο site, αφού κάνετε login και συνδεθείτε κλικάρετε στην επιλογή που υπάρχει κάτω από το διαφημιστικό μήνυμα με τίτλο "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη"
Ο δεύτερος τρόπος είναι, είτε βρίσκεστε στο φόρουμ είτε στο πόρταλ να διαβάσετε στη στήλη δεξιά τα πρόσφατα θέματα. Για να τα δείτε αναλυτικά κάνετε κλικ στο θέμα που σας ενδιαφέρει και για να απαντήσετε στο θέμα επιλέγεται το εικονίδιο
που βρίσκεται στο κάτω μέρος της δημοσίευσης.
Ο δεύτερος τρόπος είναι, είτε βρίσκεστε στο φόρουμ είτε στο πόρταλ να διαβάσετε στη στήλη δεξιά τα πρόσφατα θέματα. Για να τα δείτε αναλυτικά κάνετε κλικ στο θέμα που σας ενδιαφέρει και για να απαντήσετε στο θέμα επιλέγεται το εικονίδιο
που βρίσκεται στο κάτω μέρος της δημοσίευσης.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rena στις Τετ Ιουν 10, 2009 5:08 am, 3 φορές συνολικά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Παρακολούθηση δημοσιεύσεων-Πρόσφατα Θέματα
Εγώ πάντως Ρένα, έχω πάλι το πρόβλημα που σου έλεγα. Πατάω δλδ εκεί που λέει δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελ. επίσκεψη και μου βγάζει ότι δεν έγινε καμία. Αν σχολιάσω κάπου και ξαναπάω εκεί, μου βγάζει μόνο εκεί που έχω σχολιάσει. Αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Τώρα τελευταία. Σήμερα πάτησα εκεί που λέει ασχολίαστες δημοσιεύσεις και έτσι τις έβγαλε όλες όσες δεν έχω δει...
????????- Επισκέπτης
Ευχαριστώ Κική, θα το κοιτάξω γιατί εμένα μου τις δείχνει κανονικά. Έχεις κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Rena- Admin
-
Ρενάκι σου γράφω τι κάνω εγώ αλλά και τι άλλο έχω δει μήπως και δώσω κάποια ιδέα, εμένα με βολεύει η δεξιά στήλη και αυτή χρησιμοποιώ.
Εγώ όταν μπαίνω κοιτάω τη στήλη δεξιά και πατώντας εκεί με βγάζει στην τελευταία δημοσίευση.
Βέβαια εγώ μπαίνω καθημερινά και βλέπω που είχα μείνει (γιατί βλέπω ποια δημοσίευση έχει εμένα ως τελευταία σχολιάστρια).
Το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη" δε με πολυβολεύει
[γιατί: ξεχνάω να κλικάρω ανοίγοντας νέο παράθυρο, κλικάρω κατευθείαν, ανοίγει το θέμα, απαντάω και μετά πρέπει να ξαναπάω στην αρχική σελίδα να πατήσω το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη"]
Στο parents που μπήκα μετά από πολύ καιρό και έχουν αλλάξει πολλά (και βαριέμαι να τα μάθω...) με βολεύει το εξής:
--το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη" [που τώρα είναι στα "Βοηθήματα" ως "Σημερινά μηνύματα"], μπορείς να το βλέπεις ψηλά (στην κεντρική μπάρα) όπου και να'σαι και απάντηση να δίνεις μπορείς να το δεις και να το χρησιμοποιήσεις.
--κάτι νέο που έβαλαν τώρα (και άρεσε σε πολύ κόσμο εκεί), είναι ότι όταν πατήσεις το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη", σου βγάζει την εξής λίστα:
1.τη λίστα των δημοσιεύσεων και
2.αν την προηγούμενη φορά που μπήκες δεν τις άνοιξες όλες, σου τις βγάζει ΚΑΙ αυτές με το μήνυμα: "Τα παρακάτω θέματα δεν έχουν ανανεωθεί από την τελευταία σας επίσκεψη, αλλά περιέχουν μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει"
Αυτά
Εγώ όταν μπαίνω κοιτάω τη στήλη δεξιά και πατώντας εκεί με βγάζει στην τελευταία δημοσίευση.
Βέβαια εγώ μπαίνω καθημερινά και βλέπω που είχα μείνει (γιατί βλέπω ποια δημοσίευση έχει εμένα ως τελευταία σχολιάστρια).
Το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη" δε με πολυβολεύει
[γιατί: ξεχνάω να κλικάρω ανοίγοντας νέο παράθυρο, κλικάρω κατευθείαν, ανοίγει το θέμα, απαντάω και μετά πρέπει να ξαναπάω στην αρχική σελίδα να πατήσω το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη"]
Στο parents που μπήκα μετά από πολύ καιρό και έχουν αλλάξει πολλά (και βαριέμαι να τα μάθω...) με βολεύει το εξής:
--το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη" [που τώρα είναι στα "Βοηθήματα" ως "Σημερινά μηνύματα"], μπορείς να το βλέπεις ψηλά (στην κεντρική μπάρα) όπου και να'σαι και απάντηση να δίνεις μπορείς να το δεις και να το χρησιμοποιήσεις.
--κάτι νέο που έβαλαν τώρα (και άρεσε σε πολύ κόσμο εκεί), είναι ότι όταν πατήσεις το "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη", σου βγάζει την εξής λίστα:
1.τη λίστα των δημοσιεύσεων και
2.αν την προηγούμενη φορά που μπήκες δεν τις άνοιξες όλες, σου τις βγάζει ΚΑΙ αυτές με το μήνυμα: "Τα παρακάτω θέματα δεν έχουν ανανεωθεί από την τελευταία σας επίσκεψη, αλλά περιέχουν μηνύματα που δεν είχατε διαβάσει"
Αυτά
????????- Επισκέπτης
Rena- Admin
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης