Αναζήτηση
Δημιουργίες από τη Στέλλα Σπανού
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Δημιουργίες από τη Στέλλα Σπανού
Τι φτιάχνει μία chef όταν έχει κέφια? Ότι δε χωράει ο νους ενός "οικιακού μάγειρα"....Δοκίμασα από τη Στέλλα Σπανού και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα..
Μανιτάρι γλυκό
Έχετε δοκιμάσει μανιτάρι γλυκό? Αν όχι σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει, ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις των μανιταριών. Πόσο μάλλον αν είναι φτιαγμένο δια χειρός Στέλλας Σπανού.
Αρωματικό γλυκό μανιτάρι πλευρώτους, μοναδικό σαν έμπνευση και
εξαιρετικό σαν γλυκό για αυτούς που τους αρέσουν τα ιδιαίτερα γλυκά.
Σάλτσα κυδώνι-δαμάσκηνο
Ιδανική για να συνοδέψει κρεατικά , κοτόπουλα γαλοπούλες, τηγανιές..
Την σοτάρετε μαζί με τα
υλικά ή σερβίρεται μόνη της ,περιέχει μπαχαρικά και είναι γλυκόξινη. Ισορροπημένη γεύση σε ένα συνδιασμό μοναδικό, που προσωπικά τον λάτρεψα, χωρίς να τον έχω δοκιμάσει σε μαγειρευτό φαγητό. Ακόμη και σκέτη είναι όνειρο. Αφήνει μια πικάντικη γλύκα στο στόμα και το μόνο που ζητάς είναι ...κι άλλο.
Για πληροφορίες-παραγγελίες επικοινωνήστε απευθείας με την κυρία Σπανού στο 25410-28866 ή μέσω του blog της www.stellaspanou.gr
Μανιτάρι γλυκό
Έχετε δοκιμάσει μανιτάρι γλυκό? Αν όχι σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει, ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις των μανιταριών. Πόσο μάλλον αν είναι φτιαγμένο δια χειρός Στέλλας Σπανού.
Αρωματικό γλυκό μανιτάρι πλευρώτους, μοναδικό σαν έμπνευση και
εξαιρετικό σαν γλυκό για αυτούς που τους αρέσουν τα ιδιαίτερα γλυκά.
Σάλτσα κυδώνι-δαμάσκηνο
Ιδανική για να συνοδέψει κρεατικά , κοτόπουλα γαλοπούλες, τηγανιές..
Την σοτάρετε μαζί με τα
υλικά ή σερβίρεται μόνη της ,περιέχει μπαχαρικά και είναι γλυκόξινη. Ισορροπημένη γεύση σε ένα συνδιασμό μοναδικό, που προσωπικά τον λάτρεψα, χωρίς να τον έχω δοκιμάσει σε μαγειρευτό φαγητό. Ακόμη και σκέτη είναι όνειρο. Αφήνει μια πικάντικη γλύκα στο στόμα και το μόνο που ζητάς είναι ...κι άλλο.
Για πληροφορίες-παραγγελίες επικοινωνήστε απευθείας με την κυρία Σπανού στο 25410-28866 ή μέσω του blog της www.stellaspanou.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rena στις Παρ Φεβ 10, 2012 4:59 am, 1 φορά
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Δημιουργίες από τη Στέλλα Σπανού
Τα έχω και εγώ στο μυαλό μου τα καλούδια της και πρέπει να παραγγείλω. Σήμερα πάλι κοζάριζα το μανιτάρι!!!
Έφη δεν παίζεται!!!!!!! Το μανιτάρι το γλίτωσα από του χάρου τα δόντια για τις φωτος. Στο επόμενο μισάωρο δεν υπήρχε τίποτα. Η δε σάλτσα εξαιρετική! Σύντομα θα τη δοκιμάσω και με κάποιο συνοδευτικό (μάλλον κοτόπουλο). Σκέτη πάντως ήταν όνειρο!
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Στελλίτσα παιδάκι μου....εγγύηση!!! Οτι έχω κάνει δικό της είναι τέλειο!
Μανιτάρι γλυκό δεν είχα καν ακουστά, οπότε τι να πω, απλά μαζεύω το σαλάκι μου που στάζει Για παραγγελίες παίρνουμε τηλέφωνο ?
simerouda- SuperiorMember
-
Αριθμός μηνυμάτων : 358
Registration date : 12/07/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης