Αναζήτηση
Μεζεδάκι κανείς?
+26
ΝΤΑΙΖΗ
boxeraki
Elli
despoina
simerouda
AnaCook
ntina
Sevasti
seranaki
irene
raymonda
anneta43
Maria B.
magda4
anastazie
nikolas
chefoulla
helen
Αsteri
Λίλα
Ειρήνη
EfiK
antigoni
sofia
SpIrToKoYto
Rena
30 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 31
Σελίδα 15 από 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Απ: Μεζεδάκι κανείς?
Aν σου πω οτι δεν εχω φαει ποτέ, εδώ καλά καλά δεν έχω δει από κοντά...Θα πρέπει να είναι ο μεζές όμως από ότι ακούω. Η φωτογραφία πολύ δελεαστική πάντως.
Ντινα ωραία γλυκάκια. Θα προτιμήσω το γιαουρτάκι για πιο ελαφρύ.
Ντινα ωραία γλυκάκια. Θα προτιμήσω το γιαουρτάκι για πιο ελαφρύ.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Registration date : 12/07/2009
Να χαρώ νοστιμιές! Μπράβο βρε κορίτσια, τέλεια είναι.
Λιλάκι να συνοδέψω τα χτένια σου με ψαράκι χτιστό στ' αλάτι με θυμάρι απότη γλάστρα μου και δάφνη από το κτήμα σου?
Ναι, ναι...ψάρι είχαμε σήμερα, ξέρω ότι θα σκεφτείς ότι εγώ δεν...αλλά ήταν η 2η φορά για φέτος, τώρα πια του χρόνου ξανά, μη το παρακάνουμε (αν και μεταξύ μας έγινε σούπερ, μέχρι κι εγώ το τσάκισα)
Λιλάκι να συνοδέψω τα χτένια σου με ψαράκι χτιστό στ' αλάτι με θυμάρι απότη γλάστρα μου και δάφνη από το κτήμα σου?
Ναι, ναι...ψάρι είχαμε σήμερα, ξέρω ότι θα σκεφτείς ότι εγώ δεν...αλλά ήταν η 2η φορά για φέτος, τώρα πια του χρόνου ξανά, μη το παρακάνουμε (αν και μεταξύ μας έγινε σούπερ, μέχρι κι εγώ το τσάκισα)
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
καλα λιλα αυτα τα χτενια τα κυνηγω με μανια .Ορισμενοι τα φτιαχνουν με μακαρονια.Εμεις τα λέμε πεταλίδες.Οσο για το ψαρι της ρενας απαιχτο.Απλά θέλω να ρωτήσω, δεν τραβάει το ψάρι αλάτι;
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Ντίνα πεταλίδες ε? Εμείς λέμε πεταλίδες κάποια άλλα οστρακοειδή που μοιάζουν με σαλιγκαράκια μικρά σαν κι αυτά
Το ψάρι όχι δεν τραβάει καθόλου αλάτι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Ίσα ίσα γίνεται πεντανόστιμο, κρατάει τα υγρά του και δε στεγνώνει και στο αλάτι του είναι τόσο γευστικό που μετά και χωρίς λαδολέμονο το τρως και νοιώθεις γεύση.. θάλασσας.
Χώρια που μετά ο φούρνος δε μυρίζει ψαρίλα, αυτό στο υπογράφω
Το ψάρι όχι δεν τραβάει καθόλου αλάτι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Ίσα ίσα γίνεται πεντανόστιμο, κρατάει τα υγρά του και δε στεγνώνει και στο αλάτι του είναι τόσο γευστικό που μετά και χωρίς λαδολέμονο το τρως και νοιώθεις γεύση.. θάλασσας.
Χώρια που μετά ο φούρνος δε μυρίζει ψαρίλα, αυτό στο υπογράφω
Rena- Admin
-
εσυ και η λιλα θα με αποτελειώσετε απόψε.τα παρουσιάζουν αυτά βραδυάτικα;
ntina- Supreme Member
-
Ωραία τα καλούδια σας κοριτσάκια
anneta43- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 652
Δεν πρόλαβα το μεσημέρι αλλά για μπυρίτσα το βράδυ μια χαρά είναι
Κεμπάπ
και αρνάκι στη λαδόκολλα
Κεμπάπ
και αρνάκι στη λαδόκολλα
Rena- Admin
-
ΤΙι λιχουδιές ειναι αυτές;τη συνταγή για το κεμπαμπ.το ντιπ γιαουρτι με δυοσμο παει τέλεια στο κεμπάμπ.Τις πατατουλες και αυτές στη λαδόκολλα;Καλά το μπουτάκι δεν το συζητώ
ntina- Supreme Member
-
Ντίνα θα τη βάλω σε λίγο τη συνταγή. Τα έφτιαξα για πρώτη φορά με πρόβειο και μοσχαρίσιο κιμά και έγιναν εξαιρετικά. Είχαν αυτή τη "λαστιχωτή" υφή που έχουν τα κεμπάπ που τρώμε έξω. Ξετρελλάθηκα. Οι πατατούλες όχι ήταν εκτός λαδόκολας σε ταψί από κάτω από το αρνάκι και ψήθηκαν με τους χυμούς του.
Rena- Admin
-
Rena μου το κεμπάπ είναι η αδυναμία μου, το μόνο φαγητό με κρέας που τρώω χωρίς σταματημό! Κι εγώ πάντα βάζω ανάμεικτο κιμά και φτιάχνω και σαλτσούλα και πέφτουμε με τα μούτρα! Και το αρνάκι όμως φοβερό, έφτιαξα κι εγώ προχθές κατσικάκι αλλά γεμιστό στη λαδόκολλα και έγινε μούρλια!
Να σας κεράσω άρτο από την λειτουργία της Αγίας Παρασκευής, πάρτε κομματάκι, για το καφεδάκι είναι ότι πρέπει!
Λίλα εσύ τον έφτιαξες τον άρτο? Και του χρόνου κορίτσι μου, να είσαι γερή. Η χάρη Της να σε προστατεύει πάντα. Σε παρακαλώ αν δεν είναι κόπος και μπορείς να βάλεις τη συνταγή γιατί έχω τάξει αρτοκλασία για την Παναγιά το Δεκαπενταύγουστο και θα την έκανα παραγγελία σε αρτοποιείο.
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Τον συγκεκριμένο δεν τον έφτιαξα εγώ γιατί με τον καύσωνα αδύνατον να ζυμώσω! Έχω όμως συνταγή δοκιμασμένη και θα την ανεβάσω το βραδάκι!!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
helen- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 26/08/2009
Λίλα μου μπράβο σου.Ειναι ευλογία σε όποιον κάνει αρτοκλασία και πρόσφορο γιαυτον και την οικογένεια του.Σήμερα το βράδυ είναι παραμονή της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα πούναι γιατρός του κόσμου.Ας προσευχηθούμε νάναι καλά η οικογένεια μας αλλα και για τους ασθενεις να βρούνε γιατρειά
ntina- Supreme Member
-
Βοήθεια σου Λίλα. Εμείς κατά παράδοση, οικογενειακή, εδώ και πολλά χρόνια φτιάχνουμε αρτοκλασία παραμονή του Αγ. Δημητρίου. Θα ήθελα κι εγώ τη συνταγή σου.
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Βοήθεια σας Λίλα μου. Να έχει πάντα καλά εσένα και την οικογένεια σου.
Rena- Admin
-
Ψητά φρούτα με γλυκόξινη σάλτσα και τρίμμα φέτας, μια ιδέα που πήρα από τον κ. Ανδρ.Γάβρη και την προσάρμοσα στα μέτρα μου. Γευστικότατο!
Rena- Admin
-
Ψητά φρούτα????? Ενδιαφέρον φαίνεται.
Sevasti- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Rena έγραψε:
Ψητά φρούτα με γλυκόξινη σάλτσα και τρίμμα φέτας, μια ιδέα που πήρα από τον κ. Ανδρ.Γάβρη και την προσάρμοσα στα μέτρα μου. Γευστικότατο!
Τι ωραία ιδέα Ρενάκι μου!!!!! Τι φρούτα έψησες?
Φτιάχνω μια συνταγή με ψητά σύκα και σως γιαουρτιού, αλλά και με φέτα τα φρουτάκια τα τρώμε πολύ!
Λίλα έψησα πεπόνι, καρπούζι και σύκα. Συνόδευσα με φέτα και σάλτσα από lime, ξύδι και ζάχαρη. Ο κ. Γάβρης προτείνει κρέμα λεμονιού και μελίτυρο Ρούμελης, θα το δοκιμάσω κι έτσι.
Rena- Admin
-
Άκρως καλοκαιρινό. Πως φτιάχνεται?
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
πανακότα
λέω να σας γλυκάνω για να ξεχάσετε τη ζέστη
ntina- Supreme Member
-
Ντινάκι ότι έπρεπε ήταν αυτό! Μόλις γύρισα από το γραφείο και πεινάωωωωωωω Με βυσσινάκι είναι?
Rena- Admin
-
Σελίδα 15 από 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Παρόμοια θέματα
» μεζεδάκι κανείς;
» Μεζεδάκι κανείς?
» μεζεδακι της στιγμης
» Ανέκδοτα
» 10 καλοί λόγοι για να κάνεις sex
» Μεζεδάκι κανείς?