delicieuses
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.....

Πήγαινε κάτω

ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ..... Empty ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.....

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 25, 2009 4:19 am

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΣ...ΠΕΤΥΧΑ 100% Very Happy

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ..... Empty Απ: ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.....

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 25, 2009 12:04 pm

Μια χαρά είσαι φίλε μου. Άσχημο είναι το τάβλι? Πάντως πλάκα πλάκα λίγοι τα κατάφεραν να κάνουν πραγματικοτητα το ονειρο τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν έκατσε, όλα πάντα γύριζαν τούμπα. Ένα μαγαζί πήγα να ανοίξω κι ήρθε ο κόσμος ανάποδα. Τελικά πήγα σε μια εταιρεία, προσωρινά ελεγα, και διαπίστωσα ότι τίποτα μονιμότερο του προσωρινού. Σήμερα ασχολούμαι με λογιστικά. Σε προσωπικό επίπεδο κι εκεί τα ίδια. Μια οικογένεια ονειρευόμουν και η κυρία μας την ..έφερε. Κατά τα άλλα κοιτάζω να περνάω καλά και λέω δόξα το θεο που είμαι υγιής και έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου δείχνουν αγάπη.
Α, και για να μην ξεφεύγουμε να παίξουμε κανα ταβλακι παρέα. Εδώ είμαστε τα λέμε Cool

????????
Επισκέπτης

ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ..... Empty Απ: ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.....

Δημοσίευση από ???????? Τετ Μαρ 25, 2009 11:43 pm

Κι εγώ αρχαιολόγος ήθελα να γίνω αλλά τελικά νηπιαγωγός έγινα. Το σύστημα των βάσεων βλέπετε... Very Happy

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Μαρ 26, 2009 2:42 am

Για μένα πάλι όλα ήταν καλά. Ακολούθησα αυτό που ήθελα. Η μαγειρική ήταν και είναι από τις μεγάλες αγάπες μου. Very Happy

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης