Αναζήτηση
25 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
Σελίδα 1 από 1
25 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!
Σήμερα τρώμε μπακαλιάρο πανέ και σκορδαλιά (με πατάτες)!
Είχα σχεδιάσει να μαγειρέψω περισσότερα, αλλά τελικά δε θα είμαστε πολλοί... Καλύτερα για να πάμε και καμμιά βόλτα! Πάμε να ετοιμαστούμε για την παρέλαση!
Φιλιά!
Σήμερα τρώμε μπακαλιάρο πανέ και σκορδαλιά (με πατάτες)!
Είχα σχεδιάσει να μαγειρέψω περισσότερα, αλλά τελικά δε θα είμαστε πολλοί... Καλύτερα για να πάμε και καμμιά βόλτα! Πάμε να ετοιμαστούμε για την παρέλαση!
Φιλιά!
????????- Επισκέπτης
Απ: 25 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
Kαλημέρα & χρόνια πολλά!
Βάνα τι σύμπτωση κι εμείς τα ίδια θα φάμε χαχχαχα Πάω λοιπόν να ετοιμάσω κι εγώ τη σκορδαλιά μου και να ετοιμαστώ για την παρέλαση. Καλά να περάσετε.
Βάνα τι σύμπτωση κι εμείς τα ίδια θα φάμε χαχχαχα Πάω λοιπόν να ετοιμάσω κι εγώ τη σκορδαλιά μου και να ετοιμαστώ για την παρέλαση. Καλά να περάσετε.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Το γνωστό ψαρι και για μας σήμερα. Μαγειρεύω και πάω για καφεδάκι.
????????- Επισκέπτης
Σε λίγο θα πάω στη μάνα για φαγητό. Φαντάζομαι κλασσικά ως συνήθως μπακαλιάρο θα έχει και κει. Το απόγευμα βολτούλα για καφέ κι εγώ. Καλή συνέχεια σε όλους.
????????- Επισκέπτης
Γεια σας και χρόνια πολλά. Σήμερα πρωτοτυπούμε -μερικώς- τρώμε μπουγιαμπες με μπακαλιάρο, χτένια & καραβίδες και συνοδεύουμε με rouille (σάλτσα σκόρδου με ψωμί & καυτερή πιπεριά). Η σάλτσα για μας μόνο βέβαια γιατί αν δοκιμάσουν τα μικρά θα βγάζουν καπνούς απ' τα αυτιά. Φιλιά πολλά
????????- Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
» 26 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 27 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 28 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 29 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 30 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 27 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 28 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 29 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
» 30 Μαρτίου-Σήμερα τρώμε...
Σελίδα 1 από 1