delicieuses
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 4:19 am

nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nikolas Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 4:39 am

Καλορίζικο φίλε μου! Μου αρέσει πολύ η όλη ενότητα. Θα λέμε λοιπόν διάφορα από εδώ. Ξεκινάω με το πρώτο σου θέμα για τα ανεξήγητα φαινόμενα.

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας


Τον Ιούλιο του 1943, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Eldridge προσάραξε στις αποβάθρες του Delaware για ένα πείραμα του αμερικανικού ναυτικού που είχε σκοπό να κάνει το πλοίο αόρατο. Το επίσημο όνομα του σχεδίου ήταν "Σχέδιο Ουράνιο Τόξο" (Rainbow Project), αλλά έμεινε ευρέως γνωστό με την ονομασία "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας" (Philadelphia Experiment). Πολλά έχουν γραφεί και υποτεθεί σχετικά με το θρυλικό πείραμα για τεχνητή αφάνεια (invisibility), αλλά ο διαχωρισμός των γεγονότων από τη φαντασία είναι σχεδόν αδύνατος, ειδικά μετά την πρόσφατη μαζική εισροή ανακριβών πληροφοριών και σκόπιμης παραπληροφόρησης η οποία διαδόθηκε από πρόσωπα σχετιζόμενα με την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών (U.S. Intelligence Community) και από επαγγελματίες σκεπτικιστές. Υπάρχει τεράστια διχογνωμία σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο Delaware. Υποστηρίζεται από κάποιους ότι πραγματοποιήθηκε ένα τεράστιο επιστημονικό άλμα και ότι το πλοίο ταξίδεψε επιτυχώς στο χωροχρόνο, αφού εξαφανίστηκε από την Φιλαδέλφεια, στην Πενσυλβανία, και εμφανίστηκε στο Norfolk, στη Virginia, 15 λεπτά αργότερα. Τι συνέβη είναι ακόμη άγνωστο, αλλά οι διαφορετικές θεωρίες αναλύονται παρακάτω:

Η "επίσημη" ανακοίνωση πού εξέδωσε το ναυτικό

Το ναυτικό παραδέχεται ότι το αμερικανικό πλοίο Eldridge έλαβε μέρος σε κάποιο πείραμα το οποίο προέβλεπε την περιτύλιξη του σκελετού του αντιτορπιλικού με σύρμα, σε μια προσπάθεια αδρανοποίησης των μαγνητικών πεδίων που προκαλούνταν από το μέταλλο του. Αυτό είναι γνωστό ως απομαγνήτιση. Κάτι τέτοιο θα καθιστούσε το σκάφος αόρατο σε υποβρύχιες μαγνητικές νάρκες, οι οποίες βασίζονται σε αισθητήρες εγγύτητας για να πυροδοτηθούν. Αυτοί οι αισθητήρες λειτουργούν ανιχνεύοντας μαγνητικά πεδία γύρω από το πλοίο. Συνεπώς, το πλοίο θα ήταν ικανό να διασχίσει περιοχές παγιδευμένες με τέτοιες νάρκες, αόρατο ως προς αυτές, αλλά όχι και ως προς τα ραντάρ η την όραση. Η ανακοίνωση του ναυτικού είναι αρκετά εύλογη και δεν αναφέρει ασυνήθιστα αποτελέσματα ή καταστάσεις. Θα μπορούσε ωστόσο να είναι μόνο μια πιστευτή περιγραφή για τον καθησυχασμό της πλειοψηφίας του κοινού. ’λλωστε η απομαγνήτιση πλοίων ήταν γνωστή τεχνική, καθόλου σπάνια, ώστε να δικαιολογεί την οργάνωση ολόκληρου πειράματος με κωδική ονομασία.

Θεωρία Τεχνητής Αφάνειας

Κάποιοι επιστήμονες ανέπτυξαν τη θεωρία ότι το ναυτικό εργαζόταν σε μια μέθοδο να καταστήσει το πλοίο αόρατο στην ανθρώπινη όραση. Ωστόσο, δεν είχε να κάνει με την αναδίπλωση Χώρου-Χρόνου ή με καμία περίπλοκη διαδικασία παρόμοιας φύσης. Αυτή η θεωρία, προτείνει ότι το Eldridge ήταν εξοπλισμένο με γεννήτριες υψηλών συχνοτήτων, οι οποίες θα θέρμαιναν τον περιβάλλοντα αέρα για να προκαλέσουν έναν αντικατοπτρισμό, κάνοντας το σκάφος αόρατο. Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει με φυσικό τρόπο, και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου ολόκληρα νησιά χάθηκαν από την όραση, υπό τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Η γεννήτρια υψηλών συχνοτήτων θα θέρμαινε τον περιβάλλοντα αέρα και το νερό (προκαλώντας μάλιστα μια πρασινωπή ομίχλη η οποία παρατηρήθηκε γύρω από το πλοίο), προκαλώντας μια οφθαλμαπάτη και εξαφανίζοντας το πλοίο από την όραση. Η γεννήτρια θα ευθυνόταν ακόμη για την αρρώστια, φυσική και ψυχική, του πληρώματος μετά το πείραμα. Μια γεννήτρια υψηλών συχνοτήτων μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο, ειδικά σε κοντινή απόσταση. Αυτή είναι μια πιο πιστευτή θεωρία καθώς δικαιολογεί της σωματικές και ψυχικές βλάβες που υπέστησαν όλα τα μέλη του πληρώματος μετά το πείραμα. Δεν εξηγεί όμως πώς το πλοίο εθεάθη στη Virginia, από το πλήρωμα του επιβατικού Andrew Furuseth, 15 λεπτά μετά την εξαφάνισή του από τη Φιλαδέλφεια. Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για κάποιους από το πλήρωμα οι οποίοι μετά το πείραμα βρέθηκαν ενσωματωμένοι στο κέλυφος του πλοίου, ή δεν βρέθηκαν καθόλου.

Θεωρία Μεταφοράς στο Χώρο-Χρόνο

Η πιο ενδιαφέρουσα και πιο τραβηγμένη θεωρία για το πείραμα της Φιλαδέλφειας, είναι ότι το αντιτορπιλικό, πραγματικά εξαφανίστηκε και τηλεμεταφέρθηκε μέσα στο χώρο και το χρόνο. Υποτίθεται ότι στο πείραμα συμμετείχε πλήθος διακεκριμένων επιστημόνων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Nikola Tesla και ο Albert Einstein. Ωστόσο ο Τέσλα θεωρείτο νεκρός προ μηνών. Η θεωρεία υποστηρίζει ότι το φως έπρεπε να καμφθεί γύρω από το πλοίο για να γίνει αόρατο. Για να επιτευχθεί αυτό, τύλιξαν γύρω από την περιφέρεια του πλοίου σύρμα και πέρασε εναλλασόμενο ρεύμα από αυτό. Αυτό προκάλεσε τη δημιουργία ενός τεράστιου ταλαντευόμενου μαγνήτη ο οποίος σχημάτισε μαγνητικό πεδίο γύρω από το πλοίο, κάμπτοντας όχι μόνο το φως, αλλά και τον ίδιο τον χωροχρόνο. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας παραπέμπουν στη θεωρία του Αϊνστάιν περί ενοποιημένου πεδίου, σύμφωνα με την οποία αν κάμψεις το φως κάμπτεις αναπόφευκτα το χώρο και το χρόνο επίσης.

Γεγονότα

Κατά την πρώτη φάση του πειράματος το πλοίο δεν εξαφανίσθηκε τελείως, αλλά το αποτύπωμα του σκελετού του διαγραφόταν καθαρά στο νερό. Την δεύτερη φορά το πλοίο εξαφανίστηκε τελείως ενώ εμφανίστηκε 15 λεπτά αργότερα στη Virginia. Όταν επανεμφανίστηκε το πλοίο στην Πενσυλβανία, μέλη του πληρώματος βρέθηκαν ενσωματωμένοι με το κήτος του πλοίου, άλλοι έλειπαν και οι υπόλοιποι είχαν χαμένα τα λογικά τους. Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι πέρα από την επίσημη ανακοίνωση του ναυτικού, δεν υπήρξε δυνατή η επικοινωνία με οποιοδήποτε μέλος του πληρώματος. Όταν το πλοίο μεταπωλήθηκε στο ελληνικό ναυτικό, η ονομαστική χωρητικότητά του είχε αυξηθεί κατά 300 τόνους, που σημαίνει ότι είχε αφαιρεθεί εξοπλισμός από το εσωτερικό του.
nikolas
nikolas
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 5:01 am

Φιλε Νικολα χαιρομαι ιδιαιτερα οταν βλεπω ανθρωπους να ψαχνονται για θεματα που δεν απτονται της επικαιροτητας.Δυστυχως καποιοι εχουν στρεψει την προσοχη μας αλλου εχουμε βουλιαξει μεσα στην καθημερινοτητα ξεχνοντας καποια πραγματα που ισως θα επρεπε να μας προβληματιζουν πιο πολυ.Συμφερει σε καποιους να κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου..Και για την ιστορια λιγα χρονια μετα το πειραμα της Φιλαδελφειας αυτο το πλοιο στα πλαισια της αμερικανικης βοηθειας δοθηκε στο ελληνικο πολεμικο ναυτικο,υπαρχουν μαρτυριες απο ναυτες που υπηρετησαν στο πλοιο οτι κατα καιρους επασχαν απο πονοκεφαλους..προσωρινη απωλεια μνημης..ενω καποια μελη απο το μονιμο πληρωμα προσβληθηκαν απο λευχαιμια.Το πλοιο για μερικα χρονια περιπολουσε στο Αιγαιο και επερνε μερος σε ασκησεις του πολεμικου ναυτικου μετα παροπλιστικε απεμεινε μονο το κουφαρι του οπου και αυτο δοθηκε προς διαλυση.Συγγνωμη αλλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει η ελληνικη ονομασια του πλοιου.Το κακο και παλι ειναι οπως γινεται συνηθως οτι ενα πειραμα σταθηκε η αφορμη να χαθουν ανθρωπινες ζωες. μηπως τελικα σ'αυτο το πειραμα ηθελαν να μελετησουν την συμπεριφορα του ανθρωπινου οργανισμου και οχι μονον κατω απο ακραιες συνθηκες οπως αυτες που δημιουργηθηκαν κατα την διαρκεια του πειραματος? Μηπωςτελικα το πειραμα συνεχιζεται και σημερα κατω απο αλλες συνθηκες και με αλλα αντικειμενα?
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από SpIrToKoYto Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 8:59 am

Τα επίσημα στοιχεία του Πολεμικού ναυτικού αναφέρουν ότι το πλοίο DE 127 είχε μήκος 306 πόδια και εκτόπισμα 1240 τόνους
και 1520 τόνους με πλήρες φορτίο. Το πλοίο μεταπωλήθηκε
στο Ελληνικό ναυτικό, μετονομάστηκε σε «Λέων» και υπάρχει μέχρι σήμερα.

Μελετώντας τα ελληνικά στοιχεία βρίσκουμε ότι το εκτόπισμα του πλοίου είναι 1240 τόνοι και 1900 τόνοι με πλήρες φορτίο. Δημιουργείται εδώ το παράδοξο για το πώς αυξήθηκε το συνολικό εκτόπισμα του πλοίου κατά 380 τόνους κατά τη μεταπώλησή του.
Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που αφαιρείται εξοπλισμός μέσα από το πλοίο. Θα μπορούσαμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι αφαιρέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός από το πλοίο πρίν αυτό μεταπωληθεί στο ελληνικό ναυτικό;
Τα ελληνικά αρχεία επίσης αναφέρουν ως ημερομηνία ολοκλήρωσης και ναύλωσης του πλοίου ακριβώς έναν μήνα πριν την επίσημη ημερομηνία που αναφέρεται στο ημερολόγιο και στα επίσημα αρχεία.
Γίνεται αναφορά ακόμα και στο όνομα του Άλμπερτ Αϊνστάιν και στην εργασία του πάνω στη θεωρία του Ενιαίου πεδίου.
Ο Αϊνστάιν εξέδωσε την θεωρία του Ενιαίου πεδίου το 1925 και την απέσυρε δύο χρόνια αργότερα, το 1927, για «ανθρωπιστικούς» λόγους. Ο Αινστάιν είχε επίγνωση του πόσο καταστρεπτική θα ήταν η εφαρμογή της θεωρίας του.
Παράδειγμα της επίγνωσης της επικινδυνότητας των θεωριών του αποτελεί και το γεγονός ότι ο Αινστάιν προσπάθησε με κάθε μέσο να αποτρέψει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών από την εφαρμογή των αποδεδειγμένων θεωριών του,και έτσι να αποτρέψει έναν πυρηνικό πόλεμο.
Το πείραμα της Φιλαδέλφειας ίσως είναι έμμεσα μία εφαρμογή της θεωρίας του ενιαίου πεδίου.
SpIrToKoYto
SpIrToKoYto
Supreme Member
Supreme Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από Rena Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 9:20 am

Το ELDRIDGE βγήκε από την υπηρεσία του Αμερικάνικου ναυτικού στις 17 Ιουνίου 1946. Στις 15 Ιανουαρίου 1951, μέσω του προγράμματος της Αμερικανικής Αμυντικής Βοήθειας δόθηκε στην Ελλάδα, στο Ελληνικό Ναυτικό όπου υπηρετεί ως συνοδευτικό αντιτορπιλικό υπό το όνομα ΛΕΩΝ (D-54).
To Λέων αποσύρθηκε από την υπηρεσία το 1991, αλλά παρέμεινε ως επαιδευτικό σκάφος.
Ο "Ναυτικός Οδηγός των Μαχίμων Στόλων", του 1995, αναφέρει ότι το πρώην ELDRIDGE έγινε το Ελληνικό αντιτορπιλικό ΠΑΝΘΗΡ (D-67) και άλλα ναυτικά λεξικά συμφωνούν με αυτό.

Μέλος του πληρώματος του ΛΕΩΝ αναφέρει:

Έχω υπηρετήσει στο Λέων, όπως και σε αρκετά άλλα πλοία του ΠΝ. Θα πρέπει να πώ ότι σε όλα ανεξαιρέτως αυτά τα πλοία υπήρξαν κατά καιρούς περίεργα συμβάντα. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά:

- ρούχα και προσωπικά αντικείμενα που χανόντουσαν και βρισκόντουσαν ξανά στα πιο απίθανα μέρη του πλοίου

- περίεργοι ήχοι από απομακρυσμένα διαμερίσματα του πλοίου

- διαμερίσματα πλοίου όπου σταματούσε η λειτουργία των ρολογιών με μπαταρία

- ανεξήγητες πτώσεις τάσης στις ηλεκτρογεννήτριες

- κραδασμοί ενώ το πλοίο ήταν δεμένο και δε λειτουργούσαν ούτε οι μηχανές, ούτε οι ηλεκτρογεννήτριές του

- εμφανίσεις περίεργων φώτων στο κατάστρωμα, κυρίως εν πλώ και σε περιόδους υψηλής σχετικής υγρασίας

- ακατάληπτα μηνύματα στον ασύρματο σε κλειστές συχνότητες

Επίσης, όλα τα παλιά πλοία του στόλου, και κυρίως αυτά που είχαν λάβει μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις (κυρίως 2ος ΠΠ) είχαν και τη δική τους περίεργη ιστορία. Οι ιστορίες αυτές ήταν αρκετά συχνά αληθινές:

- κάποια γυναίκα που ακουγόταν να κλαίει συγκεκριμένες μέρες και ώρες

- κάποιος ναύτης που είχε βρει τραγικό θάνατο όταν έκλεισε ο καταπέλτης, ή έσπασε ο κάβος

- κάποιοι ναύτες που σκοτώθηκαν στη μάχη και τα πτώματά τους δε βρέθηκαν ποτέ
Ίσως αξίζει να ανοιχθεί κάποιο θέμα για περίεργες ναυτικές ιστορίες, μερικές από τις οποίες είναι πραγματικά συνταρακτικές και δύσκολο να εξηγηθούν.

Ειδικά για το Λέων, όντως υπήρχαν πλήθος καλώδια που έρχονταν από το πουθενά και πήγαιναν στο πουθενά. Αυτό είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο, ιδίως στα παλιά πλοία, και μπορεί να οφείλεται σε μια σειρά λόγων, ο λιγότερο πιθανός εκ των οποίων είναι το να πρόκειται για απομεινάρια του εξοπλισμού ενός άκρως απόρρητου πειράματος που διεξήχθη σε μια άλλη χώρα μερικές δεκαετίες πριν. Η συνηθέστερη εξήγηση είναι ότι φαίνεται να είναι τυφλά αλλά στην πραγματικότητα διακλαδώνονται στους μπουλμέδες για να οδηγηθούν στους καταναλωτές ή τους δέκτες σήματος, ενώ η επόμενη πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι αφορούν συσκευές οι οποίες σε κάποια μετασκευή του πλοίου αφαιρέθηκαν και απλά παραμένει το δίκτυο για πιθανή μελλοντική χρήση.

Τέλος, σε ότι αφορά το εκτόπισμα των πλοίων της κλάσης Λέων (Θηρία για τον Ελληνικό ΠΝ, Cannon για το Αμερικανικό), ήταν το ίδιο και για τα 4. Ότι εκτόπισμα είχε ο Λέων είχαν και ο Πάνθηρ και ο Ιέραξ και ο Αετός. Δε γνωρίζω μετά βεβαιότητος αν υπήρχε κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με το αρχικό τους, όμως εάν υπήρχε θα αφορούσε το πλήρες και όχι το βασικό τους εκτόπισμα το οποίο, αν θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στους 1200-1300 τόννους. Η λογική λέει ότι το πλήρες εκτόπισμα μετά το 1975 περίπου (τότε πρέπει τα θηρία να πέρασαν μερική μετασκευή) θα ήταν περίπου 20% μεγαλύτερο από το προηγούμενο λόγω της εγκατάστασης καινούριων ηλεκτρογεννητριών για την εξυπηρέτηση των νέων ραδιοηλεκτρονικών βοηθημάτων και συσκευών.
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από raymonda Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 11:31 am

Εσείς τι ακριβώς πιστεύετε? Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μιλάμε για μια πύλη που πιθανόν να οδηγεί σε μια άλλη διάσταση?

raymonda
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 501
Registration date : 12/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 11:51 am

Σιγουρα υπαρχουν πυλες που μας οδηγουν σε παραλληλους κοσμους...εικαζεται οτι υπαρχουν ανα τον κοσμο τοποθεσιες-πυλες οπου παρατηρουνται παραξενα φαινομενα.Συνηθως αυτοι οι τοποι υπηρξαν τοποι λατρειας αρχαιων λαων.Μερικα χαρακτηριστικα αυτων των τοπων ειναι ανωμαλιες στο μαγνητικο πεδιο και κατ'επεκταση εντονα μαγνητικα φαινομενα οπως αστραπες ενω υπαρχει ηλιοφανεια...αλλαγη του μαγνητικου βορα στις πυξιδες..ανωμαλιες στην ηλεκτροδοτηση..καθως και περιεργες συμπεριφορες ζωων.τετοιες περιοχες-πυλες υπαρχουν και στην Ελλαδα η μια απο τις πολλες ειναι η Πεντελη..και μια δευτερη η Ακροπολη... εκει εχουν συμβει κατα καιρους περιεργα φαινομενα..στην πεντελη συγκεκριμενα υπαρχουν μαρτυριες για περιεργους θορυβους..παραξενα φωτα..ενω μετρησεις που εχουν γινει κατα καιρους εχουν δειξει οτι υπαρχει ραδιενεργεια πανω απο τα ορια.Φυσικα καποιοι φροντισαν να σφραγισουν την εισοδο της σπηλιας του Νταβελη χωρις καμμια λογικη εξηγηση.Υπαρχουν λοιπον πυλες που οδηγουν σε παραλληλους κοσμουςμε τον δικο μας.
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από Rena Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 11:57 am

Συμφωνώ, άλλωστε ακούγονται πολλά και έχουμε διαβάσει ακόμη περισσότερα, αλλά μήπως το θέμα αυτό αποτελεί χωριστή ενότητα? Εκτός αν εστιάζουμε ότι όντως το πείραμα της Φιλαδέλφειας εμπίπτει στο θέμα πύλες και χωροχρόνος. Πείτε κι εσείς για να δούμε που θα συνεχίσουμε να γράφουμε.
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Δευ Οκτ 05, 2009 12:17 pm

Πιστευω οτι το πειραμα ειχε σαν στοχο με την μεταφορα υλης απο ενα σημειο σ'ενα αλλο χρησιμοποιοντας τον χωροχρονο..οι αμερικανοι προσπαθησαν να δημιουργησουν μια μαγνητικη πυλη εισοδου σε μια αλλη διασταση με τραγικα ομως αποτελεσματα.Σιγουρα ομως οι προγονοι μας ειχαν καλυτερα αποτελεσματα στον τομεα αυτο.Μηπως η πυλη στον ποταμο Αχαιρωντα που οδηγουσε στον Αδη ηταν μια τετοια πυλη εισοδου σε μια αλλη διασταση?Μηπως τελικα οι αρχαιοι προγονοι μας ειχαν αναπτυξει μια τεχνολογια που μεσα απο μια μαγνητικη πυλη ταξιδευοντας μεσα στον χωροχρονο ειχαν την δυνατοτητα να χρησιμοποιουν τον χρονο οπως αυτοι ηθελαν?
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 8:48 am

ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ «ΈΛΝΤΡΙΤΖ»
(«ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ»)
«παρατηρούσα την ατμόσφαιρα γύρω από το πλοίο. Σιγά σιγά τυλίχτηκε σε ένα πράσινο σύννεφο ομίχλης. Σε λίγο έγινε αόρατο και το περίγραμμα του μόλις που διακρινόταν. Το μαγνητικό πεδίο ήταν τόσο δυνατό που με πέταξε κάτω!»
Εκείνο το φθινοπωρινό απόγευμα του Οκτωβρίου του 1943, ο Αλέντε, ένας ναύτης που υπηρετούσε σε καράβι στο λιμάνι του Νόρφολκ, έγινε αυτόπτης μάρτυρας του μεγάλου μυστήριου που εξακολουθεί, 50 χρόνια μετά να εξάπτει τη φαντασία. Το Αντιτορπιλικό «Έλντριτζ» εξαφανίστηκε μαζί με το πλήρωμα του από τη ναυτική βάση της Φιλαδέλφειας, εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στο λιμάνι του Νόρφολκ και στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική του θέση. Την ίδια ώρα, παρατηρητές στη βάση της Φιλαδέλφειας είχαν δει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή ένα πλοίο να κυκλώνεται από ομίχλη, να εξαφανίζεται και να επανεμφανίζεται μετά από λίγο. Το παράξενο περιστατικό έγινε γνωστό ως «Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας» και αποδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αμερική εκτελούσε μυστικά πειράματα «αφάνειας σκαφών» -ώστε να μη γίνονται αντιληπτά από τα εχθρικά ραντάρ-, με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, βασισμένων στη θεωρία των ενοποιημένων πεδίων του Αϊνστάιν. Όμως, τα πειράματα σταμάτησαν λόγω των επιπτώσεων που είχαν στην υγεία των μελών του πληρώματος. Όσοι επέβαιναν στο αντιτορπιλικό ένιωσαν να αιωρούνται, να μεταφέρονται σε άλλο κόσμο. Μερικοί εξαϋλώθηκαν ή κάηκαν ζωντανοί εκείνη τη στιγμή. Από τους επιζήσαντες, ένας εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του, άλλοι χάθηκαν κατά τη διάρκεια ενός καυγά σε ένα μπαρ, ενώ οι περισσότεροι υπέφεραν από ψυχοσωματικές διαταραχές. Ο αστρονόμος Μόρις Τζίσαπ, που άρχισε έρευνες για την υπόθεση, βρέθηκε δολοφονημένος το 1959. Το 1951, το «Έλντριτζ» δόθηκε στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, πήρε το όνομα «Λέων» και έκανε περιπολίες στο Αιγαίο. Και στην καινούρια του καριέρα, όμως, το συνόδευσαν παράξενα περιστατικά. Οι σελίδες του ημερολογίου του την κρίσιμη περίοδο του 1943 έλειπαν, οι σειρήνες του χτυπούσαν ξαφνικά χωρίς εξήγηση, διάφορα καλώδια έμοιαζαν να ξεκινούν και να καταλήγουν στο πουθενά, ενώ μέλη του πληρώματος πάθαιναν παραισθήσεις. Το «Λέων» παροπλίστηκε το 1991 και αργότερα διαλύθηκε.
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 9:36 am

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Leon1d54hi


Φωτογραφια του αντιτορπιλικου "ΛΕΩΝ"πρωην "ΕΛΝΤΡΙΤΖ" καθως περιπολει στο Αιγαιο....
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από seranaki Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 12:16 pm

Τελικά δε νομίζω ποτέ, όσα χρόνια και να περάσουν, να μάθουμε την πραγματικότητα. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μετά από όλα αυτά το πλοίο το έδωσαν στην Ελλάδα. Να είναι τυχαίο?

seranaki
SuperiorMember
SuperiorMember

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 372
Registration date : 27/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 12:34 pm

Τυχαιο δεν ειναι τιποτα...ισως το συγκεκριμενο πλοιο να μην ηλθε ποτε στην Ελλαδα...μας εδωσαν τεσσερα πλοια ιδια με το ΕΛΝΤΡΙΤΖ..κανενα απο αυτα μπορει να μην ηταν το αληθινο και αυτο εχει μια λογικη εξηγηση.Μετα τον σαλο που προκληθηκε ηθελαν να θολωσουν τα νερα..ηθελαν να χαθουν τα ιχνη του συγκεκριμενου πλοιου..στελνουν λοιπον το δηθεν ΕΛΝΡΙΤΖ στην Ελλαδα μαζι με αλλα τρια πλοια θολωνουν τα νερα και συνεχιζουν τα πειραματα τους εκει ανανοχλητοι..μια δευτερη εικασια ειναι οτι το ΕΛΝΤΡΙΤΖ πραγματι εφθασε στην Ελλαδα οπου συνεχιστηκαν τα πειραματα εδω..φυσικα ολα αυτα δεν αποδεικνυονται και ειναι απλα εικασιες..σε ολη την ιστορια υπαρχει και η βαση της Νεας Μακρης που εχει παιξει και αυτην τον δικο της ρολο
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από boxeraki Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 12:35 pm

Δηλαδή Γιάννη, τι ρόλο έχει παίει η Νέα Μάκρη? Δεν ξέρω κάτι σχετικο, για πες μας..

boxeraki
Beautiful Member
Beautiful Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 176
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 12:46 pm

Εικαζεται οτι στην Νεα Μακρη μεταφερθηκε μερος του εξοπλισμου του πειραματος.Μην ξεχναμε οτι αυτη η βαση οσο λειτουργουσε ειχε εναν απιστευτα βαθμο υψιστης ασφαλειας λειτουργουσε μονιμα υπο καθεστως συναγερμου χωρις να υπαρχει κανεις φανερα ιδαιτερος λογος.Περα απο τον επιχειρησιακο σχεδιασμο της βασης ..εκρυβε πολλα μυστικα..Την ιδια ωρα οι υπολοιπες βασεις στην ελληνικη επικρατεια ειχαν τα συνηθη μεσα ασφαλειας και λειτουργουσαν με τον συνηθισμενο βαθμο ετοιμοτητας για την εποχη
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από antonis63 Την / Το Τρι Οκτ 06, 2009 1:28 pm

Σωστά! Keep on Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Icon_exclaim
antonis63
antonis63
Beautiful Member
Beautiful Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 208
Registration date : 12/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 5:59 am

Η περιοχή της Νέας Μάκρης δεν επιλέχθηκε τυχαία από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ για την εγκατάσταση της περίφημης στρατιωτικής βάσης. Ακριβώς σε αυτό το σημείο, ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο κάνει τη χρησιμότητα της τοποθεσίας μοναδική στον κόσμο.Πρόκειται για το "Μαγνητικό Μάτι", που βρίσκεται στη θαλάσσια λωρίδα μεταξύ Νέας Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο και αποτελεί το ένα άκρο ενός "Μαγνητικού Τούνελ" (Magnetic Tunnel)
Η πρώτη κατηγορία των μαγνητικών δραστηριοτήτων της Γης είναι εξωτερική, δηλαδή στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα (ζώνες Van Allen), και είναι υπεύθυνη για τις βιολογικές μεταβολές.Η δεύτερη μαγνητική δραστηριότητα αναπτύσσεται στα έγκατα του πλανήτη. Το πιο καταπληκτικό φαινόμενο της δραστηριότητας αυτής είναι το "Μαγνητικό Τούνελ". Μπορούμε να το φανταστούμε σαν ένα σωλήνα με διάμετρο από μερικές εκατοντάδες μέτρα έως μερικά χιλιόμετρα που ξεκινάει από ένα σημείο της επιφάνειας της Γης και καταλήγει σε κάποιο άλλο σημείο της επιφάνειάς της, συνήθως στην "πίσω πλευρά".

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Emap

Μέσα στο "Μαγνητικό Τούνελ" υπάρχει ένα συνεχώς κινούμενο κύμα με ασύλληπτη ενέργεια.
Στις απολήξεις του "Μαγνητικού Τούνελ" τα μαγνητικά φαινόμενα είναι πολύ έντονα, όπως π.χ. η παλίρροια στο στενό του Ευρίπου, που είναι αποτέλεσμα του "Μαγνητικού Τούνελ" σε συνδυασμό με το μαγνητικό πεδίο της Σελήνης. Η συνεχής μεταφορά ενέργειας από το ένα άκρο στο άλλο και αντίστροφα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση κάθε είδους ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που μπορούν να "φορτωθούν" και να "ταξιδέψουν" επάνω στα ήδη ταξιδεύοντα μαγνητικά κύματα από τη μια άκρη του "Μαγνητικού Τούνελ" στην άλλη και αντίστροφα.Η μία άκρη αυτού του σπάνιου "Μαγνητικού Τούνελ" είναι μέσα στη θάλασσα, μπροστά ακριβώς στη βάση της Νέας Μάκρης. Η άλλη άκρη είναι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, κάπου κοντά στο Λάγκλεϋ (Έδρα της CIA).
Το μεγάλο πλεονέκτημα γι' αυτή τη σιωπηρή και παντελώς αφανή μετάδοση είναι ότι εξυπηρετούνται πολλοί και σπουδαίοι σκοποί και στόχοι. Επικοινωνίες, παρακολουθήσεις κινήσεων εχθρικού στόλου, απόρρητες πληροφορίες, data κλπ. Χωρίς κανένα απολύτως έξοδο (κεραίες, υπαλλήλους, μηχανήματα κ.α.). Και το εκπληκτικότερο απ' όλα, με "φυσική στεγανή ασφάλεια". Γιατί εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι στο "Μαγνητικό Τούνελ" δεν υπάρχει δυνατότητα να "μπει άλλος" με κανένα φυσικό ή τεχνητό τρόπο.Τα "Μαγνητικά Τούνελ" αποκαλύπτονται σχετικά εύκολα. Αν δηλαδή σε ένα τόπο υπάρχει έντονη μαγνητική δραστηριότητα, εκεί βρίσκεται το άκρο κάποιου "Μαγνητικού Τούνελ". Σ' αυτό το άκρο "φορτώνεται" μια απλή κωδικοποιημένη συχνότητα και "ανιχνεύεται" η απόληξη του, δηλαδή το άλλο άκρο του "Μαγνητικού Τούνελ".Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του υπάρχοντος δικτύου ραντάρ ή και με ιπτάμενα ραντάρ, τα γνωστά Awacks.Όταν ανακαλυφθεί το "τέλος" του "Μαγνητικού Τούνελ" και τυχαίνει να βρίσκεται σε συμμαχικό έδαφος, είναι εκμεταλλεύσιμο με ένα ραντάρ (δέκτη - λήπτη). Και αν είναι πολύ σημαντικό, με μεγάλη χωρητικότητα και ισχυρή ενέργεια, γίνεται πολύτιμη στρατιωτική βάση τύπου Νέας Μάκρης.
Επομένως το μέρος επιλέχθηκε όχι βέβαια με κριτήριο την ωραία θάλασσα... Η βάση στη Νέα Μάκρη είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη όσο το "Μαγνητικό Τούνελ" έχει το ένα άκρο του εκεί. Και για να συμπληρωθεί μια μαγνητική περίοδος, χρειάζονται μερικά εκατομμύρια χρόνια...
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 9:35 am

nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από Rena Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 9:43 am

Kαταπληκτικό βίντεο!
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από raymonda Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 9:56 am

Γιάννη πολύ καλό φίλε. Εντυπωσιάστηκα με αυτό που έλεγε ο τύπος ότι τον χρησιμοποιούσαν από παιδί για πειραματα Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Icon_eek

raymonda
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 501
Registration date : 12/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 10:35 am

Χαρη ποσα τετοια εχουν συμβει και συμβαινουν ακομη χωρις να τα ξερουμε..θελω ομως να κανω μια ερωτηση η οποια με βασανιζει εδω και καιρο.Εχω παρατηρησει οτι εδω και μερικα χρονια κυριωςη τηλεοραση μας βομβαρδιζει με τηλεοπτικες σειρες οπου το θεμα τους εχει να κανει με παραφυσικα φαινομενα...με εμφανισεις Α.Τ.Ι.Α με παραδοξοτητες..μια απο αυτες τις σειρες ηταν το files..μια αλλη σειρα ξεκινησε μολις προχθες το fringe..επισης εχουν αυξηθει οι εκπομπες καθως και τα ντοκυμαντερ γυρω απο τετοια θεματα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ολα αυτα συμβαινουν τυχαια και στα πλαισια καθαρα της δικης μας διασκεδασης και ενημερωσης..η καποιοι εχουν επεξεργασθει καποιο σχεδιο οπου μεσα απο τετοιου ειδους τηλεοπτικα προγραμματα προσπαθουν να μας αφυπνισουν και να μας προετοιμασουν για κατι αλλο..κατι που καποιοι γνωριζουν..και πρεπει να το μαθουμε κι εμεις
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από SpIrToKoYto Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 10:48 am

Καλό να έχουμε μυαλό,μάτια και αυτιά ανοιχτά...
Κι ένα παράθυρο χωρίς μάνταλο...
Χωρίς δόγματα και τετελεσμένα..

Επίσης καλύτερο,η αναζήτηση και η εξέταση γεγονότων από κάθε δυνατή πλευρά..

Βέλτιστο όμως όλων,η μη τυφλή προσέγγυση και ο ενστερνισμός ιδεών και απόψεων που τάχα διαφοροποιούν εαυτούς από αλλήλους...
SpIrToKoYto
SpIrToKoYto
Supreme Member
Supreme Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από Rena Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 11:11 am

Γιάννη, έχεις δίκιο κι εμένα με είχε απασχολήσει αυτό καποια στιγμή.. και άντε να πάει το μυαλό μου εκεί (για τις ξένες σειρες) αλλά όταν τα επεξεργάζεται κι ο Χαρδαβέλας τι να υποθέσω δηλαδη? Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Icon_eek
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από SpIrToKoYto Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 11:17 am

..οτι κάνει τηλεθέαση..
SpIrToKoYto
SpIrToKoYto
Supreme Member
Supreme Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3109
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/07/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας Empty Απ: Ανεξήγητα Φαινόμενα-Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοσίευση από nostos Την / Το Τετ Οκτ 07, 2009 11:22 am

Οτι πουλαει...ειναι καλο απο αυτη τη σκοπια το βλεπει ο Χαρδαβελλας..το αγνωστο το παραδοξο..και το υπερφυσικο παντα ελκει τους ανθρωπους..Χωρις να θελω νατον μειωσωπου κατα τα αλλα τον θεωρω πολυ καλο ρεπορτερ
nostos
nostos
Supreme Member
Supreme Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3156
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 26/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης