Αναζήτηση
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Λοιπόν, αυτή η συνταγή μου θυμίζει Ηνωμένα Έθνη (σε μη απαρτία....) Αρνάκι μαριναρισμένο α λα Ιταλικά έχοντας παρέα από δίπλα ρέλις ντομάτας α λα Αγγλικά και τυρί φέτα α λα Ελληνικά μαριναρισμένη πιπεράτα α λα Μεξικο-Λατινο-Ισπανικά... Η δε συνταγή μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.... Απολαύστε την εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό που πλησιάζει για να δει κι η καημένη η ψησταριά σας χαρά στη σχάρα της που κοντεύει να πιάσει αράχνες (ή έστω το γκριλ του φούρνου) ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Υλικά (για 8 άτομα):
Για τη μαρινάδα:
2/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας χυμό λεμονιού (περίπου 2 λεμόνια)
2 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Για τα σουβλάκια:
1 αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο (περίπου 1.130γρ.), κομμένο σε κομμάτια 2,5-3εκ.
2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε κομμάτια των 2,5εκ. (όπως το κόβουμε για σαλάτα)
1 λεμόνι, κομμένο στα οχτώ
χοντροτριμμένο αλάτι
μαύρο πιπέρι
Για το ρέλις ντομάτας:
3 ντομάτες, κομμένες στη μέση
1 κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για άλειμμα
χοντροτριμμένο αλάτι
2 κ.σ. ψιλοτριμμένο κρεμμύδι
1/4 κούπας νερό
2 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
πρέζα πιπέρι καγιέν
Για τη μαριναρισμένη φέτα:
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλούδα λεμονιού (7,5εκ. μήκος)
2 κ.γ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
1 κ.γ. κόκκους ροζ πιπεριού
1/4 κ.γ. κόκκους μαύρου πιπεριού, ελαφρώς χτυπημένοι
1/2 κ.γ. νιφάδες κόκκινης (καυτερής ή γλυκιάς) πιπεριάς
450γρ. τυρί φέτα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Για τα σουβλάκια πρώτα: Σε ένα μπωλ βάλτε το λάδι, το χυμό λεμονιού, τα αρωματικά και το σκόρδο και χτυπήστε καλά με έναν αυγοδάρτη. Προσθέστε στο μπωλ το κρέας κι ανακατέψτε ξανά για να καλυφθούν όλα από τη μαρινάδα. Σκεπάστε καλά το μπωλ κι αφήστε το κρέας να μαριναρισθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή ακόμα καλύτερα όλο το βράδυ.
Για το ρέλις ντομάτας: Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου στη μεσαία προς δυνατή θερμοκρασία. Βάλτε τις ντομάτες σε ένα ταψάκι και με ένα πινέλο λαδώστε τις και πασπαλίστε με αλατοπίπερο. Ψήστε κάτω από το γκριλ για περίπου 5 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να καβουρδίζονται. Τις βγάζετε και τις χοντροκόβετε. Ρίξτε τις σε μια σίτα, την οποία έχετε τοποθετήσει πάνω από ένα μπωλ, κι αφήστε τις να στραγγίξουν για 10 λεπτά πετώντας το ζουμί στη συνέχεια.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρολίτσα σε μέτρια φωτιά. Σωτάρετε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέστε το νερό και τη ζάχαρη κι αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μειωθούν τα υγρά κατά το μισό. Προσθέστε τις ντομάτες και το ξύδι και σιγοβράζετε για 2 λεπτά ακόμα. Πασπαλίστε με 1/2 κ.γ. αλάτι και το καγιέν κι ανακατέψτε. Τραβάτε την κατσαρολίτσα από τη φωτιά κι αφήνετε το ρέλις να κρυώσει.
Για τη μαριναρισμένη φέτα: Σε ένα μπωλ βάλτε το λάδι μαζί με το χυμό και τη φλούδα λεμονιού, τον άνηθο, τους κόκκους πιπεριού και τις νιφάδες πιπεριάς. Ανακατέψτε ελαφρά με ένα πηρούνι και προσθέτετε τη φέτα. Γυρίστε τις φέτες προσεχτικά για να μη σπάσουν ώστε η μαρινάδα να καλύψει και τις δυο πλευρές. Σκεπάζετε με διαφανή μεμβράνη κι αφήνετε το τυρί να μαριναρισθεί μέχρι να σερβίρετε. Μην το αφήσετε όμως περισσότερο από 1 ώρα στη μαρινάδα διότι θα αρχίσει να σπάει και να διαλύεται. Γι' αυτό κανονίστε ανάλογα με το χρόνο σας πότε θα ετοιμάσετε το τυρί.
Περάστε το κρέας και το κρεμμύδι στα σουβλάκια εναλλάξ, 5 κύβους κρέας και 4 κομμάτια κρεμμύδι. Ξεκινάτε με ένα κύβο κρέατος και καταλήγετε πάλι με κρέας. Στην κορυφή περνάτε από ένα κομμάτι λεμόνι. Αλατοπιπερώνετε καλά απ' όλες τις πλευρές.
Ψήνετε τα σουβλάκια ανάλογα πόσο καλοψημένο θέλετε το κρέας και μέχρι να καραμελώσουν τα κρεμμύδια και τα λεμόνια. Γύρω στα 6 λεπτά από την κάθε πλευρά είναι μάλλον ένας καλός χρόνος για να μη μείνει ροζ το κρέας εσωτερικά.
Σερβίρετε παρέα με το ρέλις ντομάτας, τη μαριναρισμένη φέτα και πίτες τις οποίες μπορείτε να ζεστάνετε ελαφρά στη σχάρα της ψησταριάς.
Σημ.: Εάν χρησιμοποιήσετε ξύλινα καλαμάκια μην παραλείψετε να τα μουλιάσετε σε νερό αρκετή ώρα πριν τα χρειασθείτε
Υλικά (για 8 άτομα):
Για τη μαρινάδα:
2/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας χυμό λεμονιού (περίπου 2 λεμόνια)
2 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Για τα σουβλάκια:
1 αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο (περίπου 1.130γρ.), κομμένο σε κομμάτια 2,5-3εκ.
2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε κομμάτια των 2,5εκ. (όπως το κόβουμε για σαλάτα)
1 λεμόνι, κομμένο στα οχτώ
χοντροτριμμένο αλάτι
μαύρο πιπέρι
Για το ρέλις ντομάτας:
3 ντομάτες, κομμένες στη μέση
1 κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για άλειμμα
χοντροτριμμένο αλάτι
2 κ.σ. ψιλοτριμμένο κρεμμύδι
1/4 κούπας νερό
2 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
πρέζα πιπέρι καγιέν
Για τη μαριναρισμένη φέτα:
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλούδα λεμονιού (7,5εκ. μήκος)
2 κ.γ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
1 κ.γ. κόκκους ροζ πιπεριού
1/4 κ.γ. κόκκους μαύρου πιπεριού, ελαφρώς χτυπημένοι
1/2 κ.γ. νιφάδες κόκκινης (καυτερής ή γλυκιάς) πιπεριάς
450γρ. τυρί φέτα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Για τα σουβλάκια πρώτα: Σε ένα μπωλ βάλτε το λάδι, το χυμό λεμονιού, τα αρωματικά και το σκόρδο και χτυπήστε καλά με έναν αυγοδάρτη. Προσθέστε στο μπωλ το κρέας κι ανακατέψτε ξανά για να καλυφθούν όλα από τη μαρινάδα. Σκεπάστε καλά το μπωλ κι αφήστε το κρέας να μαριναρισθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή ακόμα καλύτερα όλο το βράδυ.
Για το ρέλις ντομάτας: Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου στη μεσαία προς δυνατή θερμοκρασία. Βάλτε τις ντομάτες σε ένα ταψάκι και με ένα πινέλο λαδώστε τις και πασπαλίστε με αλατοπίπερο. Ψήστε κάτω από το γκριλ για περίπου 5 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να καβουρδίζονται. Τις βγάζετε και τις χοντροκόβετε. Ρίξτε τις σε μια σίτα, την οποία έχετε τοποθετήσει πάνω από ένα μπωλ, κι αφήστε τις να στραγγίξουν για 10 λεπτά πετώντας το ζουμί στη συνέχεια.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρολίτσα σε μέτρια φωτιά. Σωτάρετε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέστε το νερό και τη ζάχαρη κι αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μειωθούν τα υγρά κατά το μισό. Προσθέστε τις ντομάτες και το ξύδι και σιγοβράζετε για 2 λεπτά ακόμα. Πασπαλίστε με 1/2 κ.γ. αλάτι και το καγιέν κι ανακατέψτε. Τραβάτε την κατσαρολίτσα από τη φωτιά κι αφήνετε το ρέλις να κρυώσει.
Για τη μαριναρισμένη φέτα: Σε ένα μπωλ βάλτε το λάδι μαζί με το χυμό και τη φλούδα λεμονιού, τον άνηθο, τους κόκκους πιπεριού και τις νιφάδες πιπεριάς. Ανακατέψτε ελαφρά με ένα πηρούνι και προσθέτετε τη φέτα. Γυρίστε τις φέτες προσεχτικά για να μη σπάσουν ώστε η μαρινάδα να καλύψει και τις δυο πλευρές. Σκεπάζετε με διαφανή μεμβράνη κι αφήνετε το τυρί να μαριναρισθεί μέχρι να σερβίρετε. Μην το αφήσετε όμως περισσότερο από 1 ώρα στη μαρινάδα διότι θα αρχίσει να σπάει και να διαλύεται. Γι' αυτό κανονίστε ανάλογα με το χρόνο σας πότε θα ετοιμάσετε το τυρί.
Περάστε το κρέας και το κρεμμύδι στα σουβλάκια εναλλάξ, 5 κύβους κρέας και 4 κομμάτια κρεμμύδι. Ξεκινάτε με ένα κύβο κρέατος και καταλήγετε πάλι με κρέας. Στην κορυφή περνάτε από ένα κομμάτι λεμόνι. Αλατοπιπερώνετε καλά απ' όλες τις πλευρές.
Ψήνετε τα σουβλάκια ανάλογα πόσο καλοψημένο θέλετε το κρέας και μέχρι να καραμελώσουν τα κρεμμύδια και τα λεμόνια. Γύρω στα 6 λεπτά από την κάθε πλευρά είναι μάλλον ένας καλός χρόνος για να μη μείνει ροζ το κρέας εσωτερικά.
Σερβίρετε παρέα με το ρέλις ντομάτας, τη μαριναρισμένη φέτα και πίτες τις οποίες μπορείτε να ζεστάνετε ελαφρά στη σχάρα της ψησταριάς.
Σημ.: Εάν χρησιμοποιήσετε ξύλινα καλαμάκια μην παραλείψετε να τα μουλιάσετε σε νερό αρκετή ώρα πριν τα χρειασθείτε
Απ: ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Μας ξεσηκώνετε κυρία μου. Έφτασε η ώρα για μπάρμπεκιου μου φαίνεται.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Θα αναστενάξουν οι ψησταριές λέμε Φίλη μου, επειδή δε γνωρίζω τα ρέλις τι ακριβώς είναι? Σάλτσες?
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Η εποχή των Barbeques αρχίζει! Να σας θυμίσουμε την συνηθισμένη διαδικασία
αυτηνής της καλοκαιρινής μαγειρικής.
To Barbecue:
Σε αυτήν την
δραστηριότητα τα ταλέντα της μαγειρικής ενός αληθινού άνδρα.
Μόλις ένας
άνδρας δηλώσει εθελοντής να κάνει αυτό το είδος μαγειρικής, η αλυσίδα γεγονότων
ακολουθεί ως εξής:
Ο ΑΝΔΡΑΣ
1. Ο άνδρας βγάζει την ψησταριά και τα
κάρβουνα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ
2. Η γυναίκα πλένει την σχάρα.
3. Η γυναίκα πάει
στο μπακάλικο.
4. Η γυναίκα πάει στο χασάπικο.
5. Η γυναίκα πάει στο
ζαχαροπλαστείο.
6. Η γυναίκα ετοιμάζει την σαλάτα και τα λαχανικά.
7. Η
γυναίκα ετοιμάζει τα κρέατα για το ψήσιμο.
8. Η γυναίκα βάζει σε ένα δίσκο τα
κρέατα με τα σχετικά μπαχαρικά και τα εργαλεία του ψησίματος.
9. Η γυναίκα
φέρνει την σχάρα καθαρή και το δίσκο στον άνδρα που είναι ξαπλωμένος δίπλα στην
ψησταριά απολαμβάνοντας την μπύρα του.
10. Ο άνδρας βάζει το κρέας πάνω στην
σχάρα.
11. Η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι να στρώσει το τραπέζι.
12. Η
γυναίκα ρίχνει μια ματιά στα λαχανικά που βράζουν.
13. Η γυναίκα ετοιμάζει το
επιδόρπιο.
14. Η γυναίκα ξανά βγαίνει έξω να πει στον άνδρα της ότι καίγεται
το κρέας.
15. Ο άνδρας βγάζει το κρέας που παράψήθηκε από την σχάρα και το
πάει στην γυναίκα του.
16. Η γυναίκα ετοιμάζει τα πιάτα και τα βάζει στο
τραπέζι.
17. Ο άνδρας βάζει να πιούνε.
18. Η γυναίκα ξεστρώνει το τραπέζι
και ετοιμάζει τον καφέ.
19. Η γυναίκα σερβίρει τον καφέ και το
επιδόρπιο.
20. Μετά το γεύμα, η γυναίκα μαζεύει το τραπέζι και το
τραπεζομάντιλο.
21. Η γυναίκα πλένει τα πιάτα και συμμαζεύει την
κουζίνα.
22. Ο άνδρας αφήνει την ψησταριά όπως είναι γιατί ακόμη καίγονται τα
κάρβουνα.
23. Ο άνδρας ρωτάει την γυναίκα του αν χάρηκε που δεν μαγείρεψε
σήμερα.
24. Με ένα απορημένο ύφος ο άνδρας βγάζει συμπέρασμα ότι οι γυναίκες
δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες.
αυτηνής της καλοκαιρινής μαγειρικής.
To Barbecue:
Σε αυτήν την
δραστηριότητα τα ταλέντα της μαγειρικής ενός αληθινού άνδρα.
Μόλις ένας
άνδρας δηλώσει εθελοντής να κάνει αυτό το είδος μαγειρικής, η αλυσίδα γεγονότων
ακολουθεί ως εξής:
Ο ΑΝΔΡΑΣ
1. Ο άνδρας βγάζει την ψησταριά και τα
κάρβουνα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ
2. Η γυναίκα πλένει την σχάρα.
3. Η γυναίκα πάει
στο μπακάλικο.
4. Η γυναίκα πάει στο χασάπικο.
5. Η γυναίκα πάει στο
ζαχαροπλαστείο.
6. Η γυναίκα ετοιμάζει την σαλάτα και τα λαχανικά.
7. Η
γυναίκα ετοιμάζει τα κρέατα για το ψήσιμο.
8. Η γυναίκα βάζει σε ένα δίσκο τα
κρέατα με τα σχετικά μπαχαρικά και τα εργαλεία του ψησίματος.
9. Η γυναίκα
φέρνει την σχάρα καθαρή και το δίσκο στον άνδρα που είναι ξαπλωμένος δίπλα στην
ψησταριά απολαμβάνοντας την μπύρα του.
10. Ο άνδρας βάζει το κρέας πάνω στην
σχάρα.
11. Η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι να στρώσει το τραπέζι.
12. Η
γυναίκα ρίχνει μια ματιά στα λαχανικά που βράζουν.
13. Η γυναίκα ετοιμάζει το
επιδόρπιο.
14. Η γυναίκα ξανά βγαίνει έξω να πει στον άνδρα της ότι καίγεται
το κρέας.
15. Ο άνδρας βγάζει το κρέας που παράψήθηκε από την σχάρα και το
πάει στην γυναίκα του.
16. Η γυναίκα ετοιμάζει τα πιάτα και τα βάζει στο
τραπέζι.
17. Ο άνδρας βάζει να πιούνε.
18. Η γυναίκα ξεστρώνει το τραπέζι
και ετοιμάζει τον καφέ.
19. Η γυναίκα σερβίρει τον καφέ και το
επιδόρπιο.
20. Μετά το γεύμα, η γυναίκα μαζεύει το τραπέζι και το
τραπεζομάντιλο.
21. Η γυναίκα πλένει τα πιάτα και συμμαζεύει την
κουζίνα.
22. Ο άνδρας αφήνει την ψησταριά όπως είναι γιατί ακόμη καίγονται τα
κάρβουνα.
23. Ο άνδρας ρωτάει την γυναίκα του αν χάρηκε που δεν μαγείρεψε
σήμερα.
24. Με ένα απορημένο ύφος ο άνδρας βγάζει συμπέρασμα ότι οι γυναίκες
δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες.
Απ: ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Έφη, πολύ καλό κι όχι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα
Νικόλα, το ρέλις θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος σάλτσας με φρούτα ή λαχανικά (ή και ανάμεικτα) ψιλοκομμένα. Έχει πιο αραιή υφή από ένα τσάτνεϋ, είναι συνήθως πιο υδαρές κι η γεύση του μπορεί να είναι πιο πολύ προς το αλμυρό ή προς το γλυκό ή και τα δυο μαζί ανάλογα με το τι υλικά βάζουμε και τη χρήση που τα θέλουμε. Επίσης, δεν είναι τόσο ξυδάτο στη γεύση όσο ένα τσάτνεϋ. Βράζεται λίγο περισσότερο και τα υλικά σχεδόν πολτοποιούνται με το βρασμό αλλά όχι τελείως όπως σε μια κλασσική σάλτσα, πρέπει να κρατάνε λίγο. Θα λέγαμε ότι το ρέλις δημιουργήθηκε (πάρα πολλά χρόνια πριν) για να καλύψει την ανάγκη διατήρησης φρούτων και λαχανικών σε βάζα σε μορφή σάλτσας μιας και δεν υπήρχαν τα ψυγεία. Μια άλλη διαφορά τους από τα τσάτνεϋ είναι ότι τα ρέλις δεν διατηρούνται τόσους πολλούς μήνες όσο τα τσάτνεϋ. Στη Βρετανία το ρέλις συνήθως συνοδεύει τυριά, λουκάνικα και μπέργκερς αλλά όχι μόνο.
Νικόλα, το ρέλις θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος σάλτσας με φρούτα ή λαχανικά (ή και ανάμεικτα) ψιλοκομμένα. Έχει πιο αραιή υφή από ένα τσάτνεϋ, είναι συνήθως πιο υδαρές κι η γεύση του μπορεί να είναι πιο πολύ προς το αλμυρό ή προς το γλυκό ή και τα δυο μαζί ανάλογα με το τι υλικά βάζουμε και τη χρήση που τα θέλουμε. Επίσης, δεν είναι τόσο ξυδάτο στη γεύση όσο ένα τσάτνεϋ. Βράζεται λίγο περισσότερο και τα υλικά σχεδόν πολτοποιούνται με το βρασμό αλλά όχι τελείως όπως σε μια κλασσική σάλτσα, πρέπει να κρατάνε λίγο. Θα λέγαμε ότι το ρέλις δημιουργήθηκε (πάρα πολλά χρόνια πριν) για να καλύψει την ανάγκη διατήρησης φρούτων και λαχανικών σε βάζα σε μορφή σάλτσας μιας και δεν υπήρχαν τα ψυγεία. Μια άλλη διαφορά τους από τα τσάτνεϋ είναι ότι τα ρέλις δεν διατηρούνται τόσους πολλούς μήνες όσο τα τσάτνεϋ. Στη Βρετανία το ρέλις συνήθως συνοδεύει τυριά, λουκάνικα και μπέργκερς αλλά όχι μόνο.
Απ: ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ.... ΠΑΡΕΟΥΛΑ
καλησπέρα πολύ μου άρεσε Εφη η διαδικασία που παραθέτεις. Ξέχασες ότι με τόση κάπνα που έφαγε ο καλός μας μέχρι να ψήσει μετά χρειάζεται και ένα μπανάκι .Οποτε έχουμε να μαζευουμε και τα νερά που βγαίνουν μέχρι το διάδρομο. Τελικά νομίζω ότι το φαγητό στα κάρβουνα βλάπτει σοβαρά την υγεία μας
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
Παρόμοια θέματα
» ΨΗΤΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
» Ξιφίας σουβλάκι
» Σουβλακι κοτοπουλο No II
» ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ
» Ξιφίας σουβλάκι
» Σουβλακι κοτοπουλο No II
» ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης