Αναζήτηση
Τα πιτσάκια της ...μαμάς
Σελίδα 1 από 1
Τα πιτσάκια της ...μαμάς
Αυτή είναι μια εκδοχή για πιτσάκια γρήγορα και εύγεστα που μας έκανε η μαμά μου αρκετά συχνά κάποια βράδυα και τα έχω συνδυάσει με τα παιδικά μου χρόνια... Τώρα πια τα φτιάχνω εγώ για την οικογένεια και επειδή "μεγάλωσα" πια (δεν θέλω σχόλια!!) τα συνοδεύω με μια παγωμένη μπύρα...
Υλικά
Φέτες του τοστ
Ζαμπόν
Φέτες κασέρι
Ντομάτα σε ροδέλες
Ελιές κομμένες
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Αλοίφουμε τις φέτες φωμιού με βούτυρο, βάζουμε από πάνω μια φέτα τυρί, μια φέτα ζαμπόν, ροδέλες ντομάτας, τα κομμάτια ελιάς, ρίχνουμε αλατάκι, πιπεράκι, ρίγανη και τσουπ.... στο γκριλ στους 180οC μέχρι να ροδίσει το ψωμάκι και να μαραθούν οι ντοματούλες...
????????- Επισκέπτης
Απ: Τα πιτσάκια της ...μαμάς
Μια εύκολη, πρόχειρη αλλά και νόστιμη λύση.Και εμένα τα έφτιαχνε η μαμά μου (χωρίς ελιές) και εγώ τα έφτιαχνα στα παιδιά μου και τώρα η κόρη μου τα φτιάχνει πια μόνη της. Μερικές φορές αντικαθιστά το ψωμί με φρυγανιές.
????????- Επισκέπτης
Τι μου θύμισες τώρα βρε Ειρηνούλα...Αυτά τα πιτσάκια τα φτιαχνε και η δική μου μητέρα και αργότερα μας τα έφτιαχναν στην κατασκήνωση σαν δεκατιανό συνήθως. Καλά έκανες και έβαλες τη συνταγή. Πολύ χρήσιμη και κυρίως πολυ γρήγορη.
????????- Επισκέπτης
Έτσι είναι αυτά Ρηνάκι μου. Στην αρχή τρως τα πιτσάκια με το σοκολατούχο από δίπλα και μετά τα μίλκο γίνονται μπυρόνια χαχαχαχ Τέλεια είναι κουκλί Θα τα δοκιμάσω σίγουρα. Δε τα χω ξαναφτιάξει αλλά μου ανοιξαν την όρεξη
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Χαχαχαχαχαχ!!! Σωστο Ρένα!
Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας σχόλια... Κι από ότι κατάλαβα καλά έκανα και τα ονομασα ...της μαμας!!
Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας σχόλια... Κι από ότι κατάλαβα καλά έκανα και τα ονομασα ...της μαμας!!
????????- Επισκέπτης
Θέλω ένα, δύο, τρία και τέσσερα τέτοια πιτσάκια εδώ και τώρα Που είπαμε μένεις Ειρήνη?
????????- Επισκέπτης
Αυτά τα πιτσάκια τα έφτιαχνα στις κόρες μου όταν ήταν μικρές και έπεφταν με τα μούτρα. Είναι πολύ καλή λύση για κατι γρήγορο. Είναι εύκολο, νόστιμο και καλή ιδέα για σνακ για τα μικρά παιδάκια που θέλουν όλα να τα πιάνουν στο χεράκι τους. Μπράβο Ειρήνη!
????????- Επισκέπτης
Αχ είναι υπέροχα τα πιτσάκια της μαμάς!!!
Τα φτιάχνω κι εγώ καμμιά φορά στα μικρούλια (παραλείποντας το αλλαντικό) και τους αρέσει πολύ!
Ευχαριστούμε Αννέτα!
Τα φτιάχνω κι εγώ καμμιά φορά στα μικρούλια (παραλείποντας το αλλαντικό) και τους αρέσει πολύ!
Ευχαριστούμε Αννέτα!
????????- Επισκέπτης
Κι η δικιά μου μανούλα μας τα έφτιαχνε!!
Τι καλά που μου τα θύμισες, έχω καιρό να τα φτιάξω.
Τους βάζω και μανιταράκια εγώ και αντί για βούτυρο, αλείφω τις φέτες του ψωμιού με κέτσαπ.
Μιαααμμμ!!!
Τι καλά που μου τα θύμισες, έχω καιρό να τα φτιάξω.
Τους βάζω και μανιταράκια εγώ και αντί για βούτυρο, αλείφω τις φέτες του ψωμιού με κέτσαπ.
Μιαααμμμ!!!
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης