Αναζήτηση
Πως συντηρούμε το αλεύρι?
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πως συντηρούμε το αλεύρι?
Γνωρίζει κανείς πως συντηρείται το χύμα αλεύρι από μύλο? Εκτός από τον τρόπο με το αλάτι ή αν ξέρετε αυτό με το αλάτι θα ήθελα να μάθω την ποσότητα αλατιού ανά κιλό αλευριού. Ευχαριστώ.
Rena- Admin
-
Αριθμός μηνυμάτων : 8812
Registration date : 08/03/2009
Απ: Πως συντηρούμε το αλεύρι?
ρενα μου αν η ποσότητα δεν είναι μεγάλη ,βάζεις το αλεύρι σε αεροστεγή βάζα και τα φυλάς στο ψυγείο.Αλλά και στο ντουλάπι μπορεις να το διατηρήσεις αλλα σε γυάλινα βάζα.Επισης διατηρείται και στην κατάψυξη μεσα σε καλα κλεισμένα τάπερ και τυλιγμένα σε ναυλον σακουλάκια ,απλα πρέπει όταν το βγάλεις απο την κατάψυξη να έλθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
ntina- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1656
Registration date : 13/02/2010
Nτινούλα μου, είναι αρκετό, γύρω στα είκοσι κιλά. Νομίζω το καλύτερο είναι να το βάλω σε σακουλάκια στον καταψύκτη. Ευχαριστώ πολύ
Rena- Admin
-
Να συμπληρώσω οτι βάζουμε φύλλα δάφνης μέσα στα ντουλάπια που διώχνουν τα ζωύφια!!!
έχω ένα μεγάλο ταπερ, από γιαούρτι του σουπερ μάρκετ και το έχω μόνιμα στο ψυγείο. Πιάνει ένα ράφι αλλά δεν παθαίνει τίποτα. Και τις χυλοπίτες σε πάλι στο ψυγείο.
ΝΤΑΙΖΗ- Supreme Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 16/04/2010
Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό με τα φύλλα δάφνης το ήξερα αλλά για μέσα στο αλεύρι ή σε όσπρια. Κάπου διάβασα και ότι μπορούμε να βάλουμε μια ανοξείδωτη κουτάλα μέσα στο αλεύρι και δεν πιάνει μαμούνια κλπ. Η λύση της Νταίζης θα ήταν ιδανική αν είχα ένα ψυγείο ντουλάπα αλλά δεν έχω, οπότε καταλήγω στη συμβουλή της Ντίνας για τον καταψύκτη, που με καλύπτει πλήρως. Θα προμηθευτώ ταπεράκια και θα τα στοιβάξω εκεί. Ευχαριστώ και πάλι
Rena- Admin
-
Παρόμοια θέματα
» Επικίνδυνο αλεύρι στο Lidl
» Αμυγδαλόσκονη (το εναλλακτικό αλεύρι)
» Λαγάνα με αλεύρι ολικής άλεσης και ταχίνι
» Ψάρι φιλέτο με αρωματικό αλεύρι και σουσάμι
» Corn dogs φούρνου με αλεύρι ολικής άλεσης
» Αμυγδαλόσκονη (το εναλλακτικό αλεύρι)
» Λαγάνα με αλεύρι ολικής άλεσης και ταχίνι