Αναζήτηση
ΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΡΈΑΤΑ ΣΧΆΡΑΣ
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΙΩΑΝΝΗΣ- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Τόπος : καλλιθεα
Registration date : 20/05/2010
Απ: ΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΡΈΑΤΑ ΣΧΆΡΑΣ
Ιωάννη τη χρησιμοποιείς μόνο για πουλερικά ή και για κάτι άλλο?
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΡΈΑΤΑ ΣΧΆΡΑΣ
OXI APARETITA BOROYME KE SE MOSXARI,RIBAI SIRLOIN...
ΙΩΑΝΝΗΣ- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Τόπος : καλλιθεα
Registration date : 20/05/2010
Απ: ΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΡΈΑΤΑ ΣΧΆΡΑΣ
Ωραία η σος σου, θα φτιαχτεί σύντομα. Το ribai sirloin τι είναι?
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: ΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΡΈΑΤΑ ΣΧΆΡΑΣ
edo exo anartisi ti anatomia tou beef
https://2img.net/r/ihimizer/img193/8919/beefchart51201.gif
ke parepiptontos pos boro na anevazo mia sintagi me tin ikona tou piatou mazi???
https://2img.net/r/ihimizer/img193/8919/beefchart51201.gif
ke parepiptontos pos boro na anevazo mia sintagi me tin ikona tou piatou mazi???
ΙΩΑΝΝΗΣ- Simple Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Τόπος : καλλιθεα
Registration date : 20/05/2010
Απ: ΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΡΈΑΤΑ ΣΧΆΡΑΣ
Το rib eye είναι το μάτι της σπαλομπριζόλας και το για το sirloin (κόντρα φιλέτο) δείτε εδώ:
The sirloin steak is a beef steak cut from the rear back portion of the animal, continuing off the short loin from which T-bone, porterhouse, and club steaks are cut.
The sirloin is actually divided into several types of steak. The top sirloin is the most prized of these. The bottom sirloin is less tender, much larger, and is typically what is offered when one just buys sirloin steaks instead of steaks specifically marked top sirloin. The bottom sirloin in turn connects to the sirloin tip roast
The sirloin steak is a beef steak cut from the rear back portion of the animal, continuing off the short loin from which T-bone, porterhouse, and club steaks are cut.
The sirloin is actually divided into several types of steak. The top sirloin is the most prized of these. The bottom sirloin is less tender, much larger, and is typically what is offered when one just buys sirloin steaks instead of steaks specifically marked top sirloin. The bottom sirloin in turn connects to the sirloin tip roast
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης