Αναζήτηση
Κυριακή 24 Μαΐου-Σήμερα τρώμε...
Σελίδα 1 από 1
Κυριακή 24 Μαΐου-Σήμερα τρώμε...
... αρνάκι στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα μουστάρδας.
????????- Επισκέπτης
Απ: Κυριακή 24 Μαΐου-Σήμερα τρώμε...
Παστίτσιο για σήμερα. Βάνα το ζήλεψα το μουσταρδάτο αρνάκι σου Καλημέρααα
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Μαγειρίτσα τρώμε σήμερα,ύστερα από απαίτηση του γιού μου.Όχι,όχι αυγά δεν έβαψα,ούτε κουλουράκια έφτιαξα. :lol: :lol: Μόνο μαγειρίτσα!!!!
Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.Να περάσουμε όλοι μια υπέροχη Κυριακή.
Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.Να περάσουμε όλοι μια υπέροχη Κυριακή.
????????- Επισκέπτης
Από τη μια η Βάνα με τα αρνάκια από την άλλη εσύ με τη μαγειρίτσα ένοιωσα πως είμαι εκτός εποχής αχχαχχαχα. Λίλα βαλτές είσαστε όλες σήμερα. Λοιπόν περνάω και παίρνω ταπεράκια και από τις δύο. Τα αυγά θα τα βάψω μόνη μου, εκτός αν μπει και κανείς άλλος και μας πει ότι τα βαψε ήδη κι έφτιαξε και τσουρέκια :bounce:
Rena- Admin
-
Φέρε μεγάλο ταπεράκι γιατί έχω μπόλικη μαγειρίτσα!Αυγά βαμμένα δεν έχω όπως ήδη είπα αλλά επειδή έχω κότες που γεννάνε ανεξέλεγκτα (δεν ξέρω τι τις έχει πιάσει) θα σου δώσω και χωριάτικα αυγά για να τα βάψεις μόνη σου! :lol: :lol:
????????- Επισκέπτης
Μπιφτέκια και παϊδάκια ψήνω σήμερα. Είπα να μη φάω τα γνωστά πασχαλινά για να ξεφύγω λίγο. Λίλα να έρθω κι εγώ με τη Ρένα για τα αυγά? χαχχααχα και τη μαγειρίτσα εννοείται
????????- Επισκέπτης
Raymonda έγραψε:Μπιφτέκια και παϊδάκια ψήνω σήμερα. Είπα να μη φάω τα γνωστά πασχαλινά για να ξεφύγω λίγο. Λίλα να έρθω κι εγώ με τη Ρένα για τα αυγά? χαχχααχα και τη μαγειρίτσα εννοείται
Μα και βέβαια να έρθεις.....και όποιος άλλος θέλει.Και αν δεν φτάσει η μαγειρίτσα έχω και κατσικάκι και θα το ρίξουμε στο μπάρμπεκιου.!!!! :lol: :lol:
????????- Επισκέπτης
Τι έγινε βρε παιδιά?
Διακρίνω μια νοσταλγία για το πρόσφατο παρελθόν?
Λοιπόν, στην κατάψυξη μου έχουν μείνει 2 πασχαλινά τσουρέκια για όποιον ενδιαφέρεται!
Λίλα έχουν οίστρο οι κοτούλες ε? Τις έπιασε η άνοιξη...
Μαγειρίτσα φτιάχνει και η πεθερά μου συχνά όταν έχει τα σωστά υλικά...
Διακρίνω μια νοσταλγία για το πρόσφατο παρελθόν?
Λοιπόν, στην κατάψυξη μου έχουν μείνει 2 πασχαλινά τσουρέκια για όποιον ενδιαφέρεται!
Λίλα έχουν οίστρο οι κοτούλες ε? Τις έπιασε η άνοιξη...
Μαγειρίτσα φτιάχνει και η πεθερά μου συχνά όταν έχει τα σωστά υλικά...
????????- Επισκέπτης
Τώρα αν πω κι εγώ ότι σήμερα τρώμε κατσικάκι? χαχχαχαχχαχα τι είναι αυτό σήμερα?
Λίλα, κάτσε να τους μαζέψω όλους, βάζω πουλμανάκι κι ερχόμαστε Ερμιόνη να τσακίσουμε μαγειρίτσα και κατσικάκι. Η Βάνα θα φέρει και τα τσουρέκια. Ε τα αυγά τα βάφουμε επιτόπου μου έχουν ξεμείνει μπογιές από το Πάσχα θα τις πάρω μαζί. Μόνο να δηλώσετε συμμετοχές εγκαίρως.
Λίλα, κάτσε να τους μαζέψω όλους, βάζω πουλμανάκι κι ερχόμαστε Ερμιόνη να τσακίσουμε μαγειρίτσα και κατσικάκι. Η Βάνα θα φέρει και τα τσουρέκια. Ε τα αυγά τα βάφουμε επιτόπου μου έχουν ξεμείνει μπογιές από το Πάσχα θα τις πάρω μαζί. Μόνο να δηλώσετε συμμετοχές εγκαίρως.
????????- Επισκέπτης
Μπα σε καλό μας σήμερα με τα Πασχαλιάτικα. Τι πάθαμε όλοι? και λέω όλοι γιατί σήμερα θυμήθηκα να φτιάξω τη λαμπροκουλούρα με τις πιπεριές και την κεφαλογραβιέρα. Μας ψεκάζουν με τίποτα μήπως? Πάντως κι εμείς μέσα (αντώνης κι αννέτα) και φέρνω την κουλούρα και μουσακά πακέτο.
????????- Επισκέπτης
Αννέτα λαμπροκουλούρα εσυ???
Αχαχαχαχχα, Έφη το πουλμανάκι έγραψε!!!
Αχαχαχαχχα, Έφη το πουλμανάκι έγραψε!!!
????????- Επισκέπτης
Καλά εσείς δεν παίζεστε!!! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή και φέρνω το επιδόρπιο παγωτό σοκολάτα με μπισκότο και παγωτό μόκα με σάλτσα φράουλας κι όλα με φρουκτόζη και κρέμα γάλακτος light παρακαλώ, γιατί προσέχω και τις γραμμές μας, εντάξει? Συνταγές και φωτο το βραδάκι που θα χαλαρώνω
Rena- Admin
-
Τι έγινε παιδιά ......περιμένω το πούλμαν!Η μαγειρίτσα σερβιρίστηκε και το αυγό μου δίπλα περιμένει τσούγκρισμα :lol: :lol: :lol:
Προσέξτε την σημερινή ημερομηνία, μην νομίζετε οτι μου ξέμεινε φωτό από Πάσχα.
Όσο για το επιδόρπιο ακούγεται λαχταριστό.Περιμένουμε συνταγή.Αλλά έφτιαξα κι εγώ το λαχταριστό επιδόρπιο με βερύκοκα της Βάνας και παγώνει στο ψυγείο.
Προσέξτε την σημερινή ημερομηνία, μην νομίζετε οτι μου ξέμεινε φωτό από Πάσχα.
Όσο για το επιδόρπιο ακούγεται λαχταριστό.Περιμένουμε συνταγή.Αλλά έφτιαξα κι εγώ το λαχταριστό επιδόρπιο με βερύκοκα της Βάνας και παγώνει στο ψυγείο.
????????- Επισκέπτης
Απαπααααααα!!!
Έτσι που είναι η φωτό της μαγειρίτσας από πάνω, είμαι έτοιμη να βουτήξω!!!
Λαχταριστή και πεντανόστιμη την έκανες Λίλα! Γεια στα χέρια σου!
Ρενάκι μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Αναμένουμε τις συνταγές!!!
Έτσι που είναι η φωτό της μαγειρίτσας από πάνω, είμαι έτοιμη να βουτήξω!!!
Λαχταριστή και πεντανόστιμη την έκανες Λίλα! Γεια στα χέρια σου!
Ρενάκι μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Αναμένουμε τις συνταγές!!!
????????- Επισκέπτης
Ζουμ στη μαγειρίτσα κάνω από την ώρα που την είδα. Λαχταριστή, λαχταριστή. Γεια στα χέρια σου!
Rena- Admin
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά από την ώρα που είδα τα παγωτά ξέχασα και πως με λένε. :lol: :lol: :lol:
????????- Επισκέπτης
Μας πούλησε η Έφη σήμερα... Περίμενα το πουλμανάκι και τίποτα. Ούτε μια ειδοποίηση. Φαντάσου να μην είχα και φαγητό στο σπίτι
Λίλα πες μου ότι το έκανες επίτηδες, ε? Για να βεβαιωθώ ότι είσαι παλιοκόριτσο σαν τις άλλες κι εσύ. Τα φτιάχνετε τα μαγειρεύετε, βάζετε και μια φωτό και τρέχουμε για αναισθητικά μετά
Λίλα πες μου ότι το έκανες επίτηδες, ε? Για να βεβαιωθώ ότι είσαι παλιοκόριτσο σαν τις άλλες κι εσύ. Τα φτιάχνετε τα μαγειρεύετε, βάζετε και μια φωτό και τρέχουμε για αναισθητικά μετά
????????- Επισκέπτης
Ναι ,ναι μας έπιασες στα πράσα.
Κι εγώ παλιοκόριτσο είμαι!
Και για να δεις πόσο κακό κορίτσι είμαι δες και το επιδόρπιο
Κι εγώ παλιοκόριτσο είμαι!
Και για να δεις πόσο κακό κορίτσι είμαι δες και το επιδόρπιο
????????- Επισκέπτης
Το είδα...καθόλου δε μου αρέσει. Να τα φάτε μοναχές σας παλιοτσιγκούνες κι εσύ και η αντμινιστρατόρισα τα παλιοπαγωτά της. Άντεεε πιααα σας βαρέθηκα
????????- Επισκέπτης
Εγώ φταίω που είπα να αναλάβω και το επιδόρπιο στην dvdοκατάσταση
Λίλα το άλλο φρουτάκι στα ταρτάκια τι είναι? Αχλάδι ή μπανάνα? (Ου γαρ...δε λέω το παρακάτω χαχχαχα)
Λίλα το άλλο φρουτάκι στα ταρτάκια τι είναι? Αχλάδι ή μπανάνα? (Ου γαρ...δε λέω το παρακάτω χαχχαχα)
Rena- Admin
-
Rena έγραψε:Εγώ φταίω που είπα να αναλάβω και το επιδόρπιο στην dvdοκατάσταση
Ρένα μου είναι φράουλες και φρέσκος ανανάς αλλα η τεμπέλα εγώ τα έβαλα στο ίδιο κατσαρολάκι και τα καραμέλωσα και πήρε λίγο χρώμα από τις φράουλες. :queen: :queen:
????????- Επισκέπτης
Κι εγώ κοίταγα για πουλμανάκι αλλά τίποτα...
Θα περιμένω μπας και φανεί το ελικόπτερο με την Κική...
Μέρι τότε κάνω βουτιά στα γλυκάκια της Λίλας και πάει η δίαιτα....
Θα περιμένω μπας και φανεί το ελικόπτερο με την Κική...
Μέρι τότε κάνω βουτιά στα γλυκάκια της Λίλας και πάει η δίαιτα....
????????- Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
» Κυριακή 31 Μαίου-Σημερα τρώμε...
» Κυριακή 17 Μαίου-Σήμερα τρώμε...
» 2 Μαίου-Σήμερα τρώμε...
» 3 Μαίου-Σήμερα τρώμε...
» 10 Μαίου-Σήμερα τρώμε..
» Κυριακή 17 Μαίου-Σήμερα τρώμε...
» 2 Μαίου-Σήμερα τρώμε...
» 3 Μαίου-Σήμερα τρώμε...
» 10 Μαίου-Σήμερα τρώμε..
Σελίδα 1 από 1