Αναζήτηση
Kαρμπονάρα με φιλαδέλφεια
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Kαρμπονάρα με φιλαδέλφεια
Νόστιμη συνταγή και σίγουρα πιο ελαφριά εκδοχή από αυτήν με την κρέμα γάλακτος. Μια εναλλακτική πρόταση για όσους αγαπούν τα κρεμώδη τυριά.
Υλικά
- 500 γραμμάρια σπαγγέτι
- 5 φέτες μπέικον κομμένες σε λωρίδες
- 200 γραμμάρια PHILADELPHIA
- 2 κρόκοι αυγού
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Όσο βράζουν τσιγαρίζετε το μπέικον σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. | |
Ανακατεύετε το Philadelphia και τους δύο κρόκους των αυγών σε ένα μπολ με ένα κουτάλι. | |
Όταν τα ζυμαρικά έχουν βράσει τα σουρώνετε και κρατάτε 60 ml νερό από αυτό που βράσανε τα μακαρόνια. Προσθέτετε το νερό στο μπέικον και μετά τα ζυμαρικά και ανακατεύετε. | |
Προσθέτετε το μείγμα Philadelphia και αυγών και ανακατεύετε καλά. | |
Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά μπολ και γαρνίρετε με τον μαϊντανό και την παρμεζάνα και προαιρετικά προσθέτετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. |
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rena στις Τετ Οκτ 14, 2015 2:18 am, 3 φορές συνολικά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Kαρμπονάρα με φιλαδέλφεια
Λαχταριστή φαίνεται. Είχα δοκιμάσει να φτιάξω με το φιλαδέλφεια με ζαμπόν αλλά δε μου άρεσε η γεύση, νομίζω το ζαμπόν αλλοιώνει τη γεύση του τυριού κρέμα. Θα δοκιμάσω με το σκέτο.
anastazie- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 790
Registration date : 12/07/2009
Και να θέλω να αγιάσω (λέμε ...τώρα) δεν με αφήνεις! Θα φτιαχτούν γιατί μια αδυναμία στα ζυμαρικά είναι γνωστή! Φαίνεται λαχταριστό πιάτο!
πολύ νόστιμη φαίνεται!!!!!!!!!!
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης