Αναζήτηση
Ευχαριστώ Για την ωραια υποδοχή. Καλως σας βρηκα επισης
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ευχαριστώ Για την ωραια υποδοχή. Καλως σας βρηκα επισης
Ντινα,Ρενα Ελενα και Σεβαστη ευχαριστώ για την ωραια υποδοχη και τα καλα σας λογια.
Βλεπω οτι εχω πολλους <συνοδοιπορους> σε αυτο το μαγειρικο δρομο. Προχώ η Gourme η οπως αλλοιως να το πουμε, μας αρεσσει και επειδη ειμαι και χαρακτηρας που γενικα μου αρεσει να ξεφευγω απο τα συνηθησμενα (οποτε και αν μπορω) δεν πτοουμαι με τιποτα. Αντιθετα το απολαμβανω. Και παλι ευχαριστώ.
υ.γ. Η επομενη <δημιουργια> μου μετα τη σαρακοστη θα ειναι κοκκινιστοι μελιζτανο-κιμαδοκεφτεδες..
Ευχομαι καλη Σαρακοστη και Καλες Δημιουργιες στην Κουζινα !...
Αλεξανδρος.
Βλεπω οτι εχω πολλους <συνοδοιπορους> σε αυτο το μαγειρικο δρομο. Προχώ η Gourme η οπως αλλοιως να το πουμε, μας αρεσσει και επειδη ειμαι και χαρακτηρας που γενικα μου αρεσει να ξεφευγω απο τα συνηθησμενα (οποτε και αν μπορω) δεν πτοουμαι με τιποτα. Αντιθετα το απολαμβανω. Και παλι ευχαριστώ.
υ.γ. Η επομενη <δημιουργια> μου μετα τη σαρακοστη θα ειναι κοκκινιστοι μελιζτανο-κιμαδοκεφτεδες..
Ευχομαι καλη Σαρακοστη και Καλες Δημιουργιες στην Κουζινα !...
Αλεξανδρος.
Bigis40- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Registration date : 21/03/2013
Απ: Ευχαριστώ Για την ωραια υποδοχή. Καλως σας βρηκα επισης
νασαι καλα Αλέξανδρε και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Καλή σαρακοστή με υγεία και προπαντός κέφι για τη ζωή
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Απ: Ευχαριστώ Για την ωραια υποδοχή. Καλως σας βρηκα επισης
Να είσαι καλά Αλέξανδρε. Θα περιμένουμε τη συνταγή για τους μελιτζανοκιμαδοκεφτέδες σου Καλή Σαρακοστή!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης