Αναζήτηση
Νέο Μελος
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Νέο Μελος
Γεια σας..Ειμαι ο Bigiς40 (κατα κοσμος Αλέξανδρος). Χαιρομαι που...επεσα επανω σας.. ..κατα τυχη με το Google, ψαχνοντας για συνταγη με ροδελλες κρεμμυδιού.. Ηταν μια ευχαριστη..εκπληξη για μενα..πολυ ενδιαφερων Ιστότοπος...Αποφάσισα λοιπόν να γινω μέλος.
Ειμαι φανατικος μαγειρας και αν και ερασιτεχνης μου αρεσει πολυ η ...τεχνη (και επιστημη πολλες φορες) αυτή... Ψαχνομαι πολυ και διαβαζω πολυ σχετικα με τη μαγειρικη. Μου αρέσει η Ελληνικη και Μεσογειακη κουζινα, ομως λατρευω και τη Γαλλικη αλλα και Ασιατικη Κουζινα αν και η τελευταία δεν ειναι καθόλου ευκολη. Μου αρεσουν οι κλασσικες συνταγες αλλα ιδιως οι ..πρωτοποριακες συνταγες και δε φοβαμαι να χρησιμοποιώ <<αναπαντεχα υλικα που θα κανουν τη διαφορα>> οπως λεει και ο αγαπητος ταλαντουχος σεφ Δ.Σκαρμουτσος. Βεβαια σε αυτό δεν εχω και πολλους ..υπαστηρικτες μια και αρκετά συχνα προκύπτουν πιατα με γευσεις και συνδυασμους υλικων (π.χ. σνιτσελ με πατατες τηγανιτες (καλα ως εδω) αλλα και με... διακοσμηση αγλυκη σαντιγυ και ανανα-- εδω τους ...το χαλασα ! ή ριζόττο με φράουλες ---που το εφαγα μονος μου (!) αλλα εμενα μα αρεσε πολυ) που το κοντινο μου περιβαλλον αλλά και οι φιλοι μου βρισκουν πολυ <προχω> και ασυνηθηστα οπως μου λένε και δεν ενθουσιαζονται ... Ομως δεν το βαζω κατω..
Καλως σας βρηκα λοιπόν...! Γιουπι...
Ειμαι φανατικος μαγειρας και αν και ερασιτεχνης μου αρεσει πολυ η ...τεχνη (και επιστημη πολλες φορες) αυτή... Ψαχνομαι πολυ και διαβαζω πολυ σχετικα με τη μαγειρικη. Μου αρέσει η Ελληνικη και Μεσογειακη κουζινα, ομως λατρευω και τη Γαλλικη αλλα και Ασιατικη Κουζινα αν και η τελευταία δεν ειναι καθόλου ευκολη. Μου αρεσουν οι κλασσικες συνταγες αλλα ιδιως οι ..πρωτοποριακες συνταγες και δε φοβαμαι να χρησιμοποιώ <<αναπαντεχα υλικα που θα κανουν τη διαφορα>> οπως λεει και ο αγαπητος ταλαντουχος σεφ Δ.Σκαρμουτσος. Βεβαια σε αυτό δεν εχω και πολλους ..υπαστηρικτες μια και αρκετά συχνα προκύπτουν πιατα με γευσεις και συνδυασμους υλικων (π.χ. σνιτσελ με πατατες τηγανιτες (καλα ως εδω) αλλα και με... διακοσμηση αγλυκη σαντιγυ και ανανα-- εδω τους ...το χαλασα ! ή ριζόττο με φράουλες ---που το εφαγα μονος μου (!) αλλα εμενα μα αρεσε πολυ) που το κοντινο μου περιβαλλον αλλά και οι φιλοι μου βρισκουν πολυ <προχω> και ασυνηθηστα οπως μου λένε και δεν ενθουσιαζονται ... Ομως δεν το βαζω κατω..
Καλως σας βρηκα λοιπόν...! Γιουπι...
Bigis40- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Registration date : 21/03/2013
Απ: Νέο Μελος
Καλώς όρισες Αλέξανδρε στην παρέα μας.Μη σε πτοεί που οι φίλοι σου δεν αρέσκονται στις ,,προχωρημένες,,γεύσεις αρκεί εσύ να τις απολαμβάνεις. Και όσο για τους άλλους ας αρκούνται ΣΤΙΣ ΓΕΎΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΈΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΈΝΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΆΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Καλώς μας ήρθες και καλά μαγειρέματα. Κι όπως σου λέει και η Ντίνα, μην πτοείσαι
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Καλωσόρισες. Μην το βάζεις κάτω, οι περισσότεροι προτιμούν τις απλές γεύσεις. Το ριζότο με τις φράουλες ας πούμε που εγώ τρελαίνομαι οι δικοί μου ούτε να το μυρίσουν.
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Ευχαριστω Ολες Σας Για την Υποδοχή
Ευχαριστω Ντινα,Ρενα Ελενα και Σεβαστη για την ωραια υποδοχη και τα καλα σας λογια. Βλεπω οτι εχω πολλους <συνοδοιπορους> σε αυτο το μαγειρικο δρομο. Προχώ η Gourme η οπως αλλοιως να το πουμε, μας αρεσσει και επειδη ειμαι και χαρακτηρας που γενικα μου αρεσει να ξεφευγω απο τα συνηθησμενα (οποτε και αν μπορω) δεν πτοουμαι με τιποτα. Αντιθετα το απολαμβανω. Και παλι ευχαριστώ.
υ.γ. Η επομενη <δημιουργια> μου μετα τη σαρακοστη θα ειναι κοκκινιστοι μελιζτανο-κιμαδοκεφτεδες..
Ευχομαι καλη Σαρακοστη και Καλες Δημιουργιες στην Κουζινα !...
Αλεξανδρος.
υ.γ. Η επομενη <δημιουργια> μου μετα τη σαρακοστη θα ειναι κοκκινιστοι μελιζτανο-κιμαδοκεφτεδες..
Ευχομαι καλη Σαρακοστη και Καλες Δημιουργιες στην Κουζινα !...
Αλεξανδρος.
Bigis40- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Registration date : 21/03/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης