Αναζήτηση
Μικρές Αγγελίες-Πολύ γέλιο
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μικρές Αγγελίες-Πολύ γέλιο
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ - ουρητήρας, χαρίζεται
ΚΟΠΡΙΑ από άλογα, χωνεμένη
Χαρίζω πέος (το μισό), λόγω ελεφαντίασης και λόγω έλλειψης χώρου καθώς και δυσκολίας μεταφοράς. Όποιος επικοινωνήσει στις επόμενες 5 μέρες θα πάρει δώρο μια βάση στήριξης.
ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ
Ζητώ να μου χαρίσουν γηπεδο σε αρίστη κατάσταση με 12 chearleders, 2 φυσιοθεραπεύτριες 1,80 ξανθες, παρθένες και ομορφες στο μυαλό, 1 προπονήτρια και σάουνα για κουράρισμα με 4 αραπίνες. ΜΟΝΟ σοβαρές προτάσεις δεκτές
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
..πρώην καλόγερος για συνεργασία πληροφοριών συγγραφής πονηρών βιβλίων χιουμοριστικού στυλ ή για να γίνουν και βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Εχεμύθεια απόλυτος.
...15χρονος με πείρα στο pc gaming να μου περάσει την 3η πίστα της 2ης αποστολής στο Quake II γιατί έχω κολλήσει ένα μήνα τώρα και δεν έχω και τα cheats
...μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανάκι) γιατι όλοι μου λένε να πάω στο διάολο και βαριέμαι να περπατάω.
...από πιτσαρία ζητείται γέρος με Πάρκινσον για να απλώνει τυρί στα μακαρόνια
...τρίτος για παρτούζα
...ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ μου ζητώ για γνωριμία γάμου, έστω και κακομούτσουνη, μέχρι 75 ετών, το πολύ 148 κιλά, ευαίσθητη και καλοσυνάτη κοπέλα. Προίκα δική της. Πανωσέντονα δικά μας.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πέος 20cm λόγω αλλαγές φύλλου
ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.
ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ - ουρητήρας, χαρίζεται
ΚΟΠΡΙΑ από άλογα, χωνεμένη
Χαρίζω πέος (το μισό), λόγω ελεφαντίασης και λόγω έλλειψης χώρου καθώς και δυσκολίας μεταφοράς. Όποιος επικοινωνήσει στις επόμενες 5 μέρες θα πάρει δώρο μια βάση στήριξης.
ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ
Ζητώ να μου χαρίσουν γηπεδο σε αρίστη κατάσταση με 12 chearleders, 2 φυσιοθεραπεύτριες 1,80 ξανθες, παρθένες και ομορφες στο μυαλό, 1 προπονήτρια και σάουνα για κουράρισμα με 4 αραπίνες. ΜΟΝΟ σοβαρές προτάσεις δεκτές
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
..πρώην καλόγερος για συνεργασία πληροφοριών συγγραφής πονηρών βιβλίων χιουμοριστικού στυλ ή για να γίνουν και βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Εχεμύθεια απόλυτος.
...15χρονος με πείρα στο pc gaming να μου περάσει την 3η πίστα της 2ης αποστολής στο Quake II γιατί έχω κολλήσει ένα μήνα τώρα και δεν έχω και τα cheats
...μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανάκι) γιατι όλοι μου λένε να πάω στο διάολο και βαριέμαι να περπατάω.
...από πιτσαρία ζητείται γέρος με Πάρκινσον για να απλώνει τυρί στα μακαρόνια
...τρίτος για παρτούζα
...ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ μου ζητώ για γνωριμία γάμου, έστω και κακομούτσουνη, μέχρι 75 ετών, το πολύ 148 κιλά, ευαίσθητη και καλοσυνάτη κοπέλα. Προίκα δική της. Πανωσέντονα δικά μας.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πέος 20cm λόγω αλλαγές φύλλου
ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.
nikolas- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 910
Registration date : 31/07/2009
Απ: Μικρές Αγγελίες-Πολύ γέλιο
Πολύ γέλιο
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
χαχχαχαχα Νικόλα απίστευτο...κάτι τέτοια μόνο ο Χάρης μας έβαζε. Αντε να γυρίσει κι εκείνος με το καλό να δεις τι θα γίνει
sofia- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1805
Registration date : 13/07/2009
Χαχαχα πολύ καλά
antigoni- Beautiful Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 161
Registration date : 05/08/2009
Παρόμοια θέματα
» Χρήσιμα και άχρηστα-Γκατζετάκια για την κουζίνα-Μερικά έχουν πολύ γέλιο