Αναζήτηση
Γεια σας κι από μένα - Βάνα
Σελίδα 1 από 1
Γεια σας κι από μένα - Βάνα
Είμαι η Βάνα (και είμαι καλά!)
Ζω στην Πάτρα, είμαι εκπαιδευτικός, παντρεμένη από το 2004 (εκπαιδευτικός και ο σύζυξ) και έχω 2 παιδάκια, την Κατερίνα 3,5 και τον ...Μπέμπη-Γιώργο 1,5.
Μεγάλες μου αγάπες, το θεατρικό παιχνίδι και η μαγειρική.
Θα τα λέμε με διάθεση... deli!
Ζω στην Πάτρα, είμαι εκπαιδευτικός, παντρεμένη από το 2004 (εκπαιδευτικός και ο σύζυξ) και έχω 2 παιδάκια, την Κατερίνα 3,5 και τον ...Μπέμπη-Γιώργο 1,5.
Μεγάλες μου αγάπες, το θεατρικό παιχνίδι και η μαγειρική.
Θα τα λέμε με διάθεση... deli!
????????- Επισκέπτης
Απ: Γεια σας κι από μένα - Βάνα
Καλωσόρισες στο Deli Βάνα και καλά μαγειρέματα!!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Λοιπόν η ιστορία του τρου-τρου στα γρήγορα: στο χωριό της μάνας μου ήταν ένας (ο επονομαζόμενος Τσαχτσαρούλας) που χρώσταγε λεφτά και τον πήγαν στα δικαστήρια.
Πήγε αυτός σε δικηγόρο από το χωριό, ο οποίος του είπε όταν θα ανέβεις να απολογηθείς, ό,τι σε ρωτάει ο πρόεδρος θα λες "τρου-τρου", εγώ θα επικαλεστώ ότι δεν είσαι στα καλά σου και θα δούμε.
Ετσι κι έγινε, τα έκανε όλα όπως του είπε ο δικηγόρος και αθωώθηκε! Μετά πάνε μαζί στο γραφείο και του λέει ο δικηγόρος "λοιπόν η αμοιβή μου είναι Χ δραχμές".
Οπότε γυρνάει ο Τσαχτσαρούλας και του λέει "τρου-τρου" κι έφυγε χωρίς να πληρώσει φυσικά...
Έχει μείνει αυτή η ιστορία και όποτε έρχονται λογαριασμοί κοιταζόμαστε και λέμε "τρου-τρου" (εδώ όμως δε μας παίρνει και πληρώνουμε χιχι!).
Έτσι όπου γράφομαι στο δίκτυο συνηθίζω να βάζω το τρου-τρου.
Αυτάααααααα...
Πήγε αυτός σε δικηγόρο από το χωριό, ο οποίος του είπε όταν θα ανέβεις να απολογηθείς, ό,τι σε ρωτάει ο πρόεδρος θα λες "τρου-τρου", εγώ θα επικαλεστώ ότι δεν είσαι στα καλά σου και θα δούμε.
Ετσι κι έγινε, τα έκανε όλα όπως του είπε ο δικηγόρος και αθωώθηκε! Μετά πάνε μαζί στο γραφείο και του λέει ο δικηγόρος "λοιπόν η αμοιβή μου είναι Χ δραχμές".
Οπότε γυρνάει ο Τσαχτσαρούλας και του λέει "τρου-τρου" κι έφυγε χωρίς να πληρώσει φυσικά...
Έχει μείνει αυτή η ιστορία και όποτε έρχονται λογαριασμοί κοιταζόμαστε και λέμε "τρου-τρου" (εδώ όμως δε μας παίρνει και πληρώνουμε χιχι!).
Έτσι όπου γράφομαι στο δίκτυο συνηθίζω να βάζω το τρου-τρου.
Αυτάααααααα...
????????- Επισκέπτης
χαχαχχχα Βάνα, πολύ καλό!! Θες να σου αλλάξω το νικ? τρου τρου
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Παρόμοια θέματα
» Γεια σας κι από μένα
» Γειά σας και απο μένα!
» Γειά σε όλους...