delicieuses
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Στέλλα Σπανού

Πήγαινε κάτω

Στέλλα Σπανού Empty Στέλλα Σπανού

Δημοσίευση από Rena Δευ Αυγ 24, 2009 2:10 am

Σήμερα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο Delicieuses την κυρία Στέλλα Σπανού, καταξιωμένη συγγραφέα στο χώρο της μαγειρικής. Την ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε να μοιραστεί μαζί μας την υπέροχη συνταγή της Σαρδέλες λαδορίγανη και της ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Στέλλα Σπανού Stelllabio Η Στέλλα Σπανού γεννήθηκε στην Χαλκιδική και έζησε από τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια ζει στην Ξάνθη.

Επαγγελματικά ως πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, εργάσθηκε επί σειρά ετών σε μεγάλες τουριστικές μονάδες της Χαλκιδικής, της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε Διευθύντρια της Εταιρίας Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία παρουσίασε αξιόλογο έργο στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής με τις γαστρονομικές συνήθειες.

Συμμετείχε σε πρόγραμμα εκπαίδευσης προώθηση ακριτικών περιοχών αγροτουρισμού από Γάλλους συμβούλους-στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού της Γαλλίας.
Έχει λάβει μέρος ως υπεύθυνη αποστολής, για λογαριασμό της Περιφέρειας Ανατολ. Μακεδονίας Θράκης και της Αναπτυξιακής εταιρίας Ξάνθης, στις Διεθνείς Τουριστικές εκθέσεις Ουτρέχτης, Πράγας, Μονάχου, Λονδίνου,Μιλάνου, Βιέννης .

Συνεργάσθηκε με την εταιρία τηλεοπτικής παραγωγής C.A.T.V. του Ισραήλ για την πραγματοποίηση γυρισμάτων, γαστρονομικού αφιερώματος από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για τηλεοπτικά δίκτυα 15 χωρών της Μεσογείου και της Ιαπωνίας.

Η Στέλλα Σπανού είναι συνεργάτης της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης από τον Μάρτιο του 2004 έως σήμερα με αρμοδιότητες στους τομείς της οργάνωσης εκδηλώσεων και προώθησης της τοπικής γαστρονομίας.

Είναι μέλος του Διεθνούς και του Ελληνικού « Συνδέσμου Γυναικών στον Τουρισμό ». Μιλά Αγγλικά, Ιταλικά.

Στέλλα Σπανού 25547241

Ήταν υπεύθυνη της οργάνωσης της προβολής των τοπικών διατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Α.ΜΘ στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ολυμπιάδας 2004.
Οργάνωσε, ως συνεργάτης της παραγωγής, της τηλεοπτικής εκπομπής γαστρονομίας του MEGA «Μπουκιά και συχώριο» με τον Ηλία Μαμαλάκη, στο εύρος των πέντε Νομών της περιφέρειας.

Ως σύμβουλος γαστρονομίας επιμελήθηκε το γεύμα με παραδοσιακές τοπικές συνταγές, στα πλαίσια της ημερίδας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολ. Μακεδονίας Θράκης στο Ξενοδοχείο KING GEORGE στην Αθήνα.

Συμμετείχε ως μέλος των αποστολών, την προώθηση και προβολή των τοπικών διατροφικών προϊόντων και της τοπικής γαστρονομίας στην έκθεση ΔΕΤΡΟΠ και σε πολλές εκθέσεις του εξωτερικού.

Συνεργαστηκε με τη Μυρσίνη Λαμπράκη για το βιβλίο της ελληνική γαστρονομία παρέχοντας φωτογραφίες ανθρώπων-προϊόντων - συνταγές μέσα από την καταγραφή της και την έρευνα που έκανε για τη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης .

Συμμετείχε στο sani gourmet festival 2008 μαγειρεύοντας – και παρουσιάζοντας τη κουζίνα της Χαλκιδικής σε διεθνείς chef και σε δημοσιογράφους γεύσεις της Ελλάδος .
Επιμελήθηκε την παρουσίαση της ελληνικής κουζίνας -γαστρονομίας στο τριήμερο εκδηλώσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο ART HOUSE GALLERY HOTEL για το διπλωματικό σώμα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων πολιτιστικής πρωτεύουσας στη Δαμασκό της Συρίας.

Έχει οργανώσει στο 1 φεστιβάλ γεύσεων τοπικών προϊόντων στο Νομό Καβάλας (για τη ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)στις 13-14/9 με μεγάλη επιτυχία και με συμμέτοχες 30 πολιτιστικών συλλόγων και 50 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη μεταποίηση προϊόντων πρωτογενούς τομέα.

Περισσότερα για το έργο της μπορείτε να δείτε στο προσωπικο της site

www.stellaspanou.gr
Rena
Rena
Admin
Admin

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης